- 21 Eylül 2013
- 307
- 383
- 333
yiğit hangi sitedeydi cnmTolin bak bi dene mutlaka.. Pembe tablocu değil eminim çok şaşıracaksın
kesınlıkle ya eger baska bır ugrasımız olsa bukdr uzulup bukdr dusunmezdıkhaklısın kuzum ama takıntı oluyor sanki bir süre sonra bosta olunca bir şeyle ilgilenmeyınce gecmıse sarıyoruz..
pardon canm yukarda yazmışsn asagıda bır daha sordumYiğit telde bakıyor canım 50 tl. Çok memnun kaldım
Kızlar ilkay bende patladı.. Olumsuz konuşmuştu dediği olmadı çok şükür
ilkaya kahve atmıştım ben sadece çok beğenmiştim trotunu da denemek lazımtarota mı baktrsam ilkaya
nezaman haber gelıo baya bekledın mıilkaya kahve atmıştım ben sadece çok beğenmiştim trotunu da denemek lazım
ne haberi canım hemen yorumluyo mu mu demek istedin? bi kaç saat içinde yollamıştı cevabınınezaman haber gelıo baya bekledın mı
canım sende seruven sonucu olumluya mı baglamıştı ve cdden sormadgn ayrıntıları falan da bıldımı..cıkan bıseyı var mı suana kdarcanım serüven kitap falı tek geçerim...
aynen umrumda olmadı kuzumiyi yapmışsın boşver çatlasınlar patlasınlarrrr
biryolunvara su merdum diye biri gelmiş artık burdayım diyor. tanıyan bilen var mı onu? su falıyla destekliyormuş
bende oturup beni anlatmış adamın ihanetini ihanetin süresine kadar bilmiş..kızı tanıyorum onun özelliklerini annesinicanım sende seruven sonucu olumluya mı baglamıştı ve cdden sormadgn ayrıntıları falan da bıldımı..cıkan bıseyı var mı suana kdar
bayanlarrr.. bişi dikkatimi çekiyor... falların özellikle de olumlu olanların patlayacağına emin gibisiniz hep.. tamam saflık yapmamak lazım da, bu kadar karamsar olunursa zaten çıkmaz ki olumlular da... biraz inanmak lazım .. olmazsa da buymuş deyip , hayırlısını ummak.. yapmayın , Evrenin kafasını karıştırmayın karışık sinyallerle :))))
offline olmuş şimdi tarot katina 30 liraydı canım daha 3 kişi baktırmış şimdiye kadar toplam pahalı geldi denemek içinben bulamadım canım onu meraktan bakayım dedim ama yok
o sıtede vaduda adında biri var baya iyi yorumlar var..
offline olmuş şimdi tarot katina 30 liraydı canım daha 3 kişi baktırmış şimdiye kadar toplam pahalı geldi denemek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?