Ne baktırmıştın? tarotta hafta söylenebiliyor. kahvede ise ya 2 vakit 3 vakit derler yani hafta demek, yada ay olarak söylerler. Doğru dedim sanırım :44:
yaaa off para deme bana beyza inan icime dokuna dokuna yine yine yine baktiriyorum!!hepimiz evlensekte bari kurtulsak fallardan ama o zamanda dert bitmez yine konu olur merak olur baktirir dururuz eminim
çok iyiydi aslında müthişti hatta ilk defa ona tarot baktırdım gerçekten şaşırttı beni ayrıntılarımı dahada detaylandırdı çok iyiydi
arkidişler ben nesibecimin ve rezzan ablanın dediklerini yaşadım sadece aşk değil iş anlamında bana nesibe işindede fevri davranma biraz sabret demişti başka söylediklerinide yaşadım eski yavuklumla ilgili dedikleride mükemmel derecesinde doğruydu sanki benm içimi dökmüştü yine görüşcekmiyiz dedim rezzan ablada nesibede ekim ayını söyledi eğer ozamanda gerçekten bişiyler olursa pes artık dicem :)nesibe'ye haziran sonu baktırmıştım ilk ve o zaman dediği bir durumu yaşadım daha sonrakiler de genelde durum ve düşünce istemiştim ama gelecek için daha vakit var...
arkidişler ben nesibecimin ve rezzan ablanın dediklerini yaşadım sadece aşk değil iş anlamında bana nesibe işindede fevri davranma biraz sabret demişti başka söylediklerinide yaşadım eski yavuklumla ilgili dedikleride mükemmel derecesinde doğruydu sanki benm içimi dökmüştü yine görüşcekmiyiz dedim rezzan ablada nesibede ekim ayını söyledi eğer ozamanda gerçekten bişiyler olursa pes artık dicem :)
Canım görüşeceğinize önce sen inanırsan ve Evrene olumlu enerji gönderirsen eminim görüşeceksiniz...
Sessiz sakin bir yerde oturup , o kişiyi karşındaymış gibi gözünde canlandırır ve 'seni görmek istiyorum' diye onunla/yani karşındaymış gibi onunla konuşursan ve bunları yaparken pozitif ve neşeli olursan eminim enerjin onu sana getirecek ve gerçekten de karşılaşacaksınız.
Önemli olan pozitifte kalmak ve inanmak...
Şekerim aylardır paranoyak gibiydim ben ama eskisi kadar bi paranoyaklığım kalmadı anladımki bu hırs insanın içten içe yiyip bitiriyo ama yinede görmek istiyorum enazından onun ne kadar yanlış yaptığını anladığını görmek istiyorum benmde içimde öyle bir his var sanki gerçekten olucakmış gibi istiyorum..dediğinide mutlaka yapıcam ayy heyecanladım şimdiden cok teşekkür ederim :)
Kızlar Tellwe de önerebileceğiniz kimler var baktırmayacaktım aslında da 8 kredim varken baktırayım diyorum boş boş durmasın
Evlensen de birşey değişmiyor Marple, ben evliyim (en azından resmi olarak), 2 çocuğum var, adam bi gün durup dururken beni sevmediğini, ayrılmak istediğini söyledi.. Şimdi annemde yaşıyorum çocuklarımlaBunları burada çok sık dile getirmiyordum, falcılar okuyup da söylemesinler diye.. Artık yeni falcılara gitmeyeceğim için burada rahatlıkla yazabildim bunları.. Herşeyin hayırlısını istemek lazım, herşeyin..
Kiraze, Adin, Chloe ilk elden tavsiyemdir.
Esince, Rumi, Womenn, SarayliHanim ve Nurdanus u da insanlar begenmis.
Kiraze favorim
saraylihanimi ben cok begendim
kızlar ben de dün eski sevgilimi gördüm aynı ortamın farklı yerlerindeydik birbirimizi görmemzlikten geldik önce iyiydim ama şimdi kendimi kötü hissediyorum düşünsenize adamla 4 sene her dk berabersin şimdi aynı ortamda hiç tanışmamışısz gibi.. nese ondan önce bilgeye fal göndermiştim hani sen bana bişiler yaz dedin ben yazdım ama sonu hep tersleme oldu die. buarada adamın ikinci kartı şeytan çıkmıştı o da beni hala sevse bile içinde karanlık bi taraf olduğunu söledi onun için böle ters davrandığını. işin ilginç yanı benim etrafımda iki erkek var ellerinde olsa kapımda yatıcaklar dün birine bak benim başımdan kötü bi tecrübe geçti ben artık hayatımda sevgili anlamında kimseyi istemiyorum dedim daha da üzerime düşmeye başladı. artık ben de eski sevgilmle olmıcağını onun beni artık beni sevmediğini kabullendim ama gene de zoruma gidiyor bu kadar kolay atlatması.. buarada başak burcu erkeklerinden uzak durun.!
Nesibe tarotta bir numaradır! En doğru adrese gitmişsin farkında olmadan :) bana söylediği herşeyi dediği şekilde ve verdiği zamanda yaşadım, hala da yaşıyorum :) için rahat olsun, detay verdiğin için değil, hisleri çok çok kuvvetli olduğu için bu kadar çok şey bilmesi :)
canım benım yazdıklarını okuyunca yazmak ıstedım herseyın hayırlısı belkı boylesı daha ıyıdır evet zamanımızı gecırdıgımız ınsanlar bı sure sonra tanımadıgımız adamlara dunusuyo yada hep oyle oluyolar ama bız goremıyorz.Allah bı yerden sonra yardım edıyo bı kapı kapanırken dıgerı acılıyo o anda bılmıyoruz bunun farkına varmıyoruz cok uzuluyoruz ama bızım ıcın elınde sonunda hayırlısı neyse o oluyo sen sıkma canını yenı atlattıgın bısey tabıkı hemen bı ılışkıye başlıyamazsın ama zaman ver kendınede karşına cıkan ınsanlarada kımsenınde senı uzmesıne ızın verme cunku sen degerlısın
Ben gonderdim , gondereli 1 gun oldu ama hala bakmadiCok meraklandim baksin artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?