- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
saraylıhanım bana da geç göndermişti canım.hatta duvarına yazmıştım daha bekleyecek miyim diye :)
Ay içim iyice rahatladı açıkçası bende bir an kuruntuya kapıldım acaba ayrıntılı anlattımda ondan mı böyle bildi diye ne yalan söyleyeyim. Ve açıkçası benim çok duymak istediğim bir cümle var aslında karşı taraftan Nesibe Hanım o cümlenin birebir aynısını bana söyledi ve bunu duyabilirsin yakın zamanda ya da duymuşsun dedi. Orada şok oldum ben çünkü duymayı o kadar çok istiyorum ki anlatamam. Ve tarotu gönderdiğim anda ümitsizlikten paramparçaydım açıkçası ama Nesibe Hanım aldı beni yerden kaldırdı:)) Birkaç gündür içimde bir ümitle yaşıyorum inşallah herşeyin hayırlısı hepimiz için en kısa ve tabi en doğru zamanda gerçekleşir.
nesıbe benımde favorımdır ozel seylerı bılır melekte ıyıdır o sıteden ama dun baktırmak ıstedım nesıbeye onlıne olmadı bgnde beklıyorum heycanla
bilmismiydi canim sarayli hanim memnun kaldinmi
Kiraze, Adin, Chloe ilk elden tavsiyemdir.
Esince, Rumi, Womenn, SarayliHanim ve Nurdanus u da insanlar begenmis.
Kiraze favorim
Rumi benimkini geri gönderdi ya!
Aaaaaaaaaa niye??!
Kiraze benimde favorim, o sitedeki ilk ve tek favorim... Eylül demişti, eylülün bitmesine az kaldı... Bir de ekim falan bişiler diyordu çok fal baktırdım tekrar dinlicem biEkimin yarısından sonra Kiraze'ye baktırmayı düşünüyorum eğer olmazsa... Adin'e gönderdim.
Rumi benimkini geri gönderdi ya!
Bence superdi, denemeye deger.
nasilsin canim bugunnn
Sag ol sekerim sordugun icin, gayet iyiyimisyerimde bolca calisiyorum Sen nasilsin, herkes nasil Moralleri yuksek tutalim
hep pozitif dusunme egzersizleri yapiyorum konu ile ilgili
banada eylul 10 demisti gecti bakalim beklemedeyim
Bekle bekle ömrümden ömür gitti yeter artık bu olaya bir el atmam gerek zannımca!
O kadar dediler adamın kafası karışık, ona sen adım atmalısın, kişinin kendiyle ve ailesiyle ilgili sorunları var dediler ben onları dinlemedimŞimdi de yakınıyorum olmuyor olmuyor diye!!!!!!!
banada hep oyle diyorlar sanki bizim ruhumuz celikten yapildi erkek dedigin biraz guclu olur sorun sorun bunaldim yahu belkide hicbir dertleri yok gezip tozuyorlar bizde saskin gibi bekliyoruz !!
kızlar yazdıklarınız okudukça hem üzülüyorum hemde biraz kızıyorum sizlere..ilişkilerde hep şu var insan kendini seven deger veren ve ilgi gösterene değilde değer vermeyen ve umursamayanları baş tacı ediyor.siz adamın peşinden koştukça bi tarafı kalkıyor belkı aynı şey bizim içinde geçerli.bizimde peşimizden koşan ilgi gösteren oluyor ama biz ona bakmıyoruz.kısaca seven değer verene değil bizi umursamayanların peşinden koşarak aslında erkekleri bu hale biz getiriyoruz.
çalıştığım şirkette kardeşim gibi sevdiğim bi çocuk vardı bigün ya abla kızlar neden kendilerini seven deger veren ilgi gösteren erkekleri değilde deger vermeyen umursamayan erkekleri tercih ediyor diye dert yanıyordu..bende tam tersını yap dedim..şimdiki sevgilisi peşinden koşuyor banada abla Allah razı olsun senden ya diyip duruyor ne zaman karsılaşsak.yani ben suçu hep biz bayanlarda buluyorum.sevmeyen deger vermeyen adamı baştacı ederek kendi kendimize acı çektiriyoruz..bakın çevrenızde size ilgili deger veren adam gibi adam mutlaka vardır..ne demiş mevlana seni seveni zehir olsa yut,sevmeyeni bal olsa unut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?