Binnaz Abla

nesıbe benımde favorımdır ozel seylerı bılır melekte ıyıdır o sıteden ama dun baktırmak ıstedım nesıbeye onlıne olmadı bgnde beklıyorum heycanla

nesıbe benımde favorımdır ozel seylerı bılır melekte ıyıdır o sıteden ama dun baktırmak ıstedım nesıbeye onlıne olmadı bgnde beklıyorum heycanla

Valla bende elimden gelse hemen yine baktırıcam ama sakın gelme dedi üstüste enerji binmesin dedi. Bende 1 ay sonra falan geleyim dedim o da dediklerimi yaşadıktan sonra gelmene bile gerek yok dedi:))) Bu işe gönül verdiği de belli oldu böylece. İlk tarotumdu ve galiba son tarotum oldu:))))

Kiraze, Adin, Chloe ilk elden tavsiyemdir.

Esince, Rumi, Womenn, SarayliHanim ve Nurdanus u da insanlar begenmis.

Kiraze favorim

Kiraze benimde favorim, o sitedeki ilk ve tek favorim... Eylül demişti, eylülün bitmesine az kaldı... Bir de ekim falan bişiler diyordu çok fal baktırdım tekrar dinlicem bi
Ekimin yarısından sonra Kiraze'ye baktırmayı düşünüyorum eğer olmazsa... Adin'e gönderdim.
Rumi benimkini geri gönderdi ya!

ben de onlardan biriyim eğer haberim olursa buradan yazarım da ben de kaçırıyorum genelde 3 hafta oldu baktırmayalı ona çok olmuş:))

banada eylul 10 demisti gecti bakalim beklemedeyim

banada eylul 10 demisti gecti bakalim beklemedeyim

Bekle bekle ömrümden ömür gitti yeter artık bu olaya bir el atmam gerek zannımca!
O kadar dediler adamın kafası karışık, ona sen adım atmalısın, kişinin kendiyle ve ailesiyle ilgili sorunları var dediler ben onları dinlemedim Şimdi de yakınıyorum olmuyor olmuyor diye!!!!!!!

Evettttt Adin'den falım geldi, iddialı konuşmuş,tarih vermiş günü gününe.. Görcez bakalım.. 5 haf vermiş sadece biri yok benimkinin isim-soyisim kombinasyonunda
İsim vererek konuşmuş isim veren hiç olmuyordu özellikle sanal ortamdan... Onunla alakalı olarak verdiği isimlerden sadece 1 kişiyi tanıyorum yolarım onun o sarı saçlarını
8 ekimde çıkıp çıkmadığını söylerim kızlar

kızlar yazdıklarınız okudukça hem üzülüyorum hemde biraz kızıyorum sizlere..ilişkilerde hep şu var insan kendini seven deger veren ve ilgi gösterene değilde değer vermeyen ve umursamayanları baş tacı ediyor.siz adamın peşinden koştukça bi tarafı kalkıyor belkı aynı şey bizim içinde geçerli.bizimde peşimizden koşan ilgi gösteren oluyor ama biz ona bakmıyoruz.kısaca seven değer verene değil bizi umursamayanların peşinden koşarak aslında erkekleri bu hale biz getiriyoruz.
çalıştığım şirkette kardeşim gibi sevdiğim bi çocuk vardı bigün ya abla kızlar neden kendilerini seven deger veren ilgi gösteren erkekleri değilde deger vermeyen umursamayan erkekleri tercih ediyor diye dert yanıyordu.. bende tam tersını yap dedim..şimdiki sevgilisi peşinden koşuyor banada abla Allah razı olsun senden ya diyip duruyor ne zaman karsılaşsak.yani ben suçu hep biz bayanlarda buluyorum.sevmeyen deger vermeyen adamı baştacı ederek kendi kendimize acı çektiriyoruz..bakın çevrenızde size ilgili deger veren adam gibi adam mutlaka vardır..ne demiş mevlana seni seveni zehir olsa yut,sevmeyeni bal olsa unut

banada hep oyle diyorlar sanki bizim ruhumuz celikten yapildi erkek dedigin biraz guclu olur sorun sorun bunaldim yahu belkide hicbir dertleri yok gezip tozuyorlar bizde saskin gibi bekliyoruz !!

banada hep oyle diyorlar sanki bizim ruhumuz celikten yapildi erkek dedigin biraz guclu olur sorun sorun bunaldim yahu belkide hicbir dertleri yok gezip tozuyorlar bizde saskin gibi bekliyoruz !!

Tamam hadi sorunu olur diyelim, normaldir olabilir de yahu ne sorunmuş arkadaş bir bitmedi gitti aylardır yaz geçti kış geldi ,valla biz biz olursak nasıl olur bilemiyorum ailesiyle ilgili sorun yaşıyomuş bir de ben gircem işin işine zaten görümceler falan bilmiyorum nasıl geçincez bu sorunlara nasıl göğüs gercez
evet belki de dediğin gibi gezip tozuyorlar akıllarına bile gelmiyoruzdur belki ........

ben bu yorumuna pek katilmiyorum canim..Sevmek,birinden hoslanmak benim icin cok zor zaten bunu hissettigim biri icinde pesinden kosmak demek istemem. onlar bu yaptiklarimizi bilmiyorlar gayet gururlu oturuyorum ben tenezzulum yok gibi.. cok kolay bir sey degil bu kendi adima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…