Benim de dikkatimi çekti. Özellikle vaduda yı övdüler.. Ne kadara bakıyor acabaövülüyormuymuş canım o ayyyy bir vaduda mız eksikti zatenDuygusuz da ona attı ve begendi galiba
ben de kahve attımaaaa ben kahve attım sen ne atmıstın?
Benim de dikkatimi çekti. Özellikle vaduda yı övdüler.. Ne kadara bakıyor acaba
sasırdım kuzum baya övülüyordu ben de attım tutarlıydı dedıklerı dogruydu yani bana..ben de kahve attım
umarım sana dedikleri çıkar :)sasırdım kuzum baya övülüyordu ben de attım tutarlıydı dedıklerı dogruydu yani bana..
bana 1500. kişi aynı şeyi diyor alıstım artık :)))))))))))umarım sana dedikleri çıkar :)
canım ben foruma daha oncede demıştım benmde yasım kucuk bana da öğut verdi falsepetındeyken atmıştım bırkaç kere dınledım dınlerken sıkıldım...daha neler göreceksın falan demış...
beynini yika , beynine format at diye kitaplar var kizil sacli bi adamin ne derece isini görür bilmiyorum canim yazdiklarindan bu kitaplar aklima geldibana falcı degılde boyle gecmış olumsuzluklarımı temizleyecek bir hipnozcu falan bulsanız varmı kızlar ole bı tanıdıgınız hıpnozla bılınçaltıı temızlten biri?
Olum acisini yasayan bilir ben seni anlarim sen beniCok saoll canim sende oyle kendime cozum bulamiyorum ama iyi bir dinleyiciyimdir
Cnm merak ettimKızlar berrinin falı geldi hiç bilgi vermedğim halde bizim paçozu bilmiş şaşırttı beni iyiydi fal ama gelecek pembe
hacet derken istihare mi yaptın canım? yani rüyada olup olmayacağını mı görmek istedin?Kızlarr fıkır verık ıkı konu var?;((((( dun gece hacet namazı kıldım seher vaktınde hiç birşey gormedım bıseyler gordum belkı ama hıc hatırlamıyorum((( mışıl mışıl uyudum ( sızce nedır bu? Ne yapmalıyım? Bu dılegımın olmıcagı anlsmına gelıyor? Bırde saraylı hanıma kahve dışında ne atılmasını onerırsınız lutfen ıkı satır cvp verın gardaşlarım
istiare dıye geçmiyo adı ama şöyle 4 rkat 1. Rekatta suphaneke,fatıha ,ayetel kürsi 3 kez.. 2. Ve dıger rekatlarda fatiha, ihlas, felak, nas bu ıstıare olmuyo dımı?? Ama namszın sonunda ruyanızda gormez isenız tekrar tekrar kılın hergece dıyo ama hacet namazı olarsk gecıyo adı bılemedımhacet derken istihare mi yaptın canım? yani rüyada olup olmayacağını mı görmek istedin?
bana hiç öyle bakmamıştı canım,tabi bilemem durumunuzu bu ikinizin arasında bir enerji akışı olduğu için bir şey diyemem tabii,ama ben bu şekilde onu hiç görmediğim için söyledim,böylede yaptıysa tabiki ayıp etmiş açıkcası,olumsuz olması sorun değil bana olumsuz konuşan çok ama söyleme tarzı berbat.Sen çok beklersin bu adamı bu adam böyle hem senin neyine evlilik tarzı yazamaz haddi değil.
tamam o da bi çeşit istiharedir. sen de bi şeyin hayırlı olup olmadığını öğrenme için yapıyosun değil mi? eğer öyleyse benim bildiğim bir hafta devam edilir istihareye, yani ilk geceden rüya görmemen önemli değil devam et canım.İ
istiare dıye geçmiyo adı ama şöyle 4 rkat 1. Rekatta suphaneke,fatıha ,ayetel kürsi 3 kez.. 2. Ve dıger rekatlarda fatiha, ihlas, felak, nas bu ıstıare olmuyo dımı?? Ama namszın sonunda ruyanızda gormez isenız tekrar tekrar kılın hergece dıyo ama hacet namazı olarsk gecıyo adı bılemedım
Aynen oyle cnm 25 yasindayim cokda kucuk sayilmam ama ne blym anenm gecnti diyorum 48 yasindydi son 5 yili hastydi yoktu zaten ama kaybedince anldm yoklugunu kucuk cocuk gibi hissedysn kendini:-(Olum acisini yasayan bilir ben seni anlarim sen beni
Aynen oyle cnm 25 yasindayim cokda kucuk sayilmam ama ne blym anenm gecnti diyorum 48 yasindydi son 5 yili hastydi yoktu zaten ama kaybedince anldm yoklugunu kucuk cocuk gibi hissedysn kendini:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?