yiğit kim nerde nekadara ne bakıyo?offff yiğit deme bana greyyyy aklım hep ona kayıyo ama bı taraftanda pembe tablocu dıye korkuyorum ama elınde sonunda ona baktırcam galıba
yiğit istanbuldakı falcılar topıgındekı meshur yıgıt begenenı cok fazla greyde begenmısyiğit kim nerde nekadara ne bakıyo?
ben seruvene 2 kere attım canım ıkısınde de cok guzel seyler bılmıştı hatta sormadgm bıkaç sey bıldı nerden nasıl bldı blmyrum cunku cdden ana konunun yannda onlar dusunmedıgım onemsız ayrıntılardı benm ıcın .s pek olumluda knuşmadı bana.zaten durumumu blysunuz.bızım ayrılık sebebımızı de blmıştı o hemde cuk otrmuştu o sebeb .canım Meryem bana eskiden bir ilişkin varmış demedi sadece 4 ay içinde evleneceğin insanla tanışacaksın dedi..diğerleri bildi eskiyi..anda tek geçtiğim benimde Rezzan..ama nesibede nokta atışları yaptı aramızdaki ayrılma sebebini bilen nesibe ve rezzandır..ama rezzanın finali çıkmaz merak etme ben nefret ediyorum çünkü malum insandan çok ağır şeyler yaşadım..psikolojik yardım alıyorum dönüşüm olamaz o yüzden rahat ol..canım serüvene baktırmadım..cidden iyi mii??? tellwede mi?
baktırıcam sanırım ben onadaben seruvene 2 kere attım canım ıkısınde de cok guzel seyler bılmıştı hatta sormadgm bıkaç sey bıldı nerden nasıl bldı blmyrum cunku cdden ana konunun yannda onlar dusunmedıgım onemsız ayrıntılardı benm ıcın .s pek olumluda knuşmadı bana.zaten durumumu blysunuz.bızım ayrılık sebebımızı de blmıştı o hemde cuk otrmuştu o sebeb .
Hahah..demiştiiiiim.dur daha devamı gelir bu işin..gıttım baktım kız geldi umursamadım aman banane ıyı gelmıs dedım sonra geldi x kişisi masama bakıyordu sürekli bulundugumuz ortamda kızda diğer masanın dıger kısmında oturuyordu full dantelli giyinmişti ben normaldim değiştirdim etegi sonra 8 e yakın baktı.sonra lavabonun orda kız vardı ben de of bu mu burda ya dedim herkes bize güldü o gülemedi sadece benim tepkisiz olduguma sasırdı baya bi.sonra lavabonun orada durdu beni izledi ben kafamı çevirdim..ama kız da yanında.. komik durumdu herkes bize baktı en sonunda ben oynadım kızda benimle göbek atmaya basladı herkes beni çekti noluyor falan dedi kız Allah dedi karadeniz organizasyonu vardı girdi yanımakızla dısarı cıktılar ıcerı gırdıler sonra kız gıttı aynada üzerimi düzeltirken geldi baktı gözlerimiz kesişti bes dakika öyle mal mal baktık birbirimize..sonra ben gittim arkamdan baktı sadece..
gelecege var daha ama anda super gelecek beklemede karsi tarafin beynini sana okuyo sanki ayni sekilde seninde benim hayalime kadar bildi atim istersen falimi cnm enerjimiz tuttu yada bilmiyorum ama cok iyiydi ayrilirken yanimizda gibi anlatti pembeci degil olumly olumsuz soyluyor o elindeki ne kitabiysa super bisecanım Meryem bana eskiden bir ilişkin varmış demedi sadece 4 ay içinde evleneceğin insanla tanışacaksın dedi..diğerleri bildi eskiyi..anda tek geçtiğim benimde Rezzan..ama nesibede nokta atışları yaptı aramızdaki ayrılma sebebini bilen nesibe ve rezzandır..ama rezzanın finali çıkmaz merak etme ben nefret ediyorum çünkü malum insandan çok ağır şeyler yaşadım..psikolojik yardım alıyorum dönüşüm olamaz o yüzden rahat ol..canım serüvene baktırmadım..cidden iyi mii??? tellwede mi?
ne baktırdın canım sen ?gelecege var daha ama anda super gelecek beklemede karsi tarafin beynini sana okuyo sanki ayni sekilde seninde benim hayalime kadar bildi atim istersen falimi cnm enerjimiz tuttu yada bilmiyorum ama cok iyiydi ayrilirken yanimizda gibi anlatti pembeci degil olumly olumsuz soyluyor o elindeki ne kitabiysa super bise
Tatlim bn ajansa ztn kayitliyim yetengmde var htta yarismya ktlmyi bile dusunuyorum bnm en buyuk hayaljm bu ama biraz askiya aldim.rezzan abla ilkay gur seruven ucude asil meslegimin yaninda bir isle ugrasicagimi ve yetenegimi kullanacagimi soyledi.rezzan a katina atmistim o da hislerine gre bunu soyledi seruven ztn direk anlatti bunu .hic sormamama ragmen ucunude.hepsi ayni yorumu yapinca sasirdimcanım nesibede durduk yere bana bunu demıştı bır bucuk yıl oncesonra ajanslara kaydoldum ama onlar arayınca gıtmek ıstemedım nedense
ayy kuzum valla bes dakika aynada bakakaldık ama kız da oradaydı tuhaftı herkes güldü ya benim halime ben Allah diyip ortada gülüyorum oynuyorumHahah..demiştiiiiim.dur daha devamı gelir bu işin..
Kitap fali canim telwede bir falci danisanilara sormustu fal baktircam en iyi kim diye biride yorum atmisti seruven kitap fali cikiyo diye gaza geldim direk atimne baktırdın canım sen ?
Cnm bnimde psikoljim cok bozuldu ister istemez hayatimin merkzne koymusum yoklugu cok koyuyo anlatilmaz yasanir rezznin ins cikmaz selenaya gvndim ama nisanda donmezse patlicak odacanım Meryem bana eskiden bir ilişkin varmış demedi sadece 4 ay içinde evleneceğin insanla tanışacaksın dedi..diğerleri bildi eskiyi..anda tek geçtiğim benimde Rezzan..ama nesibede nokta atışları yaptı aramızdaki ayrılma sebebini bilen nesibe ve rezzandır..ama rezzanın finali çıkmaz merak etme ben nefret ediyorum çünkü malum insandan çok ağır şeyler yaşadım..psikolojik yardım alıyorum dönüşüm olamaz o yüzden rahat ol..canım serüvene baktırmadım..cidden iyi mii??? tellwede mi?
Bana da 30 yaşında esmer biriyle tanışacaksn dediBerrine katina atmıştım. Şimdi yorumu geldi ama çok kısa. Sürekli aynı cümleleri tekrarlamış içinde bol 'canımcım' larlaözetle 'sana böyle davranmasının tek nedeni dengesiz olması, 30 yaşında esmer biriyle tanışacaksın Ağustos ayında' işte falım bu kadar
Cnm bnimde psikoljim cok bozuldu ister istemez hayatimin merkzne koymusum yoklugu cok koyuyo anlatilmaz yasanir rezznin ins cikmaz selenaya gvndim ama nisanda donmezse patlicak oda[/QUOTE
anlıyorum canım..bende diyorumki bazen bu kadar nefret ettrmeseydide yokluğu koysaydı keşke..inanki buda çok zor sadece onla geçirdiğim zamana acıyorum bu kadar öfkem var düşün.. öfkede çok zarar verici bir duygu.. ben psikolojik şiddet gördüm kendimi ve onu affetmem lazım içimde ama yapamıyorum..kitap falı tek bir ilişki için mi bakılıyor canım ???
e askıya alma cnm ıstegnn peşinden gitTatlim bn ajansa ztn kayitliyim yetengmde var htta yarismya ktlmyi bile dusunuyorum bnm en buyuk hayaljm bu ama biraz askiya aldim.rezzan abla ilkay gur seruven ucude asil meslegimin yaninda bir isle ugrasicagimi ve yetenegimi kullanacagimi soyledi.rezzan a katina atmistim o da hislerine gre bunu soyledi seruven ztn direk anlatti bunu .hic sormamama ragmen ucunude.hepsi ayni yorumu yapinca sasirdim
Banada benden bes yas buyuk esmer biriyle eylulde taniscaksin demis benden bes yas buyuk otuz yasinda oluyoYağmur, ilkay, Selena ,Meryem ,Aylin ,aşkın hepsinin fikri olayları anlatış biçimi karakter analizi aynıydı Berrin tam tersi bir rota çizdi ne düşünelim bilemedim
Bana da 30 yaşında esmer biriyle tanışacaksn dedive klothoyagmur Meryem Aylin Selena ve İlknurun tam tersi bir portre çizmiş herkes çok iyi olumlu derken o çocuğu yerden yere vurmuş ne düşünsem bilemedim.
Hayal olarak kaldi cnm nasipse olur diyorum fallar hatirlattii olee askıya alma cnm ıstegnn peşinden git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?