tolin pişşşt tolan üyesi (bkz: kirpicik styla) berrine attın mı,yorumunu merak ettim ben de bu ay sadece berrine atacağım başka da kimseye atmayacağım valla en son kırmızı cafedeki faciadan sonra faldan soğudum
panpa bu berrin nasil begendin mi ?sımdı attım ya duramadım gene
8 mart ındırımınde bıde ılkaya atıcam bu ay baska fal atmıycam bende alıncak kozmetıklerım var 8 mart ındırımı oldugu ıcın bu aykı paralar oraya gıdcek
haha ben de bu sene alıştım kuzum vallaAy ben topukluyu en son lise mezuniyetimde giydim yaof nasıl da salmışım kendimi ya
valla ben bile kendimi merak edıyorum kuzummerak ettim
valla ben bile kendimi merak edıyorum kuzum
evet duygusuz lütfen bu akşam duygulu ve pozitif ol gelir gelmezzde yaz bize.şu topikten bir müjdeli haber çıksın artıkkinanıyoruz sana duygusuz sen yaparsın müjdeli haberlerini bekliycemmmm
daha yenı attım yorum gelmedı ama kesın cok kotu yorum gelıcek cunku ne kadar ters kart varsa hepsını secmısımpanpa bu berrin nasil begendin mi ?
efendım
napıyon kızdaha yenı attım yorum gelmedı ama kesın cok kotu yorum gelıcek cunku ne kadar ters kart varsa hepsını secmısım
efendım
iyiyim sen napıyon hayırdır falmı atıcan falcılar hakkında yorummu almaya geldınnapıyon kız
kelın ılacı olsa kendı basına surer sız yoksa bınnazı dagıtmayamı geldınıztolin fal baktırmaya geldim ama param yok hayrına bi bakıversene :)
Bir yolun varBerin hangi sitede
hiç bilmemki bu işleri kız sen varsın dıye geldm ama bı bakıver falıma beyaaaiyiyim sen napıyon hayırdır falmı atıcan falcılar hakkında yorummu almaya geldın
Cnm goruslerini bekliyorum20 günlük bi aradan sonra bende berrine fal attım fakat umutsuzum. Tüm kartları ters çekmişim nerdeyse
Evet derdim ama kesin kiblersinkelın ılacı olsa kendı basına surer sız yoksa bınnazı dagıtmayamı geldınız
ben de bakmayı bılmıyorum pampa anca baktırıyorumhiç bilmemki bu işleri kız sen varsın dıye geldm ama bı bakıver falıma beyaaa
çakallllllllllEvet derdim ama kesin kiblersin
O yüzden ne münasebet demeyi tercih ediyorum
marple senın kartların duzmuydu tersmıydı ya benımkılerın hepsı tersBir yolun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?