Anladığım kadarıyla evlenmedin peki ayrıldın mı canım?Bende kesira sirele cok onceden 2 fal atmistim..ilki katinaydi olumluydu evlendirmisti beni..ikincisi kahveydi ayirmisti beni..celiskili onada guvenmiyom tabi bu benim sahsi gorusum..
Canim meyremde bi dumenler var..bende artik emin oldum..ins cikar ortayada kimseyi kandiramazlar..son falinda bana meryem degilde sanki fama yaxmisti..kanimca bu ucu ayni evde yasiyolar..Kızlar o zaman Meryem Aylin şüpheleri iyice kuvvetleniyor çünkü ben Ayline baktırdım ve gayet düzgün Türkçesi vardı, forumdakiler nasıl famaya benzetti demiştim. Demek ki kadın düzeltmiş yazımını aynı şekilde Aylin de düzeltmiş. Paralelce yazımlar düzeltilmiş, şüphelerinize katıldım kızlar. Düzeltmeyen sağlar bizimdir
Evlenmedim ama kisa bir ayriliktan sonra biliktelik devam ediyor..ama kesora beni tamamen bitirmisti..Anladığım kadarıyla evlenmedin peki ayrıldın mı canım?
Biri de çıkıp yok öyle bişey demedi demekki takip etmiyorlar burayı bak derine yıktı geçti ortalığı ahahahaBence bir insandan bukadar cok kisi suphelendiyse bi iste bir bit yenigi vardir demekki..meryem+aylin+fama bu durum gunlerce konusulmustu zaten topikte..
Sen bilmiyormusun cnm bizde merak ettik nasil ogrenicezArkadaşlar merhaba sarayli ne zaman girecek bilgisi olan var mı?
tabi canım çıkar çıkmaz bişe diyemem ama kesira sirelin tarzını telveleri değerlendirmesini seviyorum,o değil sadece sesli fal bakan bazı as yorumcularda beni cezbediyor,Bende kesira sirele cok onceden 2 fal atmistim..ilki katinaydi olumluydu evlendirmisti beni..ikincisi kahveydi ayirmisti beni..celiskili onada guvenmiyom tabi bu benim sahsi gorusum..
canım yarın 20.00 da fal alacakmış saraylı. ama ben vazgeçtim bi arkadaş hiç bi dediği çıkmadı deyince soğudum:)Sen bilmiyormusun cnm bizde merak ettik nasil ogrenicez
canım yarın 20.00 da fal alacakmış saraylı. ama ben vazgeçtim bi arkadaş hiç bi dediği çıkmadı deyince soğudum:)
Bir falın, birine çıkarken diğerine birtane bile çıkmaması tuhafıma gidiyor..hala tam çözmüş değilim
ben cok iyi bakıyor ve öğütte veriyor su anda arkadasıma dedıgı sekılde ıslıyor durum..kızlar merhaba fal sepeti halaaa benim paramı iade etmedi..acaba diyorum alexemi atsam kahve falı???? gerçi bunu yaptırmaya çalışıyolar sanırım bu şekilde ama iade yok olmuyo ... alex oylarda bayaa düşük baktıran varmı
bende arıyorum şu an arkadaşım :) kesira sireli demiş dün kızlar atsammı bilemedim sen baktırdın mı ona ?? geldi yine bana krizzzzkahve atmalık ucuz iyi biri var mı bildiğiniz? kafam çok karışık
kahve mi atmıştı canım??ben cok iyi bakıyor ve öğütte veriyor su anda arkadasıma dedıgı sekılde ıslıyor durum..
yok canım hiç baktırmadım onabende arıyorum şu an arkadaşım :) kesira sireli demiş dün kızlar atsammı bilemedim sen baktırdın mı ona ?? geldi yine bana krizzzz
arkadasım kahve attı ben ıse katina kuzum..kahve mi atmıştı canım??
bana kalırsa iyi falcı olmadığını gösterir aslında. yani senden enerji alamadım falan saçma geliyor bana. e paramı geri ver o zaman:) ona da gelmiyorlar. ama bi enerjidir gidiyor. bildiğimiz yeteneksizlik benceBir falın, birine çıkarken diğerine birtane bile çıkmaması tuhafıma gidiyor..hala tam çözmüş değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?