Binnaz Abla

Sende de bildi demek cnm uzuldum ama bu olana da ;(
Evet cnm ne yalan soyliyim soyledikleri tutarliydi yani sanki senden intikam almak icn bu davranislari zaten suanda duygusallgi filan arka plana atmis demisti harbidende oyle olmus bak adam is kurmus kendine ben gibi paralari fala yatirmamis aman be cnm inan takilmiyodum hayatima bakiyodum ama agrima gitti bugun duyduklarim bencildi yani buda bi gercek ama tabi bundan ziyada diger soyledikleri tutarliydi begendim ben

Bende begendim son donemde en iyi tespitler ondan geldi hayirlisi demek aliskanlik oldu canim bencil insan zor despot insan zor despotluk illa fiziksel olmuyor

Bende begendim son donemde en iyi tespitler ondan geldi hayirlisi demek aliskanlik oldu canim bencil insan zor despot insan zor despotluk illa fiziksel olmuyor
Aynen oyle canim ben herseyin farkindayimda iste insan bazen kabullenemiyo tabiki icimde ona karsi eski sevgi yok onceden illa pisman olucak diyodum simdi ise Allahim iyi insanlarla karsilastir diyorum kimsenin ahi kimsede kalmaz ben onu neleriyle kabullenmistim safmism diyorum sadece degmezmis onun icin sandigim gibi biri degilmis yasasin nasil yasarsa sunu biliyorumki bunlar bana hep bi hayat dersi ben elbet mutlu olucam ama o bu kafayla bencilligiyle ben bilirim havasi egosuyla hep kaybedicek

Bu ara cogumuz gergin zamanlar yasiyoruz ummadigimiz insanlarin gercek yuzlerini gormek gibi.. Insani ne olursa olsun cok uzuyor

ya çok olumsuz çok moralim bozuldu ağlıycam resmen ilk defa böyle oldum bi fal yüzünden
O banda olmustu carsinin ortasinda rezzanin fali geldi
dur canım bende moral vereyım benmde bir suru guzel olumlu fallarım vardıı hıcbrı cıkmadı rusa gttı:) fallarla moralını asla bozma canımmmmmm
Ole deme tatlim ya

Erkek milleti iste. 5 kurus etmez.. Karsina baskasida ciksa asla erkeklere güvenme bence.. iyice feminist oldum :)

Erkek milleti iste. 5 kurus etmez.. Karsina baskasida ciksa asla erkeklere güvenme bence.. iyice feminist oldum :)
Ben oyle dusunmuyorum bu hayatta iyi insanlarda var herseyin bi vakti saati var ama biz illa olmicak insanlari cekiyoruz dunyanin sonu gelmis gibi hissediyoruz zaman gercekten butun yaralari sariyo insan beyni takili kaliyo sevgiden ziyade aliiskanlik ben sevginin bitebilcegine inaniyoum gecmisimdeki insan icin hep derdim bu adam beni nasil bu kadar cok seviyo boyle ayrildgimzda anladim onu sevdigimi belkide beni sevisini seviyodum...

Geçen bir söze denk geldim, sanırım çok doğru: Kadınlar yanlış erkeğe aşık olur, erkekler ise doğru kadına yanlış yapar.

Katina attım da bilemediği bi kaç durum var..yani yanlış bilmiş.. Lafı dolandırmış..ayrıntı yok falda.. Beni fazla tatmin etmedi..

İndirimde ya belki baştan savmıştır, Aylinin indirim falı bana öyle gelmişti. Bir de bende de katinada hiç bilemiyorlar benim enerji tarot ve kahvede iyi çalışıyor

bilemiyrum sadece ask olarak bakmiyorum ama hep yanlis insanlar denk geldigi icn cevreden, insanlardan ,hayattan sogudum..

Berrine katina atmıştım. Şimdi yorumu geldi ama çok kısa. Sürekli aynı cümleleri tekrarlamış içinde bol 'canımcım' larla özetle 'sana böyle davranmasının tek nedeni dengesiz olması, 30 yaşında esmer biriyle tanışacaksın Ağustos ayında' işte falım bu kadar

bilemiyrum sadece ask olarak bakmiyorum ama hep yanlis insanlar denk geldigi icn cevreden, insanlardan ,hayattan sogudum..
Canim anliyorum suan hayatimin inan en zor gunlerini yasiyorum annemi kaybettim sevdigim evlenicgm dedigim adamla suan dusman gibiyim maddi manevi butun kayiplarimi su donemimde goruyorum tek inandigim birsey var dusmeden kalkamazsin...

Canim anliyorum suan hayatimin inan en zor gunlerini yasiyorum annemi kaybettim sevdigim evlenicgm dedigim adamla suan dusman gibiyim maddi manevi butun kayiplarimi su donemimde goruyorum tek inandigim birsey var dusmeden kalkamazsin...

ne desem bos canim ayni seylerden bende gectim sevgili olaylari haric
halada zorluk var... bisiyler düzgün gitsin istiyorum tek istedigim düzgün bir is artik ask vs bile degil.. o bile olmuyor insan bisiye tutunamiyor öyle olunca
bunlarin hepsi garip bir sinav tek kötü yani bitmiyor uzun sürüyor bu sinanma süreci..
Insallah sen cok kisa sürede atlatirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…