Binnaz Abla

ilkay bana da dün kısa yorumuyla nokta atısı yaptı onun dedıgı sekılde yasarsam sasırmam..

Kızlar belirtmek isterim ki dün ilkay bana da nokta atışı yaptı kısa yorumla
ben ilkaya baktırdığımda bilerek eski sevgilimin birlikte olduğu kızı söylemedim bakalım bu kesin ayrıntıyı
bilemezse zaten fos dedim.bana yazmışki çocuğun hayatında kimse yok.:)..bunu bile bilememiş biri o an bitti benim için anı bile bilemedi

işte burada enerji devreye giriyor galiba, ben baktırmadım sadece dünkü kısa yorumunu beğendim, bakalım korkuyorum atmaya ona çünkü şu an çok iyiyim o adam kişisi de umrumda değil pek, ne bakıyorum ne merak ediyorum ama bana biri olumsuz bir şey dediğinde işi sanırım hırsa vuruyorum, oturup nasıl olur diye üzülüyorum, gerek yok benim fallarla işim bitti galiba bu ay belki bir berrini denerim ya da tellwe dastarı merak ediyordum gelmiş tekrar belki ona atarım bilmiyorum cnaım fallardan bir şey olmaz sıkıldım ben iyi ya da kötü hepsi patlamaya mahkum

canım hangisi tam olarak bir şey biliyorki,
bazılarının bir kaç profili olduğu için biri bahsettiğini diğerine bahsetmesen bile aynı kişi olduğu için biliyor sanıyoruz,bu as yorumcular,üstelikte sesli yorum yapanların küçük detayları bilmediler yada görmediler diyelim,en azından fal gibi fal dinliyoruz,tamamen adaletli telvelere bakarak yorum yapıyorlar,copimi diye,yada aynı kişimi diye kırk saat düşündürmüyor,tertemiz küçücük şeyleri bilmedi diye takılmıyorum,
bu as yorumcular,
ilkay,nesibe,benna,binnaz kesira sirel,rezzan,bilge,çağan,biliiyorum burada adı geçince bazılarıyla bir geçmişi olduğu için tutlmuyor gibi görüneblir,açelya tuğra,serra güngören,
bunlar sesli ve dinletilir fal bakanlar,,bilir bilmez ama tutturduklarıda oluyor,bunlarda sonuçta insan,bazen enerji tutar aynı kişinin bazende enerji bozuk olur tutmaz,ama ben bunlarrı dinlerim arkadaşlar,nacizane düşüncelerim.

canım hiç enerjini karıştırma değiştirme ,iyiyse aranız hiç fala bulaşma bekle derim.

Kızlar ilkay bende patladı.. Olumsuz konuşmuştu dediği olmadı çok şükür

iyi yapmışsın boşver çatlasınlar patlasınlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…