Binnaz Abla

serüvene yolladım 2 ıncı sıradayım umarım erken bakar merak sardı bile
canım bence çok memnun kalırsın yani benim ağzım açık kaldı umarım sendede çok ayrıntı çıkar.kitap vvarmış bitane onu
sorunun üzerine 3 kez kapatıp açıyo sembollerle hisleriyle yorumluyo.ben akşam atmıştım geceye doğru.ertesi gün sabah geldi cevabı.

selenaya attığım su falını iptal edip seruvene tekrar mı atsam acaba çok memnun kalmıştım ilk baktırdığımda başka bi durum daha çıktı da

banada gelir inşallah fal gelince durumu yazarım :)

selenaya attığım su falını iptal edip seruvene tekrar mı atsam acaba çok memnun kalmıştım ilk baktırdığımda başka bi durum daha çıktı da
ben selenayı hiç beğenmedim kibar bi bayan ama çok kel alaka ve sıradandı.bi daha atmayı düşünmem

bende o sitede kahve piri Behfi yi merak etmişimdir. orda 694 yorum yapmış yazıyor ama toplasan yorum sayısı 43..tuhaf geldi.. sırf o siteye bulaşmamak adına kimseye baktıramıyorum.
ben de tesadüf eseri gördüm kadın ilgimi çekti ama dedikleri dogruydu sasırdım..

canım dün merakla bekledim senin gelişmeleri çok eğlendim okurken bu bi kaç gün içinde seninkinden mesaj bekliyorum öyle hissettim hadi bakalım
kuzum geceden beri dört tane kişi bana fal yorumunda bulundu..herkes şey dedi duygusuz sen bu cocugun karsısına mı cıktın çünkü acayip derecede kafası karısmıs seni görmeden önce gayet unuttum dıyen ınsan birden allak bullak olmus dedıler.. bakalım ne olacak :) ben nasıl eglendim bir görsen

hahhah çok iyi ya şimdi de o düşünsün kara kara bakalım

hahhah çok iyi ya şimdi de o düşünsün kara kara bakalım
valla dusunsun bıldıgın türk filmi kız yanında ama aynada beni izledi kız da allah dedi göbek atmaya geldi karsıma benı cektıler kenara noluyor diye ama dün söyle bir muhabbet geçti orada benım sonradan haberım oldu.. duygusuz nasıl x ın canını yakmıs hatalar yapmıs kı hala aynı kızla birlikte demişler sonradan geldi kulagıma..cunku ben o kıza sinir oluyordum..

bi yoln var falcı aylin, fal sepeti yorumcu zeus ve afra arslan hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…