Evet cnm ne yalan soyliyim soyledikleri tutarliydi yani sanki senden intikam almak icn bu davranislari zaten suanda duygusallgi filan arka plana atmis demisti harbidende oyle olmus bak adam is kurmus kendine ben gibi paralari fala yatirmamis aman be cnm inan takilmiyodum hayatima bakiyodum ama agrima gitti bugun duyduklarim bencildi yani buda bi gercek ama tabi bundan ziyada diger soyledikleri tutarliydi begendim benSende de bildi demek cnm uzuldum ama bu olana da ;(
Bende begendim son donemde en iyi tespitler ondan geldi hayirlisi demek aliskanlik oldu canim bencil insan zor despot insan zor despotluk illa fiziksel olmuyorEvet cnm ne yalan soyliyim soyledikleri tutarliydi yani sanki senden intikam almak icn bu davranislari zaten suanda duygusallgi filan arka plana atmis demisti harbidende oyle olmus bak adam is kurmus kendine ben gibi paralari fala yatirmamis aman be cnm inan takilmiyodum hayatima bakiyodum ama agrima gitti bugun duyduklarim bencildi yani buda bi gercek ama tabi bundan ziyada diger soyledikleri tutarliydi begendim ben
Aynen oyle canim ben herseyin farkindayimda iste insan bazen kabullenemiyo tabiki icimde ona karsi eski sevgi yok onceden illa pisman olucak diyodum simdi ise Allahim iyi insanlarla karsilastir diyorum kimsenin ahi kimsede kalmaz ben onu neleriyle kabullenmistim safmism diyorum sadece degmezmis onun icin sandigim gibi biri degilmis yasasin nasil yasarsa sunu biliyorumki bunlar bana hep bi hayat dersi ben elbet mutlu olucam ama o bu kafayla bencilligiyle ben bilirim havasi egosuyla hep kaybedicekBende begendim son donemde en iyi tespitler ondan geldi hayirlisi demek aliskanlik oldu canim bencil insan zor despot insan zor despotluk illa fiziksel olmuyor
Bu ara cogumuz gergin zamanlar yasiyoruz ummadigimiz insanlarin gercek yuzlerini gormek gibi.. Insani ne olursa olsun cok uzuyorAynen oyle canim ben herseyin farkindayimda iste insan bazen kabullenemiyo tabiki icimde ona karsi eski sevgi yok onceden illa pisman olucak diyodum simdi ise Allahim iyi insanlarla karsilastir diyorum kimsenin ahi kimsede kalmaz ben onu neleriyle kabullenmistim safmism diyorum sadece degmezmis onun icin sandigim gibi biri degilmis yasasin nasil yasarsa sunu biliyorumki bunlar bana hep bi hayat dersi ben elbet mutlu olucam ama o bu kafayla bencilligiyle ben bilirim havasi egosuyla hep kaybedicek
O banda olmustu carsinin ortasinda rezzanin fali geldiya çok olumsuz çok moralim bozuldu ağlıycam resmen ilk defa böyle oldum bi fal yüzünden
Ole deme tatlim yadur canım bende moral vereyımbenmde bir suru guzel olumlu fallarım vardıı hıcbrı cıkmadı rusa gttı:) fallarla moralını asla bozma canımmmmmm
Kizlar onceden bende bu berrine fal atmistim seni kopek gibi seviyo ama bu adamdan sana hayir gelmez bencil demisti ne yalan soyliim soyledikleri tuttaliydida aramzdaki yas farkini ayri sehirlerde olsgmuzu filan bilmisti hemen bekleme pisman olucak ama senn icin mazi olucak filan demisti sonunu olumsuzdu yani birde ben bugun birsey ogrendim ve cok agrima gitti beraber kurdugumuz is hayalini benim bulundugim sehirde evlendigimizde yapicaktik o ise baska bi sehire tasinmaya karar vermis hayalimizide orda tek basina yapicakmis bi arkadasimdan duydum anlicaginiz bizim sayfa tamamen kapanmis oldu umrumda deil diyodum taki bugunku bu olayi duyuncaya kadar
Ben Berrini beğenmedim maalesef
Ben oyle dusunmuyorum bu hayatta iyi insanlarda var herseyin bi vakti saati var ama biz illa olmicak insanlari cekiyoruz dunyanin sonu gelmis gibi hissediyoruz zaman gercekten butun yaralari sariyo insan beyni takili kaliyo sevgiden ziyade aliiskanlik ben sevginin bitebilcegine inaniyoum gecmisimdeki insan icin hep derdim bu adam beni nasil bu kadar cok seviyo boyle ayrildgimzda anladim onu sevdigimi belkide beni sevisini seviyodum...Erkek milleti iste. 5 kurus etmez.. Karsina baskasida ciksa asla erkeklere güvenme bence.. iyice feminist oldum :)
Katina attım da bilemediği bi kaç durum var..yani yanlış bilmiş.. Lafı dolandırmış..ayrıntı yok falda.. Beni fazla tatmin etmedi..ne attın cicim kahve katina tarot ? Hiç mi tutturamamış
Ben oyle dusunmuyorum bu hayatta iyi insanlarda var herseyin bi vakti saati var ama biz illa olmicak insanlari cekiyoruz dunyanin sonu gelmis gibi hissediyoruz zaman gercekten butun yaralari sariyo insan beyni takili kaliyo sevgiden ziyade aliiskanlik ben sevginin bitebilcegine inaniyoum gecmisimdeki insan icin hep derdim bu adam beni nasil bu kadar cok seviyo boyle ayrildgimzda anladim onu sevdigimi belkide beni sevisini seviyodum...
Katina attım da bilemediği bi kaç durum var..yani yanlış bilmiş.. Lafı dolandırmış..ayrıntı yok falda.. Beni fazla tatmin etmedi..
Geçen bir söze denk geldim, sanırım çok doğru: Kadınlar yanlış erkeğe aşık olur, erkekler ise doğru kadına yanlış yapar.
bilemiyrum sadece ask olarak bakmiyorum ama hep yanlis insanlar denk geldigi icn cevreden, insanlardan ,hayattan sogudum..Ben oyle dusunmuyorum bu hayatta iyi insanlarda var herseyin bi vakti saati var ama biz illa olmicak insanlari cekiyoruz dunyanin sonu gelmis gibi hissediyoruz zaman gercekten butun yaralari sariyo insan beyni takili kaliyo sevgiden ziyade aliiskanlik ben sevginin bitebilcegine inaniyoum gecmisimdeki insan icin hep derdim bu adam beni nasil bu kadar cok seviyo boyle ayrildgimzda anladim onu sevdigimi belkide beni sevisini seviyodum...
Ben iyi gunune mi denk geldim nedirKatina attım da bilemediği bi kaç durum var..yani yanlış bilmiş.. Lafı dolandırmış..ayrıntı yok falda.. Beni fazla tatmin etmedi..
Canim anliyorum suan hayatimin inan en zor gunlerini yasiyorum annemi kaybettim sevdigim evlenicgm dedigim adamla suan dusman gibiyim maddi manevi butun kayiplarimi su donemimde goruyorum tek inandigim birsey var dusmeden kalkamazsin...bilemiyrum sadece ask olarak bakmiyorum ama hep yanlis insanlar denk geldigi icn cevreden, insanlardan ,hayattan sogudum..
Canim anliyorum suan hayatimin inan en zor gunlerini yasiyorum annemi kaybettim sevdigim evlenicgm dedigim adamla suan dusman gibiyim maddi manevi butun kayiplarimi su donemimde goruyorum tek inandigim birsey var dusmeden kalkamazsin...
Olabilir kuzum.. Şanslısın o zaman.. ya çok kötü değil ama beni hiç tatmin edemedi..çok kısa ve ucu açık geldiBen iyi gunune mi denk geldim nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?