Binnaz Abla

olumsuz olması sorun değil bana olumsuz konuşan çok ama söyleme tarzı berbat.Sen çok beklersin bu adamı bu adam böyle hem senin neyine evlilik tarzı yazamaz haddi değil.

kızlar yamiba da fal baktırdım gayet dogruydu kadının dedikleri bilginize söyledi her şeyi..

kızlar sellinus falcı olarak, fal parası toplayıp fal baktıyor muş. Nazz 'ın yorumlarında yazılı.. Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi herhalde Bunuda gördük..Bu arada sellinusun bana baktığı fal anda bile hiç tutmamıştı..

anianni

ben de falcıyım baktığım fallarla fal baktıryorum zaten fala çok da para harcaman ben sellinisum bu arada. yani nisan ayında rahatlıcam zaten artık haksızlığı düşünmüyorum çok zor durumdayım maddi olarak.

LAKSHMİ VADUDA kızlar...ilk defa gördüm siteyi ve gelecekte söylediği şeyler için de herkesin dediklerini geçmişimdeki insanı ve bana gelmek istediğini kafasının karıstıgını söyledi.. ama sakın dönme yaptıklarının intikamnını alacak gibisinden konustu ve söylediği her şey dogruydu sasırdım..

fal sepetinde bir tek derin ve melek öz iyiydi zaten onlar da yok artık meydan çakma falcılara kaldı.
derin kimdi canım cok mu eski..nmelek öz bana ayrıldgm zaman bakmıştı geçen yıl barısmasınız demıştı ama ozaman barışmıştık..çıkmamıştı benm o zamanlar favorım nesıbeydı ama o da net bsey dememıştı barısırsnz falan dye yne aynı zamanda ben zeusa atmıştımm..aşırı guzel aşırı harıka seyler demıştı kadına ınanmamıştım ama o falı bende bırebır cıktı zeusun...

bende o sitede kahve piri Behfi yi merak etmişimdir. orda 694 yorum yapmış yazıyor ama toplasan yorum sayısı 43..tuhaf geldi.. sırf o siteye bulaşmamak adına kimseye baktıramıyorum.

ağzın bal yesin aniston...hayatımda ilk nette falımı hislerimi toparlayıp nedense ZEUS a katina attım ve inanılmazdı ya. umarım söylediği herşey süreleri hariç çıkar.harika ötesiydi.ve çok çok kibar insancıl bi bayan.

derin altun mükemmeldi fakat sağlık problemleri oldu ve bir daha girmedi keşke geri gelse)

kitap falında bi tek sorduğum şeyle ilgili yorum yapmıştı başka bişey yoktu kitap falı öyle tek konuda mı oluyo?
canım benim hayatımda tek merak ettiğim mevzu olduğu için bana çok yeterli doyurucu geldi falı.zaten çok fazla ayrıntı anlattığı için fazlaydı ve süperdi. ama sen 2-3 soru sorar hepsininde cevabını durumlarını öğrenmek istiyorum diyebilirsin kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…