Evet havale hesap numarasını veriyor fal bakmadan önce yatırıyorsunE ödemeyi nasıl yapıyoruz havale ?
ilkay bana da dün kısa yorumuyla nokta atısı yaptı onun dedıgı sekılde yasarsam sasırmam..Ilkaya gecen indirimde fal atmistim ve hic bir sey yazmadan iliskim yok genel anlamda dedim ne var ne yoksa soyledi faldan bir hafta oncede hakikaten o dediklerini yasadim falindada hatta bisey sormadiginiz icin sadece kartlara gore yorum yapiyorum demis ama superdi gelecek icin kesin konustugu bir durum var bekleyip gorecegiz dobra olmasi ve pembe tablo cizmemesi benim icin yeterli zaten
KIZLAR BENDE BAKTRCAM HANGI SITE HANGI KADINNilkay bana da dün kısa yorumuyla nokta atısı yaptı onun dedıgı sekılde yasarsam sasırmam..
bır yolun var canım ılkay gurKIZLAR BENDE BAKTRCAM HANGI SITE HANGI KADINN
tarota mı baktrsam ilkayaKızlar belirtmek isterim ki dün ilkay bana da nokta atışı yaptı kısa yorumla
tarota mı baktrsam ilkaya
canım serüven kitap falı tek geçerim...saraylı hanım nasıl kızlar memnun olan var mı? duvarına baktım ama fal bölümü bakalı kapatıyor galiba sürekli yakalamak lazım deniyen arkadaşlar bilgi verirseniz çok iyi olur.
inşallah olur dedığı cnm eğer iyiyse olsunbilmiyorum canım ben sadece dün kısa yorum yapacağım dediği için eski bir fincan koydum dediği şey bence olacak bilmiyorum tarotta nasıldır :)
ben ilkaya baktırdığımda bilerek eski sevgilimin birlikte olduğu kızı söylemedim bakalım bu kesin ayrıntıyıKızlar belirtmek isterim ki dün ilkay bana da nokta atışı yaptı kısa yorumla
serüven geleceği tutturdu mu anı ve geçmişi bende de tam olarak bildicanım serüven kitap falı tek geçerim...
ben ilkaya baktırdığımda bilerek eski sevgilimin birlikte olduğu kızı söylemedim bakalım bu kesin ayrıntıyı
bilemezse zaten fos dedim.bana yazmışki çocuğun hayatında kimse yok.:)..bunu bile bilememiş biri o an bitti benim için anı bile bilemedi
gelecek için nisan dedi göreceğiiiz:)serüven geleceği tutturdu mu anı ve geçmişi bende de tam olarak bildi
canım hangisi tam olarak bir şey biliyorki,ben ilkaya baktırdığımda bilerek eski sevgilimin birlikte olduğu kızı söylemedim bakalım bu kesin ayrıntıyı
bilemezse zaten fos dedim.bana yazmışki çocuğun hayatında kimse yok.:)..bunu bile bilememiş biri o an bitti benim için anı bile bilemedi
canım hiç enerjini karıştırma değiştirme ,iyiyse aranız hiç fala bulaşma bekle derim.işte burada enerji devreye giriyor galiba, ben baktırmadım sadece dünkü kısa yorumunu beğendim, bakalım korkuyorum atmaya ona çünkü şu an çok iyiyim o adam kişisi de umrumda değil pek, ne bakıyorum ne merak ediyorum ama bana biri olumsuz bir şey dediğinde işi sanırım hırsa vuruyorum, oturup nasıl olur diye üzülüyorum, gerek yok benim fallarla işim bitti galiba bu ay belki bir berrini denerim ya da tellwe dastarı merak ediyordum gelmiş tekrar belki ona atarım bilmiyorum cnaım fallardan bir şey olmaz sıkıldım ben iyi ya da kötü hepsi patlamaya mahkum
Kızlar ilkay bende patladı.. Olumsuz konuşmuştu dediği olmadı çok şükürben ilkaya baktırdığımda bilerek eski sevgilimin birlikte olduğu kızı söylemedim bakalım bu kesin ayrıntıyı
Ben tarot bktrmistim guzelditarota mı baktrsam ilkaya
ilkay a hangi falı baktırdın baktırsam mı acaba fal manyagı oldum resmen ya
durum söyle kuzum:
gıttım baktım kız geldi umursamadım aman banane ıyı gelmıs dedım sonra geldi x kişisi masama bakıyordu sürekli bulundugumuz ortamda kızda diğer masanın dıger kısmında oturuyordu full dantelli giyinmişti ben normaldim değiştirdim etegi sonra 8 e yakın baktı.sonra lavabonun orda kız vardı ben de of bu mu burda ya dedim herkes bize güldü o gülemedi sadece benim tepkisiz olduguma sasırdı baya bi.sonra lavabonun orada durdu beni izledi ben kafamı çevirdim..ama kız da yanında.. komik durumdu herkes bize baktı en sonunda ben oynadım kızda benimle göbek atmaya basladı herkes beni çekti noluyor falan dedi kız Allah dedi karadeniz organizasyonu vardı girdi yanımakızla dısarı cıktılar ıcerı gırdıler sonra kız gıttı aynada üzerimi düzeltirken geldi baktı gözlerimiz kesişti bes dakika öyle mal mal baktık birbirimize..sonra ben gittim arkamdan baktı sadece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?