Binnaz Abla

kötü hissettim şimdi kendimi..ben kahve attım ve söylediği her şey dogruydu enerji falan mı tutmadı acaba...

canım ben foruma daha oncede demıştım benmde yasım kucuk bana da öğut verdi falsepetındeyken atmıştım bırkaç kere dınledım dınlerken sıkıldım...daha neler göreceksın falan demış...

yaşın kaç senin ki yahu niye küçük olacakmışsın kiiii

Kızlarr fıkır verık ıkı konu var?;((((( dun gece hacet namazı kıldım seher vaktınde hiç birşey gormedım bıseyler gordum belkı ama hıc hatırlamıyorum ((( mışıl mışıl uyudum( sızce nedır bu? Ne yapmalıyım? Bu dılegımın olmıcagı anlsmına gelıyor? Bırde saraylı hanıma kahve dışında ne atılmasını onerırsınız lutfen ıkı satır cvp verın gardaşlarım

şu terapi gibi bakılan fallara uyuz oluyorum.Direkt soruya yönelip cevap vermiyorlar ve yazdıkları mesajlarda bu durum olabilir de olmayabilir de yazıyorlar sanki başka seçenek varmış gibi.

bana falcı degılde boyle gecmış olumsuzluklarımı temizleyecek bir hipnozcu falan bulsanız varmı kızlar ole bı tanıdıgınız hıpnozla bılınçaltıı temızlten biri?
beynini yika , beynine format at diye kitaplar var kizil sacli bi adamin ne derece isini görür bilmiyorum canim yazdiklarindan bu kitaplar aklima geldi

Kızlar bir kahve içmişim vallahi tam fal atmalık Atacak olsam böyle çıkmaz haa fincanlar bile bana karşı

Bu fincanı saklayıp atacağım zaman bunu mu atsam ki

hacet derken istihare mi yaptın canım? yani rüyada olup olmayacağını mı görmek istedin?

İ
hacet derken istihare mi yaptın canım? yani rüyada olup olmayacağını mı görmek istedin?
istiare dıye geçmiyo adı ama şöyle 4 rkat 1. Rekatta suphaneke,fatıha ,ayetel kürsi 3 kez.. 2. Ve dıger rekatlarda fatiha, ihlas, felak, nas bu ıstıare olmuyo dımı?? Ama namszın sonunda ruyanızda gormez isenız tekrar tekrar kılın hergece dıyo ama hacet namazı olarsk gecıyo adı bılemedım

olumsuz olması sorun değil bana olumsuz konuşan çok ama söyleme tarzı berbat.Sen çok beklersin bu adamı bu adam böyle hem senin neyine evlilik tarzı yazamaz haddi değil.
bana hiç öyle bakmamıştı canım,tabi bilemem durumunuzu bu ikinizin arasında bir enerji akışı olduğu için bir şey diyemem tabii,ama ben bu şekilde onu hiç görmediğim için söyledim,böylede yaptıysa tabiki ayıp etmiş açıkcası,

tamam o da bi çeşit istiharedir. sen de bi şeyin hayırlı olup olmadığını öğrenme için yapıyosun değil mi? eğer öyleyse benim bildiğim bir hafta devam edilir istihareye, yani ilk geceden rüya görmemen önemli değil devam et canım.
bu arada daha kolay istihareler de var netten bak istersen sadece duayla ya da esmayla. mesela yatmadan önce 100 ya macid çekilerek yapılan bi istihare var sonuç alınıyomuş ondan da.

Olum acisini yasayan bilir ben seni anlarim sen beni
Aynen oyle cnm 25 yasindayim cokda kucuk sayilmam ama ne blym anenm gecnti diyorum 48 yasindydi son 5 yili hastydi yoktu zaten ama kaybedince anldm yoklugunu kucuk cocuk gibi hissedysn kendini:-(

Aynen oyle cnm 25 yasindayim cokda kucuk sayilmam ama ne blym anenm gecnti diyorum 48 yasindydi son 5 yili hastydi yoktu zaten ama kaybedince anldm yoklugunu kucuk cocuk gibi hissedysn kendini:-(

Allah kolaylık versin, yaşamadım Allah yaşatmasın ama anlayabiliyorum çok zordur Umarım Marple'nin Thalix'in senin karşına en kısa sürede sizi mutlu edecek adamlar çıksın, siz anne olun çok mutlu olun inşallah, umarım bundan sonra acı yaşamazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…