Binnaz Abla

yaaa off para deme bana beyza inan icime dokuna dokuna yine yine yine baktiriyorum!!hepimiz evlensekte bari kurtulsak fallardan ama o zamanda dert bitmez yine konu olur merak olur baktirir dururuz eminim

Evlensen de birşey değişmiyor Marple, ben evliyim (en azından resmi olarak), 2 çocuğum var, adam bi gün durup dururken beni sevmediğini, ayrılmak istediğini söyledi.. Şimdi annemde yaşıyorum çocuklarımla Bunları burada çok sık dile getirmiyordum, falcılar okuyup da söylemesinler diye.. Artık yeni falcılara gitmeyeceğim için burada rahatlıkla yazabildim bunları.. Herşeyin hayırlısını istemek lazım, herşeyin..

çok iyiydi aslında müthişti hatta ilk defa ona tarot baktırdım gerçekten şaşırttı beni ayrıntılarımı dahada detaylandırdı çok iyiydi

Nesibe tarotta bir numaradır! En doğru adrese gitmişsin farkında olmadan :) bana söylediği herşeyi dediği şekilde ve verdiği zamanda yaşadım, hala da yaşıyorum :) için rahat olsun, detay verdiğin için değil, hisleri çok çok kuvvetli olduğu için bu kadar çok şey bilmesi :)

Kızlar 2,buçuk ayda baktırdığım fallar ve neticelerini yazmak istedim sizlere..

Binnaz Abla Haleh Çetiner..5 kez tarot baktırdım..Verdiği zamanlar tutmadı,hep bir aksilikler olduğundan bahsetmiş..Bu kadın'a tarot baktırmayı çok seviyorum..İçimde yaşadığım durumlar,karşı tarafın düşüncelerini bire bir anlatabildiği için..Her seferinde ciddi anlamda beni şaşırtıyor..Enerjisini ve tarotta ki başarısını,verdiği emeği çok seviyorum..

Falalem Rezzan Abla..4 kez Kahve falı baktırdım..Söylediği çoğu şeyi yaşadım..Hep birşeyler oluyor aaa Rezzan abla demişti diyorum..En son 3 gün önce gittim fala..ve o falda demiş olduğu birşeyi 2 gün sonra harfi harfine yaşadım...

Fal sepeti Nesibe..2.buçuk ay önce bu forum'a ilk geldiğimde ismini burda duyup, Tarot baktırmıştım..Öyle şeyler demiş ki,yok bu benim falım değil,bahsetmiş olduğu adam bu adam olamaz demdim ve ortalığı birbirine katıp para iadesine kadar siteden almıştım..ama zaman içerisinde demiş olduklarının çok çok doğru olduğunu anladım..Halbuki tanıdığım dediğim adam'ı tanımıyormuşum..O derece inanılmaz detaylar vermişti..Enerjisi Müthiş..Fal da Dediği gibi çok fazla şeyle falı destekliyor..Sizin seçtiğiniz tarot kartları ,kendi destesi,Katina kartları ve su ile...İnanılmaz bir çaba sarfediyor bir fal için..Ben Nesibe'nin emeğini,karşısında ki insana yaklaşımını çok çok takdir ediyorum..Bu kız Müthiş ötesi...Ciddi anlamda Allah vergisi yetenekleri ve hissiyatifi var...Geçen haftalarda 2.ci falımı da baktırmış bulunuyorum kendisine..

Ara da Binnaz dan birkaç kişiye daha baktırdım..ama direk fal iadesi istedim..Bana göre saçma sapandı fallar.

Bu 3 isim dışında kimseye fal baktırmıyorum..Çok sıkda baktırmamaya çalışıyorum...

Arada burada çıkan fal haberleri okuyorum çok çok mutlu oluyorum..İnşallah Allah duymuş olduğunuz en en güzel şeyleri yaşamayı burdaki tüm arkadaşlara nasip eder..ve herkezin iyi haberlerini okumak nasip olur bizlere...

nesibe'ye haziran sonu baktırmıştım ilk ve o zaman dediği bir durumu yaşadım daha sonrakiler de genelde durum ve düşünce istemiştim ama gelecek için daha vakit var...
arkidişler ben nesibecimin ve rezzan ablanın dediklerini yaşadım sadece aşk değil iş anlamında bana nesibe işindede fevri davranma biraz sabret demişti başka söylediklerinide yaşadım eski yavuklumla ilgili dedikleride mükemmel derecesinde doğruydu sanki benm içimi dökmüştü yine görüşcekmiyiz dedim rezzan ablada nesibede ekim ayını söyledi eğer ozamanda gerçekten bişiyler olursa pes artık dicem :)

Canım görüşeceğinize önce sen inanırsan ve Evrene olumlu enerji gönderirsen eminim görüşeceksiniz...
Sessiz sakin bir yerde oturup , o kişiyi karşındaymış gibi gözünde canlandırır ve 'seni görmek istiyorum' diye onunla/yani karşındaymış gibi onunla konuşursan ve bunları yaparken pozitif ve neşeli olursan eminim enerjin onu sana getirecek ve gerçekten de karşılaşacaksınız.
Önemli olan pozitifte kalmak ve inanmak...

Şekerim aylardır paranoyak gibiydim ben ama eskisi kadar bi paranoyaklığım kalmadı anladımki bu hırs insanın içten içe yiyip bitiriyo ama yinede görmek istiyorum enazından onun ne kadar yanlış yaptığını anladığını görmek istiyorum benmde içimde öyle bir his var sanki gerçekten olucakmış gibi istiyorum..dediğinide mutlaka yapıcam ayy heyecanladım şimdiden cok teşekkür ederim :)

Rica ederim canım...
Bunu sık sık tekrarla lütfen..

Ve aklında olsun.. eğer görüşmene rağmen olmuyorsa mutlaka Yaradan'ın senin için daha iyi bir planı vardır.
ben on yıl evvel ayrıldık diye üzüldüğüm adamı şimdi görünce Tanrım şükürler olsun sen beni korumuşsun bu kişi ile
evlenmekten demiş insanım..

Kızlar Tellwe de önerebileceğiniz kimler var baktırmayacaktım aslında da 8 kredim varken baktırayım diyorum boş boş durmasın

Kızlar Tellwe de önerebileceğiniz kimler var baktırmayacaktım aslında da 8 kredim varken baktırayım diyorum boş boş durmasın

Kiraze, Adin, Chloe ilk elden tavsiyemdir.

Esince, Rumi, Womenn, SarayliHanim ve Nurdanus u da insanlar begenmis.

Kiraze favorim

Kotu bir tecrube tabi ama mutlaka duzelecegine inaniyorum ben..Her duamda hayirlisini diliyorum bende..Su an bu durumda olmaniz bu isin hayirsiz oldugunu da gostermez canim tez vakitte guzellikler yasamani dilerim.

saraylıhanım bana da geç göndermişti canım.hatta duvarına yazmıştım daha bekleyecek miyim diye :)

kızlar ben de dün eski sevgilimi gördüm aynı ortamın farklı yerlerindeydik birbirimizi görmemzlikten geldik önce iyiydim ama şimdi kendimi kötü hissediyorum düşünsenize adamla 4 sene her dk berabersin şimdi aynı ortamda hiç tanışmamışısz gibi.. nese ondan önce bilgeye fal göndermiştim hani sen bana bişiler yaz dedin ben yazdım ama sonu hep tersleme oldu die. buarada adamın ikinci kartı şeytan çıkmıştı o da beni hala sevse bile içinde karanlık bi taraf olduğunu söledi onun için böle ters davrandığını. işin ilginç yanı benim etrafımda iki erkek var ellerinde olsa kapımda yatıcaklar dün birine bak benim başımdan kötü bi tecrübe geçti ben artık hayatımda sevgili anlamında kimseyi istemiyorum dedim daha da üzerime düşmeye başladı. artık ben de eski sevgilmle olmıcağını onun beni artık beni sevmediğini kabullendim ama gene de zoruma gidiyor bu kadar kolay atlatması.. buarada başak burcu erkeklerinden uzak durun.!

canım benım yazdıklarını okuyunca yazmak ıstedım herseyın hayırlısı belkı boylesı daha ıyıdır evet zamanımızı gecırdıgımız ınsanlar bı sure sonra tanımadıgımız adamlara dunusuyo yada hep oyle oluyolar ama bız goremıyorz.Allah bı yerden sonra yardım edıyo bı kapı kapanırken dıgerı acılıyo o anda bılmıyoruz bunun farkına varmıyoruz cok uzuluyoruz ama bızım ıcın elınde sonunda hayırlısı neyse o oluyo sen sıkma canını yenı atlattıgın bısey tabıkı hemen bı ılışkıye başlıyamazsın ama zaman ver kendınede karşına cıkan ınsanlarada kımsenınde senı uzmesıne ızın verme cunku sen degerlısın

bu arada kızlar facebook kullanmıyoru nesıbe dunde yoktu ne zaman onlıne olucagını yazarsa haber verın falım geldı =))

Ay içim iyice rahatladı açıkçası bende bir an kuruntuya kapıldım acaba ayrıntılı anlattımda ondan mı böyle bildi diye ne yalan söyleyeyim. Ve açıkçası benim çok duymak istediğim bir cümle var aslında karşı taraftan Nesibe Hanım o cümlenin birebir aynısını bana söyledi ve bunu duyabilirsin yakın zamanda ya da duymuşsun dedi. Orada şok oldum ben çünkü duymayı o kadar çok istiyorum ki anlatamam. Ve tarotu gönderdiğim anda ümitsizlikten paramparçaydım açıkçası ama Nesibe Hanım aldı beni yerden kaldırdı:)) Birkaç gündür içimde bir ümitle yaşıyorum inşallah herşeyin hayırlısı hepimiz için en kısa ve tabi en doğru zamanda gerçekleşir.

ben de öle diyorum benim için hayırlsı böle, keşke hiç karşılaşmasak hiç o olmamış gibi olsa. bundan sonra değerimi bilicek biri istiyorum öle olmıcaksa hiç olmasın daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…