bn onu kaçırmışım ya .s hıc görmedım adını bılederin altun mükemmeldi fakat sağlık problemleri oldu ve bir daha girmedikeşke geri gelse)
Yamibada vaduda diye bir falcı var o çok övülüyordu.. Sen kime attın canım?
canım bence çok memnun kalırsın yani benim ağzım açık kaldı umarım sendede çok ayrıntı çıkar.kitap vvarmış bitane onuserüvene yolladım 2 ıncı sıradayım umarım erken bakar merak sardı bile
selenaya attığım su falını iptal edip seruvene tekrar mı atsam acaba çok memnun kalmıştım ilk baktırdığımda başka bi durum daha çıktı dacanım bence çok memnun kalırsın yani benim ağzım açık kaldı umarım sendede çok ayrıntı çıkar.kitap vvarmış bitane onu
sorunun üzerine 3 kez kapatıp açıyo sembollerle hisleriyle yorumluyo.ben akşam atmıştım geceye doğru.ertesi gün sabah geldi cevabı.
banada gelir inşallah fal gelince durumu yazarım :)canım bence çok memnun kalırsın yani benim ağzım açık kaldı umarım sendede çok ayrıntı çıkar.kitap vvarmış bitane onu
sorunun üzerine 3 kez kapatıp açıyo sembollerle hisleriyle yorumluyo.ben akşam atmıştım geceye doğru.ertesi gün sabah geldi cevabı.
seruvennn derım:)selenaya attığım su falını iptal edip seruvene tekrar mı atsam acaba çok memnun kalmıştım ilk baktırdığımda başka bi durum daha çıktı da
ben selenayı hiç beğenmedim kibar bi bayan ama çok kel alaka ve sıradandı.bi daha atmayı düşünmemselenaya attığım su falını iptal edip seruvene tekrar mı atsam acaba çok memnun kalmıştım ilk baktırdığımda başka bi durum daha çıktı da
aynen canım bilgilendir bizi:)banada gelir inşallah fal gelince durumu yazarım :)
ona attım kuzum..Yamibada vaduda diye bir falcı var o çok övülüyordu.. Sen kime attın canım?
ben de tesadüf eseri gördüm kadın ilgimi çekti ama dedikleri dogruydu sasırdım..bende o sitede kahve piri Behfi yi merak etmişimdir. orda 694 yorum yapmış yazıyor ama toplasan yorum sayısı 43..tuhaf geldi.. sırf o siteye bulaşmamak adına kimseye baktıramıyorum.
hepsine atayım falan demede kuzumşuan yamiba ya bakıyorumda benı baya cebettı offf hepsini keşfetmeye çalışırım sımdı ben
canım dün merakla bekledim senin gelişmeleri çok eğlendim okurkenben de tesadüf eseri gördüm kadın ilgimi çekti ama dedikleri dogruydu sasırdım..
evet kuzum söyledi her şeyi tutarlıydı :))övülüyormuymuş canım o ayyyy bir vaduda mız eksikti zatenDuygusuz da ona attı ve begendi galiba
kuzum geceden beri dört tane kişi bana fal yorumunda bulundu..herkes şey dedi duygusuz sen bu cocugun karsısına mı cıktın çünkü acayip derecede kafası karısmıs seni görmeden önce gayet unuttum dıyen ınsan birden allak bullak olmus dedıler.. bakalım ne olacak :) ben nasıl eglendim bir görsencanım dün merakla bekledim senin gelişmeleri çok eğlendim okurkenbu bi kaç gün içinde seninkinden mesaj bekliyorum öyle hissettim hadi bakalım
hahhah çok iyi ya şimdi de o düşünsün kara kara bakalımkuzum geceden beri dört tane kişi bana fal yorumunda bulundu..herkes şey dedi duygusuz sen bu cocugun karsısına mı cıktın çünkü acayip derecede kafası karısmıs seni görmeden önce gayet unuttum dıyen ınsan birden allak bullak olmus dedıler.. bakalım ne olacak :) ben nasıl eglendim bir görsen
valla dusunsun bıldıgın türk filmi kız yanında ama aynada beni izledi kız da allah dedi göbek atmaya geldi karsıma benı cektıler kenara noluyor diyehahhah çok iyi ya şimdi de o düşünsün kara kara bakalım
aaaa ben kahve attım sen ne atmıstın?vaduda'nın falı geldi şimdi tek kelimeyle berbat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?