Binnaz Abla

kızlar bu berrınde famagıllerden cıkmasın :S tutuyorum kendımı atmak yokkk
theraven canımm sendee takmaa kafana hangı bırısı cıktı bu cıksın :S gecmıss falan bılmıs mı nasıldı olumsuz olması dısında :S
yazılı fallara guvenım kalmadıgı ıcın atmıycamm tutuyorum kendımı

geçmiş falan hiç yoktu canım ya şu anı yorumlamış olumsuz her şey olumsuz ay içim şişti

Kızlarrr girmeyin kanıma hepiniz atıyorsunuz tek tek Diren baldankabak şurda fatura devrine ne kaldı

geçmiş falan hiç yoktu canım ya şu anı yorumlamış olumsuz her şey olumsuz ay içim şişti

berrın kımmıss ulennnnnnnnn
gece gece arkadasımızın sınırını bozuyorrrrrrr ..
kuzum saka bı yana takılmaa anı gecmısı bılsee olabılır derdım ama ben nee olumsuzz fallar gordummm dıyorummm ahh ahh hemde bana olumsuz konusan ınsanlar genelde sevılen ve cıkan ınsanlar olan falcılardı selena vs . guzell seyler oldu sonra baldanın dedıgı gıbıı =))

yanı tabıkı bılemeyız belkı ıyı falcıdır belkı degıldır baktırmadım bılmıyorum ama sen uzmee kendını boyleee ..

amaaannn bak bana olumlu fallardan daha çok çıkmayan bir şey varsa o da olumsuz fallar Toplamda 3 4 kişi olumsuz konuştu bana ardından hep güzel şeyler oldu

ay keyfimi biraz yerine getirdiniz kızlar yaa bi kaç gündür böyle karışıklıklar içindeyim bu da olumsuz konuşunca ondan kötü oldum sanırım

ya çok olumsuz çok moralim bozuldu ağlıycam resmen ilk defa böyle oldum bi fal yüzünden
balımm hiç canını sıkma ben de nesibenin falından sonra çok ağlamıştım öyle bi faldı yani. nesibe ki sevilen bi falcı yani kesin çıkar diye düşünmüştü hiç dediği gibi olmadı çok da güzel şeyler oldu valaa moralini bozmaya değmez

canımmmm

Kızlarrr ilkay gür için yorum alabılırmıyım dedikleri çıkan varmı???

Kizlar onceden bende bu berrine fal atmistim seni kopek gibi seviyo ama bu adamdan sana hayir gelmez bencil demisti ne yalan soyliim soyledikleri tuttaliydida aramzdaki yas farkini ayri sehirlerde olsgmuzu filan bilmisti hemen bekleme pisman olucak ama senn icin mazi olucak filan demisti sonunu olumsuzdu yani birde ben bugun birsey ogrendim ve cok agrima gitti beraber kurdugumuz is hayalini benim bulundugim sehirde evlendigimizde yapicaktik o ise baska bi sehire tasinmaya karar vermis hayalimizide orda tek basina yapicakmis bi arkadasimdan duydum anlicaginiz bizim sayfa tamamen kapanmis oldu umrumda deil diyodum taki bugunku bu olayi duyuncaya kadar

ayy ne guzel içim açılıyor:)

ay keyfimi biraz yerine getirdiniz kızlar yaa bi kaç gündür böyle karışıklıklar içindeyim bu da olumsuz konuşunca ondan kötü oldum sanırım
dur canım bende moral vereyım benmde bir suru guzel olumlu fallarım vardıı hıcbrı cıkmadı rusa gttı:) fallarla moralını asla bozma canımmmmmm

Sende de bildi demek cnm uzuldum ama bu olana da ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…