Binnaz Abla

Aynen oyle cnm 25 yasindayim cokda kucuk sayilmam ama ne blym anenm gecnti diyorum 48 yasindydi son 5 yili hastydi yoktu zaten ama kaybedince anldm yoklugunu kucuk cocuk gibi hissedysn kendini:-(
Allah her zaman seninle canim dualarini eksik etme ona ve annecigine ulasicaktir. Ne söz söylesek bos aciyi ancak yasiyan bilir .Ama ne güzeldir ki buraya gelip yaziyor ve duygularini dile getirebiliyorsun icine atma sakin..

Canim benimm güzel yürekli arkadasim burdaki herkesin mutlulugunu görmeyi cok isterim insallah hepimiz cektigimiz sIkIntilarin mükafatini görürüz.

Arkadaslar nerdeyse butun fallarim olumluydu birtek bir falim olumsuzdu rezzan ablaya inanasim gelmemisti cok olumsz oldugu icin ama malesf onun dedigi cikiyor suan duruma bakinca

Aynen oyle cnm 25 yasindayim cokda kucuk sayilmam ama ne blym anenm gecnti diyorum 48 yasindydi son 5 yili hastydi yoktu zaten ama kaybedince anldm yoklugunu kucuk cocuk gibi hissedysn kendini:-(
Bende 16 yasimdaydim 3 yil hastaydi yoktu zaten ve 37 yasindaydi

Amin canim hepimiz insallah dualarimdasimiz inanin

ben boğulacak gibi olmuştum onun falından sonra..karman çorman sonuçsuz..enerjisinden olduğunu tahmin ettim hemen bikaç gün sürdü bende dua okudum öyle geçti

Cok icime dokunuyor
Boyle seylerden sonra iste cidden sevgiye cok daha onem veriyorsun ve sagliga ve evliligin bir kadin icin ne kadar onemli oldugunu dusunuyorsun yanlis insanla yapilan evliligin sonuclarini ailemde birebir yasadim ben evlilik aa hadi yasim geldi herkes evlendi diyerek yapilacak birsey degil karsimizdaki erkekleri ki cogumuz onlar icin fal baktiriyoruz ama belki yasamin kiyisindan donuyoruz onlarla olmamasi ile..

Bende 16 yasimdaydim 3 yil hastaydi yoktu zaten ve 37 yasindaydi
Ben de babamı kaybettim 2 yaşlarımda, millet ağlarken ben anlamadan belki oyun oynuyodum, annemle de ara ara uzak kaldık, içim doldu benimde Rabbim inşaallah mekanlarını cennet eylesin...Birbirimizi görmedik ama iyi varsınız kızlar hepiniz sercenin_gozyasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…