Binnaz Abla

evet kuzular sadece sunu söyleyebilirim içinde bastırdıgı özlemi ve sevgisi var bana karsı ama kızla birlikte :))

ben seruvene 2 kere attım canım ıkısınde de cok guzel seyler bılmıştı hatta sormadgm bıkaç sey bıldı nerden nasıl bldı blmyrum cunku cdden ana konunun yannda onlar dusunmedıgım onemsız ayrıntılardı benm ıcın .s pek olumluda knuşmadı bana.zaten durumumu blysunuz.bızım ayrılık sebebımızı de blmıştı o hemde cuk otrmuştu o sebeb .

gıttım baktım kız geldi umursamadım aman banane ıyı gelmıs dedım sonra geldi x kişisi masama bakıyordu sürekli bulundugumuz ortamda kızda diğer masanın dıger kısmında oturuyordu full dantelli giyinmişti ben normaldim değiştirdim etegi sonra 8 e yakın baktı.sonra lavabonun orda kız vardı ben de of bu mu burda ya dedim herkes bize güldü o gülemedi sadece benim tepkisiz olduguma sasırdı baya bi.sonra lavabonun orada durdu beni izledi ben kafamı çevirdim..ama kız da yanında.. komik durumdu herkes bize baktı en sonunda ben oynadım kızda benimle göbek atmaya basladı herkes beni çekti noluyor falan dedi kız Allah dedi karadeniz organizasyonu vardı girdi yanıma kızla dısarı cıktılar ıcerı gırdıler sonra kız gıttı aynada üzerimi düzeltirken geldi baktı gözlerimiz kesişti bes dakika öyle mal mal baktık birbirimize..sonra ben gittim arkamdan baktı sadece..

baktırıcam sanırım ben onada off işte bunlar hep sıkıntıdan

Hahah..demiştiiiiim.dur daha devamı gelir bu işin..

gelecege var daha ama anda super gelecek beklemede karsi tarafin beynini sana okuyo sanki ayni sekilde seninde benim hayalime kadar bildi atim istersen falimi cnm enerjimiz tuttu yada bilmiyorum ama cok iyiydi ayrilirken yanimizda gibi anlatti pembeci degil olumly olumsuz soyluyor o elindeki ne kitabiysa super bise

ne baktırdın canım sen ?

canım nesibede durduk yere bana bunu demıştı bır bucuk yıl once sonra ajanslara kaydoldum ama onlar arayınca gıtmek ıstemedım nedense
Tatlim bn ajansa ztn kayitliyim yetengmde var htta yarismya ktlmyi bile dusunuyorum bnm en buyuk hayaljm bu ama biraz askiya aldim.rezzan abla ilkay gur seruven ucude asil meslegimin yaninda bir isle ugrasicagimi ve yetenegimi kullanacagimi soyledi.rezzan a katina atmistim o da hislerine gre bunu soyledi seruven ztn direk anlatti bunu .hic sormamama ragmen ucunude.hepsi ayni yorumu yapinca sasirdim

Cnm bnimde psikoljim cok bozuldu ister istemez hayatimin merkzne koymusum yoklugu cok koyuyo anlatilmaz yasanir rezznin ins cikmaz selenaya gvndim ama nisanda donmezse patlicak oda

o sırada ben onunla aynı ortamdayken İlkay'dan gelen kısa fal yorumum:Güzel bir kalp çıkmış, sen de görmüşsündür. Sanki üzülmüşsün ve bu duygusal hayatınla ilgili. Şimdi üzmüş olan kişinin geri adımı olacak ama onun için geç olmuş görünüyor. Haneye Temmuz ayı gibi büyük para girebilir.

Yağmur, ilkay, Selena ,Meryem ,Aylin ,aşkın hepsinin fikri olayları anlatış biçimi karakter analizi aynıydı Berrin tam tersi bir rota çizdi ne düşünelim bilemedim
Bana da 30 yaşında esmer biriyle tanışacaksn dedi ve klothoyagmur Meryem Aylin Selena ve İlknurun tam tersi bir portre çizmiş herkes çok iyi olumlu derken o çocuğu yerden yere vurmuş ne düşünsem bilemedim.

e askıya alma cnm ıstegnn peşinden git

Banada benden bes yas buyuk esmer biriyle eylulde taniscaksin demis benden bes yas buyuk otuz yasinda oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…