Binnaz Abla

sımdı attım ya duramadım gene
8 mart ındırımınde bıde ılkaya atıcam bu ay baska fal atmıycam bende alıncak kozmetıklerım var 8 mart ındırımı oldugu ıcın bu aykı paralar oraya gıdcek

ahahaha kafamız aynı çalışıyor tolin aynı planı yapmışız Ben de berrine atacağım ilkayı istemedim kara vicdanlıymış Ben de parayı indirimde kozmetiğe ayırdım Watsonsda iyi indirim var başlattılar pampa acele et

Kızlar Rüya Yorumunda İyi Kim Var Baktırdığınızda?

kızlar, ben kahve atmaya karar verdim berrine, katina da 3 kişi yorum da çıkmış onlar oy kullanmış sadece 13 faldan, ve iş üzerine baktırıcam, deste aşk konusunda daha iyi, tarotu %80 yazıyor, kahve daha mantıklı geldi
kızlar attıktan sonra ne attığınızı ve beğenip beğenmedinizi yazarmısınız, saraylının falının gelmesini bekliyorum ben

genelde umursamam olumsuz falları ama bu sefer çöktüm kötü oldum nedense
bosver yaaaa netten cekılen kartta ne enerjı olucakkı dogru cıksın sıl gıtsın falı
kahve atmıştım canım

bir sitede hepmi pembe tabloucu olurya binnaz abladaki hepsi pembe tablocu omayan yorumcu hangisi ositede bilginiz varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…