- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
haha ben de sımdı baktım deneyım de anlatim sizeo sitenin adı bana hep yamyamları hatırlatıyor, hiç bakmadım valla o yüzden
bu konuda çok haklısın ben inanılmaz olumsuzum bu konuda, hatta yazın çocuk bana romantik bir cümle kurmuş ben onu bile olumsuzlaştırıp kötü yapmışım, arkadaşlarım azarlayınca fark ettim, olumlu olayları bile olumsuzlaştırıyorum galiba kendime hiç sans vermek istemediğimden oluyor, bilinçaltıma inmeleri şart
ben de bilgehatunun falına böyle negatif düşünerek bi soru sormuştum beni azarlamıştı neden olmasın neler neler oluyo seninki de olucak diyeevet canım.. neden olmasın ki sen bunu hakediosun buna ikna ol , ve olmaması için bir neden yok.. mucize bile olsa durum, herşey olabilio bu hayatta :)
Kızlar ilkay bende patladı.. Olumsuz konuşmuştu dediği olmadı çok şükür
Aynen canım ya birde erkek arkadaşımı yerin dibine sokmuştu.. Feminist bir yapısı varilkay çoğunluğa olumsuz yorum yapmayı adet edinmiş sanırım.
Aynen canım ya birde erkek arkadaşımı yerin dibine sokmuştu.. Feminist bir yapısı var
yok canım ben de seruvene ıkı kere attım ıkısınde de hayran bıraktı benı..sende de oyle olmuş ya:) ama bana hazıran dedi)bende oturup beni anlatmış adamın ihanetini ihanetin süresine kadar bilmiş..kızı tanıyorum onun özelliklerini annesini
herşeyi sayıp dökmüş inanılmaz çok ayrıntı bilmiş.yakın gelecekle ilgili bir şey yok beklediğim şeyler için nisan dedi beklemedeyim.zaten soruya çok ihtiyaç duymuyo. net soru sor şu konu hakkında ne görüyorsun de şu şöyle olduğu için şöyleyken şöyle hiç fazla ayrıntı verme. ben aşırı memnun kaaldım ama yinede bişey diyemem hep dendiği gibi enerji meselesi.
emineye nye kızgınsın canım:))) emıne bende hcbrsey bılemedı yaAnladım ki zamanı tam tutturamıyor bu falcılar. Ama tuhaf bir şekilde, bazen verdikleri zamandan önce oluyor ya da sonra. Selena, Emine ve İzmir'de öylesine baktırdığım bir falcının bir dedikleri çıktı. Selena'ya çok önce baktırdığım bir faldan, Emine'ye de en son baktırdığım faldan. Selena 5 vakit demiş, 5 ay 17 gün sonra gerçekleşmiş, Emine'de 3 vakit demiş, 1 ay içinde oldu. Eskilerden biri dönecek demişlerdi. Selena detaylı tarif etmiş, Emine yüzeysel. Ama Emine'ye kızgınım, o yüzden bir değeri yok gözümde. Yine de siz bilin diye yazdım. Bu arada gelen kişiyi ben istemiyorum
canım ben foruma daha oncede demıştım benmde yasım kucuk bana da öğut verdi falsepetındeyken atmıştım bırkaç kere dınledım dınlerken sıkıldım...daha neler göreceksın falan demış...ilkay an'ı bile tutturamadı bende üstüne üstlük daha çok gençsin evlilik neyine tarzı konuşuyor sanki ona sormuşum gibi. Dobraymış falan boş.Fala bakarken biraz kibar olmalı.Karşısındakinin insan olduğunu unutmamalı.Olumsuz bile olsa gördüğü kırmadan söylemeli. Venüsamber ve ilkay bana göre geleceği tuttursalar bile ki sanmıyorum tutturacaklarını baktırılmaması gereken 2 falcı.
Aynısını bana da yaptı.. O kadar olumsuzdu ki barışmayacaksınız.. Barışsanız bile eskisi gibi olamazsınız.. Ay ne üzülmüştüm. Allahtan dedikleri olmadı..ilkayın yorumlama biçimi çok acımasız, belki bazıları bu tarzdan hoşlanabilir, yok işte tokat gibi gerçekleri duymak iyi geliyo falan filan..onların tercihi birşey diyemem..ama benim kesinlikle tercih ettiğim bir yorumlama tarzı değil...her yorum olumlu olacak diye birşey de yok , ama yorum var, yorum var... acı çektiğimin doruk noktasında iken, ağır ve olumsuz yorumu,,bir kaç gün sonra olayların tam tersi olup, olumlu şekilde gelişmişti..enerjimin uyuşmadığı biri.
ya aynı dertten bende muzdarıbım cok acı cektım gecmışte aılevı sorunlar falan dunyanın en harıka adamı karsıma gelse bende onu tasıyacak guc yok ...kaybetme korkusu bende okdr fazla kı elımden gelse kafese koyucam..ztn oyzden terk edıldımbu konuda çok haklısın ben inanılmaz olumsuzum bu konuda, hatta yazın çocuk bana romantik bir cümle kurmuş ben onu bile olumsuzlaştırıp kötü yapmışım, arkadaşlarım azarlayınca fark ettim, olumlu olayları bile olumsuzlaştırıyorum galiba kendime hiç sans vermek istemediğimden oluyor, bilinçaltıma inmeleri şart
Ben 26 yaşındayım küçükte değilim aslında ki 18 olsam da onu ilgilendirmez haddi değil bize öğüt vermek.Aynen benim de canım sıkılmıştı ona baktırırken kadında kötü enerji var zaten sesini duyunca bile canım sıkılıyor.canım ben foruma daha oncede demıştım benmde yasım kucuk bana da öğut verdi falsepetındeyken atmıştım bırkaç kere dınledım dınlerken sıkıldım...daha neler göreceksın falan demış...
benden sonra o falsepetnden de ayrıldı sımdı yenı sıtesınde tutuluyor cıkana cıkıyor cıdden amabeni hıc kala almadı yanı...ne gelecek ne o ankı durum hc bılgıde vermedı..onn sayfasını kapattım benBen 26 yaşındayım küçükte değilim aslında ki 18 olsam da onu ilgilendirmez haddi değil bize öğüt vermek.Aynen benim de canım sıkılmıştı ona baktırırken kadında kötü enerji var zaten sesini duyunca bile canım sıkılıyor.
fal sepetinde bir tek derin ve melek öz iyiydi zaten onlar da yok artık meydan çakma falcılara kaldı.benden sonra o falsepetnden de ayrıldı sımdı yenı sıtesınde tutuluyor cıkana cıkıyor cıdden amabeni hıc kala almadı yanı...ne gelecek ne o ankı durum hc bılgıde vermedı..onn sayfasını kapattım ben
belki oda enerjiye göre bakıyordur,demekki kötü enerji alınca olmayacağını anlayınca nasihate geçiyor olabilir,bunu bazı falcılar sık baktırdığın zaman yapıyorlar,yani artık ortadan fal kalkıyor kanki durumunada geçebiliyorlar,ilkayın banada olumsuzlukları olmuştu ama bir dediğide oldu ben yaklaşmadım,bu nedenlede ben falların bizim enerjimizle alakalı olduğuna inanıyorum,Ben 26 yaşındayım küçükte değilim aslında ki 18 olsam da onu ilgilendirmez haddi değil bize öğüt vermek.Aynen benim de canım sıkılmıştı ona baktırırken kadında kötü enerji var zaten sesini duyunca bile canım sıkılıyor.
Ay ötekidünyalı diye bi feno var twitterda bayılıyor o siteye ya da reklam parası alıyor artık bilmiyorum ama siteyi hiç sevmedim ben falda baktırmadım gerçiyamiba diye sacma isimde bir fal sitesi cıkmsı deneyen var mııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?