hiç degmzmş canım ya hiç...ona hersey deger sanıyordum ama hıc de degmezmiş
kız rus canım:)) sanmyrum olesine degldr:) seruven bna barıscaksınız dedi.selena falan ayrısınz demıştı ama selena karakter özellklerni blememişti ynede onnda tuttrdukları vardı.cevresi kalabalık falan demişti.ama seruvenn benm hayatımla ılglı de bldgı cok sey vardı.ex benm kafamda btti ya kalbmdede byle byle bıtcek İNŞALLAHCanım benim üzülmeye diyicem ama bir faydası olmaz biliyorum , buruk için anlayabiliyorum
Zaman bırak herşeyi emin ol yaralarına iyi gelicek .
Fallarda barışacakmısınız falan dediler mi ? Belkide öylesine bir arkadaşıdır olamaz mı
Seni cok iyi anliyorum yasayan oluye dondum ne arayan var ne soran cok isteyince olmuyo bu hayat boyle yasamak zor geliyo zaman vectikce unutcagimiza dahada baglaniyoruz resmine bak bariscaginizi dusun hep buyuk umutla erkekler cok nankor en kotu gununde yanindasindir cok deger vermissindir sevmissindir o arkasina bile bakmaz bir kalemde siler ve bir kere bile merak etmez hayat cok garip gercekten kendimize ediyoruzben bize kıyamam diyorum ama kendımıze de en guzel bir kıydık be arkdsımı..atı alan üsküdarı geçti.hatta kim bilir kaçıncı geçişi.hep veryansın ediyorum Allahım neden ben üzülüyorum dye ama düşnünce kendime suc buluyorum ınsan bır ay bekler ıkı ay bekler..biz bekledikçe beklıyoruz yeni biryle yazışmamada gerek yoktu ama unutmama ızın vermedım fal attm dua ettım hergece her sabah tek bir dilek için bekledim durdum.bir yanım hala bekler ama o yanımı koparıp atmam gerek cunku artık nefes alamıyorum.ve hersey daha ıyısıne gitmeyecek bugun bır ftgraf canımı yakar yarın bınlerce ftgraf ... cok aglıcam cok sızlıcam belkı ama kendıme kabul ettırdım o öldü.o eski sevdgm adam degıl. ben onu bekledım ama gelecek adam benı 9aydır terk etmiş bir kerede merak etmemiş aramamış biri..canım bısey yapmalıyız bır sekılde koparıp atmalıyız
Erkek milleti onuda birakir sıkılınca benkmki de aynisini yapmistikız rus canım:)) sanmyrum olesine degldr:) seruven bna barıscaksınız dedi.selena falan ayrısınz demıştı ama selena karakter özellklerni blememişti ynede onnda tuttrdukları vardı.cevresi kalabalık falan demişti.ama seruvenn benm hayatımla ılglı de bldgı cok sey vardı.ex benm kafamda btti ya kalbmdede byle byle bıtcek İNŞALLAH
kız rus canım:)) sanmyrum olesine degldr:) seruven bna barıscaksınız dedi.selena falan ayrısınz demıştı ama selena karakter özellklerni blememişti ynede onnda tuttrdukları vardı.cevresi kalabalık falan demişti.ama seruvenn benm hayatımla ılglı de bldgı cok sey vardı.ex benm kafamda btti ya kalbmdede byle byle bıtcek İNŞALLAH
sizin birleşiceğinizimi söylüyolardı canım? ve hangileribugun kotu bor gundu kızlar benım ıcın ex bır kızla ftgraf koymuş 9 ay snra ben ne beklıyordumkı...umıtler ınandrdıklarım kendımı...9 aydır kımseyle yazışmıyordum ılkkez bırıyle yazıştım yazıştıgımı da gelip bana söyleyen bir falcı olmadı zaten ..fal atmak geçmişi düşünmek eskisini özlemek onun sayfasına bakmak aglamak onun ıcın dualar etmek ıstemıyorum zerre kadar ıstemıyorum bunları.hatta hayatıma baskasını almayı o kısyle mutlu olmayı ıstıyorum ıcımdekılerı atmak ıstıyorum.nerden baslayacagımı bılmıyorum kızlar..hayata geç kaldım.
Canimmbugun kotu bor gundu kızlar benım ıcın ex bır kızla ftgraf koymuş 9 ay snra ben ne beklıyordumkı...umıtler ınandrdıklarım kendımı...9 aydır kımseyle yazışmıyordum ılkkez bırıyle yazıştım yazıştıgımı da gelip bana söyleyen bir falcı olmadı zaten ..fal atmak geçmişi düşünmek eskisini özlemek onun sayfasına bakmak aglamak onun ıcın dualar etmek ıstemıyorum zerre kadar ıstemıyorum bunları.hatta hayatıma baskasını almayı o kısyle mutlu olmayı ıstıyorum ıcımdekılerı atmak ıstıyorum.nerden baslayacagımı bılmıyorum kızlar..hayata geç kaldım.
bugun kotu bor gundu kızlar benım ıcın ex bır kızla ftgraf koymuş 9 ay snra ben ne beklıyordumkı...umıtler ınandrdıklarım kendımı...9 aydır kımseyle yazışmıyordum ılkkez bırıyle yazıştım yazıştıgımı da gelip bana söyleyen bir falcı olmadı zaten ..fal atmak geçmişi düşünmek eskisini özlemek onun sayfasına bakmak aglamak onun ıcın dualar etmek ıstemıyorum zerre kadar ıstemıyorum bunları.hatta hayatıma baskasını almayı o kısyle mutlu olmayı ıstıyorum ıcımdekılerı atmak ıstıyorum.nerden baslayacagımı bılmıyorum kızlar..hayata geç kaldım.
canım üzülme yaa,sana bitir artık olmaz diyen bir falcı oldumu,umutlanma falan dedimi üzülme canım zaman en iyi ilaç inan.kız rus canım:)) sanmyrum olesine degldr:) seruven bna barıscaksınız dedi.selena falan ayrısınz demıştı ama selena karakter özellklerni blememişti ynede onnda tuttrdukları vardı.cevresi kalabalık falan demişti.ama seruvenn benm hayatımla ılglı de bldgı cok sey vardı.ex benm kafamda btti ya kalbmdede byle byle bıtcek İNŞALLAH
canım benim, bu şiir özdemir asaf dan; kızlarrrrr, size gelsinbugun kotu bor gundu kızlar benım ıcın ex bır kızla ftgraf koymuş 9 ay snra ben ne beklıyordumkı...umıtler ınandrdıklarım kendımı...9 aydır kımseyle yazışmıyordum ılkkez bırıyle yazıştım yazıştıgımı da gelip bana söyleyen bir falcı olmadı zaten ..fal atmak geçmişi düşünmek eskisini özlemek onun sayfasına bakmak aglamak onun ıcın dualar etmek ıstemıyorum zerre kadar ıstemıyorum bunları.hatta hayatıma baskasını almayı o kısyle mutlu olmayı ıstıyorum ıcımdekılerı atmak ıstıyorum.nerden baslayacagımı bılmıyorum kızlar..hayata geç kaldım.
cuk oturdu canımmmBu sozler tam bizlik cok sevince gidiyor elden
Allah der ki;
Kimi benden çok seversen onu senden alırım.
Ve ekler;
Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım.
Ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur,
Sabır taşar,
Canından saydığın yar bile bir gün el olur.
Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür.
Düşman kalkar dostun olur.
Öyle garip bir dünya,
Olmaz dediğin ne varsa olur.
Düşmem dersin düşersin.
Şaşmam dersin şaşarsın.
En garibi de budur ya;
Öldüm der durur yine de yaşarsın...
canım arkdasım cok teşekkür ederim dıleklerın ıcın bana gelenden iyisi seni bulmuştur ınsallah veya bulur:) ben mutlu olmak ıcın bır karar verdım .umarım arkasında da durabılırımbazen sevgi sandığımız şeyin alışkanlık olduğun anlarız.Ne zaman hayatımıza başka biri girer ve gerçek mutluluğu yakalarsak o zaman anlarız aslında çok sevmediğimizi sadece alıştığımızı.Umarım gerçekten seveceğin ve sevgisini hissedeceğin birisi çıkar karşına.O zaman ne demek istediğimi daha iyi anlarsın
seruven ve zeus ısrarla soyluyor canım selenaya tek fal attım cvrsı kalabalık olmaz falan dedı ama onnda karakter analızlerı iyi degildi.hayırlısı olsun artık ya ben yeni bir duanın peşindeym.unutmak ıstıyorum bunun ıcın dua edıyorum.sizin birleşiceğinizimi söylüyolardı canım? ve hangileri
bakarsın evlenırler kızErkek milleti onuda birakir sıkılınca benkmki de aynisini yapmisti
canım arkdasım cok teşekkür ederim dıleklerın ıcın bana gelenden iyisi seni bulmuştur ınsallah veya bulur:) ben mutlu olmak ıcın bır karar verdım .umarım arkasında da durabılırım
ahah benmde bekledgm tarıhte mayıstı ama ben artk vazgectm ztndaha bulmadı ama az kaldı mart ayına girdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?