işle ilgili burda görüyorum seni kalıcısın şuanlık demişti zaten baktıralım 1 hafta oldu işten cıkıyorum anlaşamıyorum çıkışımı vericem sorun yaşıyorum sürekliNe demişti canım
ilkay a hangi falı baktırdın baktırsam mı acaba fal manyagı oldum resmen yaduygusuz_girl tatlıımmm başlarını okuyabilim ama hepsini okuyamadım merak ettim nasıl geçtiiii banada özet geçseneee
Bu arada kızlar ben durumlarımı şuan ilkayın dediklerine göre yaşıyorum ....
Asıl sorduğum konu henüz çıkmadı ama , ilkay bana onun dışında eskilerden biri dönücek sana bu aralar çoğunlukla geçmişte yaşacaksın , eskiler gözünün önüne gelicek , kafan karışıcak ama isteyeceksin de onu elinin tersiyle itip yoluna devam ediceksin dedi.
Vee beni çok ama çok üzen fakat hala içimde ona karşı bitiremediğim duygularım olan şahısla yakınlaşmaya başladııkkk
İş dolayısıyla sık sık konuşmaya ve görüşmeye başladık davranışlar konuşmalar falan sinyal yakıyor bana((
Benimde aynen şuan sürekli geçmiş gözümün önünde bana yaptıklarını hatırlıyorum şimdide gözümün önünde bana masum masum bakan adamı kafam karıştı haliyle . Halbuki ben falları başka biri için baktıyorum , nerden çıktı ki şimdi buuuAma olmaz olmaz olmaz kendime söz geçiricem , sonuçta ondan bana ne köy olur nede kasaba . hee ama sonuç olarak beni zamanında bu kadar üzen hayal kırıklığı yaşatan bi adamın bana tekrar yaklamaya çalışması hoşumada gitmiyor değil ....
Yani anlayacağız bu durumları ilkay bilmişti bende , anı , duyguları bende çok çok iyi özetlemiş gerçekten ....
Cok saoll canim sende oyle kendime cozum bulamiyorum ama iyi bir dinleyiciyimdirCanim ne zaman istersen yaz bana acilarini paylasiyorum yasadim bilirim
Yiğit telde bakıyor canım 50 tl. Çok memnun kaldımberrin deiğiniz nerde cnm?
merhaba Grey..yiğit hangi sitede acaba? memnun kaldın mı?
Tolin bak bi dene mutlaka.. Pembe tablocu değil eminim çok şaşıracaksınoffff yiğit deme bana greyyyy aklım hep ona kayıyo ama bı taraftanda pembe tablocu dıye korkuyorum ama elınde sonunda ona baktırcam galıba
yiğit geleceği tutturdu muTolin bak bi dene mutlaka.. Pembe tablocu değil eminim çok şaşıracaksın
Bana bir dediği çıktı bile.çoğu kişiye çıktığını biliyorumM..ama çıkmayanlarda var tabiyiğit geleceği tutturdu mu
haklısın kuzum ama takıntı oluyor sanki bir süre sonra bosta olunca bir şeyle ilgilenmeyınce gecmıse sarıyoruz..bana da ole oldu canım tam ıcomde bttı dyrum aklma gelmyr etmıyor bı hıs gelıyor ıcıme sayfasna bak dye bakıyorum yenı kızlar yenı seyler ben yne onu dusunme aglama modlarındayım..ama artk unutmak ıcın hıc bakmyrum o hıs gelsede bakmyorum
tmm cok teşekkürler :)Bana bir dediği çıktı bile.çoğu kişiye çıktığını biliyorumM..ama çıkmayanlarda var tabi
duygusuz_girl tatlıımmm başlarını okuyabilim ama hepsini okuyamadım merak ettim nasıl geçtiiii banada özet geçseneee
50 cok degilmi cnm gelecek icin dedikleri tutuyomuTolin bak bi dene mutlaka.. Pembe tablocu değil eminim çok şaşıracaksın
E ödemeyi nasıl yapıyoruz havale ?Yiğit telde bakıyor canım 50 tl. Çok memnun kaldım
Ilkaya gecen indirimde fal atmistim ve hic bir sey yazmadan iliskim yok genel anlamda dedim ne var ne yoksa soyledi faldan bir hafta oncede hakikaten o dediklerini yasadim falindada hatta bisey sormadiginiz icin sadece kartlara gore yorum yapiyorum demis ama superdi gelecek icin kesin konustugu bir durum var bekleyip gorecegiz dobra olmasi ve pembe tablo cizmemesi benim icin yeterli zatenduygusuz_girl tatlıımmm başlarını okuyabilim ama hepsini okuyamadım merak ettim nasıl geçtiiii banada özet geçseneee
Bu arada kızlar ben durumlarımı şuan ilkayın dediklerine göre yaşıyorum ....
Asıl sorduğum konu henüz çıkmadı ama , ilkay bana onun dışında eskilerden biri dönücek sana bu aralar çoğunlukla geçmişte yaşacaksın , eskiler gözünün önüne gelicek , kafan karışıcak ama isteyeceksin de onu elinin tersiyle itip yoluna devam ediceksin dedi.
Vee beni çok ama çok üzen fakat hala içimde ona karşı bitiremediğim duygularım olan şahısla yakınlaşmaya başladııkkk
İş dolayısıyla sık sık konuşmaya ve görüşmeye başladık davranışlar konuşmalar falan sinyal yakıyor bana((
Benimde aynen şuan sürekli geçmiş gözümün önünde bana yaptıklarını hatırlıyorum şimdide gözümün önünde bana masum masum bakan adamı kafam karıştı haliyle . Halbuki ben falları başka biri için baktıyorum , nerden çıktı ki şimdi buuuAma olmaz olmaz olmaz kendime söz geçiricem , sonuçta ondan bana ne köy olur nede kasaba . hee ama sonuç olarak beni zamanında bu kadar üzen hayal kırıklığı yaşatan bi adamın bana tekrar yaklamaya çalışması hoşumada gitmiyor değil ....
Yani anlayacağız bu durumları ilkay bilmişti bende , anı , duyguları bende çok çok iyi özetlemiş gerçekten ....
bekle bakalım canım dediysede bir gördüğü vardır herhalde.Bu ara alakasiz durumlar oluyor
ilkay banada yorum yapmis ummadigin biri acilcak filan diye simdi tuttu mu tutmadi mi anliyamiyorum fincan resmimde eskiydi zaten
tuttu mu desem tutmadi mi desem bilmiyorum bana ummadigim biri ilgi gösteriyor gercekten de..
Canım istanbuldaki falcılar topiğinde bayaa konuşulmuş yiğit.. Ordan yorumlara bakabilirsin50
50 cok degilmi cnm gelecek icin dedikleri tutuyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?