Binnaz Abla

bana kalırsa iyi falcı olmadığını gösterir aslında. yani senden enerji alamadım falan saçma geliyor bana. e paramı geri ver o zaman:) ona da gelmiyorlar. ama bi enerjidir gidiyor. bildiğimiz yeteneksizlik bence

Kızlar yapmayın insandan bahsediyoruz. Bizim falcı dediğimiz de bir insan neticede. Herkese, her şeyi bilemez. Günde kaç kişiye fal bakıyorlar mutlaka tutmadığı da olacak. Ha bence de çok saçma bir falsa iade etmeli ama bu da kişinin vicdanına bağlı, atmasaydın der çıkar işin içinden. Ama öyle herkese her şeyi bilen diye bir yetenek yok yani, olsa zaten bizim baktırdığımız paralara bakmaz :) Ben de bu işin enerji olduğuna inananlardanım arkadaşıma her şeyi bilen bana anı bile bilemiyor e yeteneksizse o kızın gelecekte yaşayacaklarını söylüyor, bu işin içinden çıkılmaz snaırım

Katılıyorum sana canım.. Hangi falcının her dediği çıkıyor ki? Bunun bilincinde olup fal baktırırsak bizim daha iyi olur.. Öbür türlü çıkıcak diye umutla beklediğimiz fal çıkmayınca kötü bir boşluk oluyor.. Anlık durumu geçmişi duygu ve düşünceleri bilsin..gelecektede ufak tefek şeyleri çıksın bana yeter zaten..

benim için gerçekten an önemliydi artık onun için de atmıyorum, ne bileyim sıkkın zamanlarımda iyi geliyor sonra unutuyorum. Gelecek bir de çok değişken özellikle bizler hep biri için atıyoruz, kişinin düşünceleri değişiyor zaten

Grey hislerime tercuman olmussun bende tarihlere pek takilmam o ani bilmesi cok onemli benim icin

ben her şeyi bilmelerini hiç bi zaman beklemedim zaten ama anı bile bilemeyen yeteneksizdir bence. çok ilgisiz şeyler söylüyolar benle ilgisi yok diyince hiç umurlarında olmuyor. e 20 30 lira bu yeteneğe paha biçip hiçbir şey bilmeyince, insan kandırıldığını hissediyor. ama herkes farklı falcıları beğendiğine göre de var bi çıkılmaz durum sanırım o da doğru:)

kesinlikle gelecek sürekli değişen bir olgu...anlık durumları merak ediyoruz ister istemez. gelecektende çıkanlar olursa ne ala seviniyoruz.

aynen canım katılıyorum,bunlar kahin değilya,anlık rahatlıyoruz,ne yapalım iyiki varlarmı desem ne desem bilemedim.

Kızlar Edna Tauruna yı deneyen çıkan çıkmayan var mı?

bugun kotu bor gundu kızlar benım ıcın ex bır kızla ftgraf koymuş 9 ay snra ben ne beklıyordumkı...umıtler ınandrdıklarım kendımı...9 aydır kımseyle yazışmıyordum ılkkez bırıyle yazıştım yazıştıgımı da gelip bana söyleyen bir falcı olmadı zaten ..fal atmak geçmişi düşünmek eskisini özlemek onun sayfasına bakmak aglamak onun ıcın dualar etmek ıstemıyorum zerre kadar ıstemıyorum bunları.hatta hayatıma baskasını almayı o kısyle mutlu olmayı ıstıyorum ıcımdekılerı atmak ıstıyorum.nerden baslayacagımı bılmıyorum kızlar..hayata geç kaldım.

Şuan yazdıklarını okurken gözyaşlarımı tuttamadım inan abartmıyorum.aynı duygular benım içimi anlatmışsın hatta acaba beni mi anlatıyo dedım ben yazsam bukadar net yazamazdım duygularımı inanamıyorummm.keşke senı ne kadar ıyı anladıgımı ve harfı harfıne aynı seyi yaşadıgımızı bilebilsen,, tek fark benım 12 ay oldu..rabbım ıkımızınde duasını duysun tekrar okudum içimde hıssettım yazdıgın her cumleyi arkadasım

kızlar, dersten kalktım yazdıklarınızı okudum. yapmayın burda bu yazdıklarınızı 3 yıl yaşamış biri var, koskoca 3 yılım gitti. geç olsun güç olmasın. ben mutluyum şimdi.. siz de öyle olacaksınız lütfen üzülmeyin, kıyamam

ben bize kıyamam diyorum ama kendımıze de en guzel bir kıydık be arkdsımı..atı alan üsküdarı geçti.hatta kim bilir kaçıncı geçişi.hep veryansın ediyorum Allahım neden ben üzülüyorum dye ama düşnünce kendime suc buluyorum ınsan bır ay bekler ıkı ay bekler..biz bekledikçe beklıyoruz yeni biryle yazışmamada gerek yoktu ama unutmama ızın vermedım fal attm dua ettım hergece her sabah tek bir dilek için bekledim durdum.bir yanım hala bekler ama o yanımı koparıp atmam gerek cunku artık nefes alamıyorum.ve hersey daha ıyısıne gitmeyecek bugun bır ftgraf canımı yakar yarın bınlerce ftgraf ... cok aglıcam cok sızlıcam belkı ama kendıme kabul ettırdım o öldü.o eski sevdgm adam degıl. ben onu bekledım ama gelecek adam benı 9aydır terk etmiş bir kerede merak etmemiş aramamış biri..canım bısey yapmalıyız bır sekılde koparıp atmalıyız

inşallah dyrum canım benım.. 9 ay 12 ay ... ama benı bıraksan ben bır omur de beklerım alıştım beklemeye ama cdden artık nefes dahi alamıyorum.bu kaderle onla olmayacak belli artık dualarımda yerı yok onun..en basta dualarımdan cıkarıyorum cunku heran dua halındeyım..snra da zamanla aklımdan kalbımden

canım benım dualarımızı degiştirerek başlamalıyız bır yerden...bu byle olmayacak...

Deggmez erkekleri beklemeye.. hayirli sabahlar olsun canlarim mutlukuk bu gun sizlere gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…