Ben de öyle düşünüyorum.. 8 liraya bu kadar fal yeter sana dediİndirimde ya belki baştan savmıştır, Aylinin indirim falı bana öyle gelmişti. Bir de bende de katinada hiç bilemiyorlar benim enerji tarot ve kahvede iyi çalışıyor
Amin kuzum insallah sende oyle sana tek birsey soyliyim mi aksam kafani yastiga koydugunda vicdanin rahatsa gerisi bos vicdaninin sesinden uyuyamayanlar dusunsunne desem bos canim ayni seylerden bende gectim sevgili olaylari haric
halada zorluk var... bisiyler düzgün gitsin istiyorum tek istedigim düzgün bir is artik ask vs bile degil.. o bile olmuyor insan bisiye tutunamiyor öyle olunca
bunlarin hepsi garip bir sinav tek kötü yani bitmiyor uzun sürüyor bu sinanma süreci..
Insallah sen cok kisa sürede atlatirsin
Canim ne zaman istersen yaz bana acilarini paylasiyorum yasadim bilirimCanim anliyorum suan hayatimin inan en zor gunlerini yasiyorum annemi kaybettim sevdigim evlenicgm dedigim adamla suan dusman gibiyim maddi manevi butun kayiplarimi su donemimde goruyorum tek inandigim birsey var dusmeden kalkamazsin...
Bende yazmistim keske daha ayrinti verse kisa diyeOlabilir kuzum.. Şanslısın o zaman.. ya çok kötü değil ama beni hiç tatmin edemedi..çok kısa ve ucu açık geldi
Berrin'in falı gelmiş. Sanırım en az 20 defa canımcım demiş, ben okurken sıkıldım o yazarken sıkılmadı mı acabafalı biraz kısaydı ama içerik güzel. Yazım konusunda biraz sıkıntılı. "Canım senin onun için bir şeyler düşünüyorsun" gibi cümleleri var ama doğru bilmiş, benimkinin doğum günü var ve kendisine bi sürpriz hazırlıyorum. Falda bundan bahsetmiş. Eğitim hayatıma, karakterlerimize dair bildikleri de doğru. 8 liraya yeterli buldum bu falı.
kızlar berrin indirim yaptığı için mi fal gönderdiniz, yoksa iyi birimi ? hangisi?
Sanırım ilk Marple yazmıştı çok iyi beğendim diye. Hazır falı indirimdeyken merak ettiğimiz için berrin rüzgarı esmeye başladı
Ben de beğendim falını. Kart yorumcusu değil. Çünkü çektiğim kartların anlamına baktım Berrin'in yazdıklarıyla alakası yok. Ama biraz kısaydı ve anlaşılması zordu.
Biraz açarmısın tolin? Beğendinmi? Bildiği durumlar varmıydı?berrinin falı geldı eh ıste fena degıldı:)
yürü be @thalixim! :)))))Erkek milleti iste. 5 kurus etmez.. Karsina baskasida ciksa asla erkeklere güvenme bence.. iyice feminist oldum :)
canım Meryem bana eskiden bir ilişkin varmış demedi sadece 4 ay içinde evleneceğin insanla tanışacaksın dedi..diğerleri bildi eskiyi..anda tek geçtiğim benimde Rezzan..ama nesibede nokta atışları yaptı aramızdaki ayrılma sebebini bilen nesibe ve rezzandır..ama rezzanın finali çıkmaz merak etme ben nefret ediyorum çünkü malum insandan çok ağır şeyler yaşadım..psikolojik yardım alıyorum dönüşüm olamaz o yüzden rahat ol..canım serüvene baktırmadım..cidden iyi mii??? tellwede mi?ne kadar cok olumsuz var ilkay meryem doncek dedi bana nesbyi denemedm pahali diye rezzan anda cok iyi gelecek icin ins cikmaz ya .meryem i herkeze olumlu saniyodum sasirdim seruvene baktirmadinmi oda bi harika ya
evet ben soylemeden bıldıgı durumlar olmus 8 liraya gore ıyıydı bence gelecek cıkıcakmı gorucez:)Biraz açarmısın tolin? Beğendinmi? Bildiği durumlar varmıydı?
canım nesibede durduk yere bana bunu demıştı bır bucuk yıl onceKizlar ben oyunculuk c9k istiyordum boyle bir hayalim vardi kime fal baktirsam bana yetenegimle ilgili bir is yapicagimi ve sanat olucagini soyluyorlar sormadigim halde bilgide vermedim hic olurmu acaba her falci bunu soyledi ?
canım arkadasım cok dua edıcem senın ıcınde..arkdslar bana demıştı ya latıf cek dye bende hep ıcımden cekıyorum cok rahatlıyorum nolur snde ya LATIF cek hep dua edıcez sonumuz ınsallah guzel olcakCanim anliyorum suan hayatimin inan en zor gunlerini yasiyorum annemi kaybettim sevdigim evlenicgm dedigim adamla suan dusman gibiyim maddi manevi butun kayiplarimi su donemimde goruyorum tek inandigim birsey var dusmeden kalkamazsin...
Bana Yiğitin baktığı faldan sonra sıradan geldi galiba .. 8 liraya dediğin gibi denenebilir canımevet ben soylemeden bıldıgı durumlar olmus 8 liraya gore ıyıydı bence gelecek cıkıcakmı gorucez:)
berrin deiğiniz nerde cnm?Bende begendim son donemde en iyi tespitler ondan geldi hayirlisi demek aliskanlik oldu canim bencil insan zor despot insan zor despotluk illa fiziksel olmuyor
merhaba Grey..yiğit hangi sitede acaba? memnun kaldın mı?Bana Yiğitin baktığı faldan sonra sıradan geldi galiba .. 8 liraya dediğin gibi denenebilir canım
offff yiğit deme bana greyyyy aklım hep ona kayıyo ama bı taraftanda pembe tablocu dıye korkuyorum ama elınde sonunda ona baktırcam galıbaBana Yiğitin baktığı faldan sonra sıradan geldi galiba .. 8 liraya dediğin gibi denenebilir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?