- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Canim ben Eylul'e tarot baktirmistim, verdigi zaman cikmadi bende.. Zaman verirse takilma diye soyluyorum
bende balık kızıyım a dostlar :) balık kadını iyi olur güzel olurhülyalı bakar, öyle demişti bana fal sepeti yağmur. ya bir ara yağmur fırtınası esiyordu başlıkta ne oldu ona cidden? artık hiç konuşulmuyor.
kahve bakmıyor ama yaa
herkesin kahveye bir garezi oldu son zamanda cok kazanamiyorlarmidir nedir kahve falindan sinir oluyorum
binbir gece masallarina dondu zaten su fallar ve zamanlari canim..takilmicam bu kez bende 1 ayda dese 3 ayda dese bekliyoruz nasilsa
kkosun kizlar eylule katina baktirin hic bir detay vermedim herseyi dokmus!!!!
Kızlar merhabalar ben yeni üyenizim:)) burada bulunmam bakılan fallar tabiki:)) yeni başladım bu işlere:)) şimdi size bir sorum olacaktı ben birkaç gün evvel Nesibe Hanım'a fal baktırdım onu yakalamak zormuş sanırım bana çok pozitifti ki kendisi bence çok enerjik bir bayan zaten anladığım kadarıyla bana şubata kadar süre verdi gibi yani şubata kadar iletişimi sıklaştır sana verebileceğim tavsiye bu dedi. Şimdi Nesibe Hanım an analizinde çok iyi anladığım kadarıyla fakat gelecek için çok tutturabiliyor mu? Tarot bu kadar kesin konuşturablir mi?
her söylediği doğrumu? daha öne baktırdıklarınla benzeşen var mı? geleek içinde birşeyler demiş mi. merak ettim
Nasil haklisin nasill.. Zamana takilmamayi ogrenenlerdenim ben de.. Sira artik sonuca inanmamaya geldi sanirim.. Sirf eglencesine ayda 1 kez fal baktirmak en iyisi olacak gibi duruyor.. Duruyor durmasina da becerebilen kim :)) 3 gunde 150 lira mobil odeme limitini yedim bitirdim falla :)
Nesibe'ye haziran sonu baktırmıştım ilk ve o zaman dediği bir durumu yaşadım daha sonrakiler de genelde durum ve düşünce istemiştim ama gelecek için daha vakit var...
ben bayağı bir ayrıntıda verdim acaba vermese miydim?
ben vermemiştim o anlatmıştı kısaca durumumu özetlemiştim yok belki daha yol gösterici olmuştur yorumlaması açısından durumu bildi mi peki, tasvirleri falan nasıldı?
çok iyiydi aslında müthişti hatta ilk defa ona tarot baktırdım gerçekten şaşırttı beni ayrıntılarımı dahada detaylandırdı çok iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?