- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Aaa ben okumustum bunu ilkay gurun sayfasindao sırada ben onunla aynı ortamdayken İlkay'dan gelen kısa fal yorumum:Güzel bir kalp çıkmış, sen de görmüşsündür. Sanki üzülmüşsün ve bu duygusal hayatınla ilgili. Şimdi üzmüş olan kişinin geri adımı olacak ama onun için geç olmuş görünüyor. Haneye Temmuz ayı gibi büyük para girebilir.
evet benım bu gucumu gordu ben bile ilk defa böyle güçlü oldugumu gordum cıkarken sadece baktı arkamdan umursamadım kahkaha attım ondan önce sadece aynada bakıstık herkes kaldı zaten..aklı karısmıstır ama bastırdıgı özlemi var buna eminim o kız onun yanında olabilir eger gerçekten bir ilişkin varsa seviyorsan eski sevgilini izlemezsin o kız yanındayken..bunu bilir bunu söylerim :)Aaa ben okumustum bunu ilkay gurun sayfasindaben baskasiyla gormeye dayanamazdim bu senin ne kadar guclu oldugunu gosterir seninkide bu gucunu gorduyse emin ol dusunuyodur seni bu gece onun aklindasin bnce
Onu bende bilmeyerek yapmstim arkdsmla oturuyorum dedi bna arkana bak seninki diyorum dalga gecme inanmiyorum bir turlu oda bna bkymus ben israrla bakmiyorum sonra onumden bir gecti gozume nasi bakiyo kafasi bna donuk arkdsma nslsn diyo gozu bende benim bilmeden ise yaramisti :) sen kapak yapmisin iyi dayaniyosun cnm ama bnce sen vazgecicen bi sure sonra yorulcaksin o kizla ne hali varsa gorsun diceksin ve baska bir yol cizceksin gibime geliyorevet benım bu gucumu gordu ben bile ilk defa böyle güçlü oldugumu gordum cıkarken sadece baktı arkamdan umursamadım kahkaha attım ondan önce sadece aynada bakıstık herkes kaldı zaten..aklı karısmıstır ama bastırdıgı özlemi var buna eminim o kız onun yanında olabilir eger gerçekten bir ilişkin varsa seviyorsan eski sevgilini izlemezsin o kız yanındayken..bunu bilir bunu söylerim :)
hadi ya valla öyle oluyor anca bakarlar :) ben vazgeçmişim zaten kuzum ondan bunu anladım sadece özlem var bastırıyorum kalbim atmadı buna eminim..Onu bende bilmeyerek yapmstim arkdsmla oturuyorum dedi bna arkana bak seninki diyorum dalga gecme inanmiyorum bir turlu oda bna bkymus ben israrla bakmiyorum sonra onumden bir gecti gozume nasi bakiyo kafasi bna donuk arkdsma nslsn diyo gozu bende benim bilmeden ise yaramisti :) sen kapak yapmisin iyi dayaniyosun cnm ama bnce sen vazgecicen bi sure sonra yorulcaksin o kizla ne hali varsa gorsun diceksin ve baska bir yol cizceksin gibime geliyor
Bide hirs cnm o bndede var pismn olup dondgnu gormek istiyrm ask nfrt kizgnlk ozlem bir arada bu arada biz o olaydan snra barismistik sizdede olur bak :)hadi ya valla öyle oluyor anca bakarlar :) ben vazgeçmişim zaten kuzum ondan bunu anladım sadece özlem var bastırıyorum kalbim atmadı buna eminim..
aaa onu soracaktım ben de :) ama bızde arada kız var onu elının altında tutar barısmamak ıcın benımle :) ben ınanıyorum hala bir şeyler bitmedi ama kendi kaybetti ben değil baslarda o kızı hazmedemedım sımdı gıttı onla ama kendıne yaptı bana degıl :)Bide hirs cnm o bndede var pismn olup dondgnu gormek istiyrm ask nfrt kizgnlk ozlem bir arada bu arada biz o olaydan snra barismistik sizdede olur bak :)
Bizdede bir kiz vardi simdi varmi bilmiyorum bu kizlar ztn hemcinsler birbirinin dusmsni araya ne diye girersin.fallarda tarif edilen bir kiz var tehlike yartmick ama konusuyo suan dedi her falci bir kiz var gbi anlicgnaaa onu soracaktım ben de :) ama bızde arada kız var onu elının altında tutar barısmamak ıcın benımle :) ben ınanıyorum hala bir şeyler bitmedi ama kendi kaybetti ben değil baslarda o kızı hazmedemedım sımdı gıttı onla ama kendıne yaptı bana degıl :)
umarım seninkisi döner kuzum ben istemiyorum..bizimkide benden sonra hayatına aldı hesap vermek istemiyormus artık bır kıza falan fılan sacmaladı ama ben ayrılmıstım baya hatalarımda vardı benım ben kapandı gıttı bunu gordum ıcım rahat artık :))Bizdede bir kiz vardi simdi varmi bilmiyorum bu kizlar ztn hemcinsler birbirinin dusmsni araya ne diye girersin.fallarda tarif edilen bir kiz var tehlike yartmick ama konusuyo suan dedi her falci bir kiz var gbi anlicgnerkekler ztn biraz heyacan pesinde biz bir kisi olsun diyoruz onlar daldan dala malesef nankorler ama cok agir knstum hazmedemiyo insan deger ver kenara atsin hic yasanmislik yok gibi .cok zor br ne cektik surune surune donsunler artik
Her bitis bir baslangictir hep bitti deriz ama geceleri o kalp ole bir atarki :) ins sen kararli olursun nasipse oluyor ztn biz aci cekmeyi tercih ediyoruz.umarım seninkisi döner kuzum ben istemiyorum..bizimkide benden sonra hayatına aldı hesap vermek istemiyormus artık bır kıza falan fılan sacmaladı ama ben ayrılmıstım baya hatalarımda vardı benım ben kapandı gıttı bunu gordum ıcım rahat artık :))
aynen kuzum valla bir de ben ne zaman bitti dersem bir şey oluyor ama ınsallah bu sefer olmaz bizi sevenlere gerçekten kıymet bilenlere gideriz.Her bitis bir baslangictir hep bitti deriz ama geceleri o kalp ole bir atarki :) ins sen kararli olursun nasipse oluyor ztn biz aci cekmeyi tercih ediyoruz.
canm afedersın kafam karıştgı ıcın soruyorum seruven sana da mı barısma var demıştıKitap fali canim telwede bir falci danisanilara sormustu fal baktircam en iyi kim diye biride yorum atmisti seruven kitap fali cikiyo diye gaza geldim direk atim
aslnda dogrusuda o bı ılışkı en temız haşıyle guzel ya bnde o kzla ftgraflarnı gordkten sonra asla eskısı gbı olamazdım..donsede olmazdı baska byerden patlardıOnu bende bilmeyerek yapmstim arkdsmla oturuyorum dedi bna arkana bak seninki diyorum dalga gecme inanmiyorum bir turlu oda bna bkymus ben israrla bakmiyorum sonra onumden bir gecti gozume nasi bakiyo kafasi bna donuk arkdsma nslsn diyo gozu bende benim bilmeden ise yaramisti :) sen kapak yapmisin iyi dayaniyosun cnm ama bnce sen vazgecicen bi sure sonra yorulcaksin o kizla ne hali varsa gorsun diceksin ve baska bir yol cizceksin gibime geliyor
bana da ole oldu canım tam ıcomde bttı dyrum aklma gelmyr etmıyor bı hıs gelıyor ıcıme sayfasna bak dye bakıyorum yenı kızlar yenı seyler ben yne onu dusunme aglama modlarındayım..ama artk unutmak ıcın hıc bakmyrum o hıs gelsede bakmyorumaynen kuzum valla bir de ben ne zaman bitti dersem bir şey oluyor ama ınsallah bu sefer olmaz bizi sevenlere gerçekten kıymet bilenlere gideriz.
canım burda çok yorum var, bulamadım tek tek açıkcası.. medyumbuket'i denedin mi, naazz'ı ve oykuablayı nasıl buldunberrinin falı geldı eh ıste fena degıldı:)
ben hıcbırını denemedım canım bana cıkanlar iş konuslarını rezzan tutturur saraylının bazı soyledıklerı cıktı bazılarının daha zamanı gelmedı birde falsepeti melegın askla alakalı soyledıklerı cıktı bu kadarcanım burda çok yorum var, bulamadım tek tek açıkcası.. medyumbuket'i denedin mi, naazz'ı ve oykuablayı nasıl buldunçıkan kimlerdi sana
ben yıllar önce canlı falcılara çok giderdim taksimde falan. hep sen ünlü olucaksın, oyuncu olucaksın falan derlerdi niyeyse. hiç aklımda da yoktu. zaten hiçbir şey gelişme de olmadı:)Kizlar ben oyunculuk c9k istiyordum boyle bir hayalim vardi kime fal baktirsam bana yetenegimle ilgili bir is yapicagimi ve sanat olucagini soyluyorlar sormadigim halde bilgide vermedim hic olurmu acaba her falci bunu soyledi ?
Ne demişti canımkızlar falı çıkan bı falcı varmı bildiginiz selena patladı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?