Binnaz Abla

bakarsın evlenırler kız bende bekledıgımle kalırım oyzden artk beklemıcem barı 9ayın burasından döneyım
9 ay çok beklemişsn ben o kadar beklemezdim. Bir de işin içine başka biri girmiş.. Ondan sana artık bir cacık olmaz.. Unutmaktan başka çaren yok.. Yeni bir sayfa aç kendine..

ben nedense serüvene güvendim ya garip şekilde.abartılı ve saçma yorumlarıda yok.inşallah hakkında hayırlısı olur
üzülme canım Rabbim hakkında ne hayırlıysa onu versin sanada hepimizede..

cuk oturdu canımmm
bakarsın evlenırler kız bende bekledıgımle kalırım oyzden artk beklemıcem barı 9ayın burasından döneyım
BenimKi evlenemez suan is yok ev yok para yok evlense bizde umudi keserdik belki uzuntuden bayildigimi bilmiyorum bazen cok zor geliyo ama suan 4 ay bitti alisiyorum sanirim .sallamazsan doner ztn Evlenemez cnm bence o suan uckur derdinde ayiptir soylemesi ama rus demistin sanirim aile istemez rus gelin o onu birakir egosunu tatmin ediyo

Naaz in fali geldi baya bir bilmis ama gelecekle ilgili net su su olur yok ama karsi tarafin huyunu suyunu ve sorumda belirtmedigim cok onemli bir konuyu bilmis keske daha cok ayrinti olsaydi

Naaz in fali geldi baya bir bilmis ama gelecekle ilgili net su su olur yok ama karsi tarafin huyunu suyunu ve sorumda belirtmedigim cok onemli bir konuyu bilmis keske daha cok ayrinti olsaydi

Marple'm az kaldı naz bir ay dedi bakalım olacak mı gelişme olursa doğrudan yazarım, bana Naz cok pembe geldi ama tekrar baktırır mıyım evet baktırırım sevdim, gayet sevecen soru sorsan tekrar tekrar cevaplıyor, sevindim beğendiğine keşke daha çok bilip biraz da olacakları söyleyseymiş sana

selam kızlar, aklım burda kaldı geceden beri.. umarım herkes daha iyidir şimdi .. şimdi bu erkek milleti için bişyler yazardım da banlanmayayım
değmeeezzz, değmez.. önünüze bakın, başka insanlara şans tanıyın..sonra dua edeceksiniz iyi ki olmamış diye

ben nedense serüvene güvendim ya garip şekilde.abartılı ve saçma yorumlarıda yok.inşallah hakkında hayırlısı olur
üzülme canım Rabbim hakkında ne hayırlıysa onu versin sanada hepimizede..
amin hayatım.bir de seruven cok kucuk bır ayrıntıyı bılmış.ben exe kızınca benım bır kz arkdsmla aram açılmıştı kadınn bunu bılmış ya bu mevzu yuzunden senın bır kız arkdsnlada aran açılmış ama sız yakında duzeleceksınız demış..hıc sanmıyorum ama cok alındım cunku ben kıza.. ama nasıl bıldı anlamadım yanı

9 ay çok beklemişsn ben o kadar beklemezdim. Bir de işin içine başka biri girmiş.. Ondan sana artık bir cacık olmaz.. Unutmaktan başka çaren yok.. Yeni bir sayfa aç kendine..
bende hayatımda ılkkez bırını bukadr bekledım 2 ay taş çatlasa..dememkki beklemek kolayıma geldı

nede doğru söylemiş,yarın neler getirir bilinmez.kimbilir nelere gebe neler doğuracak bu koca hayat

Kizlar seruvende dikkatimi birsey cekti herkeze donucek demis sanirim ve yaz aylarina atmis.olumsuz konustugu kimse yokmu merak ettim donmez dedigi yokmu ?

bana da biraz öyle geldi canım o yüzden vazgectim baktırmaktan hep sonunu olura bağlamış galiba.

bende öle duşunuyorum canım aklı sıra ortam yapıyorda o olmasa baskası olur onun ıcın ,biz bttik bunu kabullenerek başlamam gerek.s

inşallah duaların kabul canım,bu sözünde durursan bu çile biter,yepyeni bir aşka ver elini dersin dilerim,

bana olumlu konuşanlar herkese olumlu konuşmuş al bde burdan yak:)

canım hepimize öyle. Bak kaç ay beklemişsin bundan sonra canını acıttığın her dakikaya yazık canım benim, gerçekten elinde. Bu süreçte fal atma atarsan da genel aşk hayatını sor, bu unutamama sürecinde belli bir kişiyi sormak bizi daha da bağlıyor o kişiye. Ömrümüze yazık değmez kimseye ne gerek var ki biz daha önemliyiz. Geçicek bu günlerde biz yanındayız sıkıldıkca yaz bize :)

ayy canım benım forum olmasa napardım bılmıyorum zaten en mutlu oldgm yer bura:)) bu 9 aya fal ata ata geldım canım yoksa en fazla 4 ay olsun kabullenırdım olmayacagnı baska bıseylere bakardım ama bınnazdakılerde sagolsun bana umut vermekte cok etkılı oldular sonuç boş cıktı olan bana oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…