Binnaz Abla

biryolunvara su merdum diye biri gelmiş artık burdayım diyor. tanıyan bilen var mı onu? su falıyla destekliyormuş

bayanlarrr.. bişi dikkatimi çekiyor... falların özellikle de olumlu olanların patlayacağına emin gibisiniz hep.. tamam saflık yapmamak lazım da, bu kadar karamsar olunursa zaten çıkmaz ki olumlular da... biraz inanmak lazım .. olmazsa da buymuş deyip , hayırlısını ummak.. yapmayın , Evrenin kafasını karıştırmayın karışık sinyallerle :))))

canım sende seruven sonucu olumluya mı baglamıştı ve cdden sormadgn ayrıntıları falan da bıldımı..cıkan bıseyı var mı suana kdar
bende oturup beni anlatmış adamın ihanetini ihanetin süresine kadar bilmiş..kızı tanıyorum onun özelliklerini annesini
herşeyi sayıp dökmüş inanılmaz çok ayrıntı bilmiş.yakın gelecekle ilgili bir şey yok beklediğim şeyler için nisan dedi beklemedeyim.zaten soruya çok ihtiyaç duymuyo. net soru sor şu konu hakkında ne görüyorsun de şu şöyle olduğu için şöyleyken şöyle hiç fazla ayrıntı verme. ben aşırı memnun kaaldım ama yinede bişey diyemem hep dendiği gibi enerji meselesi.

o sıtede vaduda adında biri var baya iyi yorumlar var..

bu konuda çok haklısın ben inanılmaz olumsuzum bu konuda, hatta yazın çocuk bana romantik bir cümle kurmuş ben onu bile olumsuzlaştırıp kötü yapmışım, arkadaşlarım azarlayınca fark ettim, olumlu olayları bile olumsuzlaştırıyorum galiba kendime hiç sans vermek istemediğimden oluyor, bilinçaltıma inmeleri şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…