Binnaz Abla

Canim meyremde bi dumenler var..bende artik emin oldum..ins cikar ortayada kimseyi kandiramazlar..son falinda bana meryem degilde sanki fama yaxmisti..kanimca bu ucu ayni evde yasiyolar..

kızzlaarrr...
fal krizim geldi, işsizim zaten paramı gidip netten birilerine harcasam mı harcamasam mı?
ayy bilemiyorummmm!...
saraylıya niyetlenmiştim ya yarın saraylıyı yakalayamazsam, serüvenin kitap falı ne kadar?
bir de ben tellwe telefondan yükleme yapıyorum, 20tl den fazla yüklenmiyor mu bi sefer de?

Bende kesira sirele cok onceden 2 fal atmistim..ilki katinaydi olumluydu evlendirmisti beni..ikincisi kahveydi ayirmisti beni..celiskili onada guvenmiyom tabi bu benim sahsi gorusum..
tabi canım çıkar çıkmaz bişe diyemem ama kesira sirelin tarzını telveleri değerlendirmesini seviyorum,o değil sadece sesli fal bakan bazı as yorumcularda beni cezbediyor,

kızlar merhaba fal sepeti halaaa benim paramı iade etmedi.. acaba diyorum alexemi atsam kahve falı???? gerçi bunu yaptırmaya çalışıyolar sanırım bu şekilde ama iade yok olmuyo ... alex oylarda bayaa düşük baktıran varmı

Bir falın, birine çıkarken diğerine birtane bile çıkmaması tuhafıma gidiyor..hala tam çözmüş değilim

Fal dedigimiz anlik pencere zaten her zaman cikmiyor. Bazen o pencere kapali oluyor göremiyosun
Ben böyle düsünüyorum en azindan

ben cok iyi bakıyor ve öğütte veriyor su anda arkadasıma dedıgı sekılde ıslıyor durum..

Kızlar tellweye dastar geri dönmüş, 10 lira. Forumda geriye doğru bir arayın birine çıkmıştı, genelde beğenildiğini hatırlıyorum ama yanlış da olabilir mutlaka aratın forumda

Bir falın, birine çıkarken diğerine birtane bile çıkmaması tuhafıma gidiyor..hala tam çözmüş değilim
bana kalırsa iyi falcı olmadığını gösterir aslında. yani senden enerji alamadım falan saçma geliyor bana. e paramı geri ver o zaman:) ona da gelmiyorlar. ama bi enerjidir gidiyor. bildiğimiz yeteneksizlik bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…