- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
olumsuz olması sorun değil bana olumsuz konuşan çok ama söyleme tarzı berbat.Sen çok beklersin bu adamı bu adam böyle hem senin neyine evlilik tarzı yazamaz haddi değil.belki oda enerjiye göre bakıyordur,demekki kötü enerji alınca olmayacağını anlayınca nasihate geçiyor olabilir,bunu bazı falcılar sık baktırdığın zaman yapıyorlar,yani artık ortadan fal kalkıyor kanki durumunada geçebiliyorlar,ilkayın banada olumsuzlukları olmuştu ama bir dediğide oldu ben yaklaşmadım,bu nedenlede ben falların bizim enerjimizle alakalı olduğuna inanıyorum,
Hangisi canımkızlar yamiba da fal baktırdım gayet dogruydu kadının dedikleri bilginize söyledi her şeyi..
kim?kızlar yamiba da fal baktırdım gayet dogruydu kadının dedikleri bilginize söyledi her şeyi..
bide onu denim o zaman bakalım nedicekcanım serüven kitap falı tek geçerim...
derin kimdi canım cok mu eski..nmelek öz bana ayrıldgm zaman bakmıştı geçen yıl barısmasınız demıştı ama ozaman barışmıştık..çıkmamıştı benm o zamanlar favorım nesıbeydı ama o da net bsey dememıştı barısırsnz falan dye yne aynı zamanda ben zeusa atmıştımm..aşırı guzel aşırı harıka seyler demıştı kadına ınanmamıştım ama o falı bende bırebır cıktı zeusun...fal sepetinde bir tek derin ve melek öz iyiydi zaten onlar da yok artık meydan çakma falcılara kaldı.
ACABA serüvenin katinası nasıldır ya? baktıran varmı?yok canım ben de seruvene ıkı kere attım ıkısınde de hayran bıraktı benı..sende de oyle olmuş ya:) ama bana hazıran dedi)
LAKSHMİ VADUDA kızlar...ilk defa gördüm siteyi ve gelecekte söylediği şeyler için de herkesin dediklerini geçmişimdeki insanı ve bana gelmek istediğini kafasının karıstıgını söyledi.. ama sakın dönme yaptıklarının intikamnını alacak gibisinden konustu ve söylediği her şey dogruydu sasırdım..
onun sadece kıtap falına ıyı dyolar canımACABA serüvenin katinası nasıldır ya? baktıran varmı?
kitap falında bi tek sorduğum şeyle ilgili yorum yapmıştı başka bişey yoktu kitap falı öyle tek konuda mı oluyo?ACABA serüvenin katinası nasıldır ya? baktıran varmı?
ağzın bal yesin aniston...hayatımda ilk nette falımı hislerimi toparlayıp nedense ZEUS a katina attım ve inanılmazdı ya. umarım söylediği herşey süreleri hariç çıkar.harika ötesiydi.ve çok çok kibar insancıl bi bayan.derin kimdi canım cok mu eski..nmelek öz bana ayrıldgm zaman bakmıştı geçen yıl barısmasınız demıştı ama ozaman barışmıştık..çıkmamıştı benm o zamanlar favorım nesıbeydı ama o da net bsey dememıştı barısırsnz falan dye yne aynı zamanda ben zeusa atmıştımm..aşırı guzel aşırı harıka seyler demıştı kadına ınanmamıştım ama o falı bende bırebır cıktı zeusun...
Yamibada vaduda diye bir falcı var o çok övülüyordu.. Sen kime attın canım?kızlar yamiba da fal baktırdım gayet dogruydu kadının dedikleri bilginize söyledi her şeyi..
emineye nye kızgınsın canım:))) emıne bende hcbrsey bılemedı yaDD
serüvene yolladım 2 ıncı sıradayım umarım erken bakar merak sardı bileACABA serüvenin katinası nasıldır ya? baktıran varmı?
derin altun mükemmeldi fakat sağlık problemleri oldu ve bir daha girmediderin kimdi canım cok mu eski..nmelek öz bana ayrıldgm zaman bakmıştı geçen yıl barısmasınız demıştı ama ozaman barışmıştık..çıkmamıştı benm o zamanlar favorım nesıbeydı ama o da net bsey dememıştı barısırsnz falan dye yne aynı zamanda ben zeusa atmıştımm..aşırı guzel aşırı harıka seyler demıştı kadına ınanmamıştım ama o falı bende bırebır cıktı zeusun...
bnmde ona atasım geldı ya kartlarımıda sectım amaYamibada vaduda diye bir falcı var o çok övülüyordu.. Sen kime attın canım?
canım benim hayatımda tek merak ettiğim mevzu olduğu için bana çok yeterli doyurucu geldi falı.zaten çok fazla ayrıntı anlattığı için fazlaydı ve süperdi. ama sen 2-3 soru sorar hepsininde cevabını durumlarını öğrenmek istiyorum diyebilirsin kuzum.kitap falında bi tek sorduğum şeyle ilgili yorum yapmıştı başka bişey yoktu kitap falı öyle tek konuda mı oluyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?