Binnaz Abla

Bilmiyorum son yasadigim seyler arkadas kazigiydi gercekte tanidigim insanlarin bana sirt cevirmesine sahit oldum gerek akraba gerek normal arkadas veya uzaktan her neyse hicbiri yaniltmadi beni.. Erkekler konusunda öyle ahim sahim bi tecrubem yyok anne babamin evliligi cok etkiledi benide yanlisti zararida yansidi.. Simdi is odakli yasiyorum aslinda isim gücüm olsun ask mesk olmasada olur diyorum bakalim devlette umudunu bana baglama diyor simdiden ortada birakti saolsun
Mekani cennet olsun pek babaci degilim ama hayatta erkek olrak deger verdigim bi tek dayim var
Herkesin babasi cocugunun elinden tutmus parka götürürdü bende bunlara hasret kaldim galiba :) Ama o günleri düsününce bi tuhaf oluyorum.. hic deger görmemis oldugumu hissettiriyor..
Birbirimizi görmesekte birbirimizi dinliyoruz arkadasiz bundan daha kiymetli bisi olamaz

Mekani cennet olsun pek babaci degilim ama hayatta erkek olrak deger verdigim bi tek dayim var
Herkesin babasi cocugunun elinden tutmus parka götürürdü bende bunlara hasret kaldim galiba :) Ama o günleri düsününce bi tuhaf oluyorum.. hic deger görmemis oldugumu hissettiriyor..
Birbirimizi görmesekte birbirimizi dinliyoruz arkadasiz bundan daha kiymetli bisi olamaz[/QUOTE]
Sağ ol Canım...
Benim içinde şuanda en önmeli şey iş iş ...
Valla değer verdiğim hiç erkek yok maalesef ...amca, dayı...
yaşanmamışlıklar da insanın canını yakıyor, babama zaten küçükken üzülüyodum, dolmayan eksik kalan bir yan sanki...Anneciğimle de mutlu bi hayatımız olmadı, zaman zaman da ayrılıklar girdi,
şimdide zaten kendi ayaklarımın üstünde duruyorum şükür...
Ay neyse küçük emraha bağlamadan :)
Berrin'e baktırdım da herkesin aksine bi yorum yapmış iş konusunda

ne kadar kısa canım ? Hiç sevmem kısa falı da

ygsdeki paragraf sorulari kisaliginda
ask icin taa hazirani vermis ama su an bi aksiyon durumu var gibi hali hazirda (kesin degil tabi benim kararima bagli )
o kisiyi sormadim bile ismindeki harfi bilmis sallamadiysa.
devlet olmuyor demis özelden de tavsiyeyle bisiler olucak demis cok uzak vade vermis yil sonu demis ölürüm heralde o zamana kdr .. kahve atmistim o kdr uzak vade olmaz
onun disinda bu olcak su olcak vs demis bitirmis fali klasik.

beynini yika , beynine format at diye kitaplar var kizil sacli bi adamin ne derece isini görür bilmiyorum canim yazdiklarindan bu kitaplar aklima geldi
benmkı cok derınlerde canım ya tek basıma yapabılecegımı hıc sanmıyorum ama bakayım yne canm cok tskkr ederım

Bide bu bir yolun varda altunay diye biri var kimse fal atmamis belki iyi bakiyordur neden kimse atmamis acaba?

ahahaha ygs deki paragraf kısalığında, bayıldım

Sağ ol Canım...
Benim içinde şuanda en önmeli şey iş iş ...
Valla değer verdiğim hiç erkek yok maalesef ...amca, dayı...
yaşanmamışlıklar da insanın canını yakıyor, babama zaten küçükken üzülüyodum, dolmayan eksik kalan bir yan sanki...Anneciğimle de mutlu bi hayatımız olmadı, zaman zaman da ayrılıklar girdi,
şimdide zaten kendi ayaklarımın üstünde duruyorum şükür...
Ay neyse küçük emraha bağlamadan :)
Berrin'e baktırdım da herkesin aksine bi yorum yapmış iş konusunda [/QUOTE]

Banada is konusunda farkli yorum yapti

Karsi taraf bitirmis gibi gorunuyor bugun bir sey olduda falcilara gore 2.5 ay icinde donus olucakti yani nisanda donmesi lazim suan baktigimda hic ole degil
hımm anladım canım belli olmaz bak bana dediğini biliyosun rezzanın ama biz tamamen koptuk (çok şükür).. o yüzden belli olmaz

arkadaşlar, ben tarot baktırmak istiyorum ama azda olsa kartlardan bahseden bir yorumcu tavsiyesi istiyorum sizlerden. bir sürü kart seçip onlardan hiç bahsetmeyen ve kafasına göre takılan yorumculardan biraz sıkıldım.gerçekten falıma bakmamışlar gibi geliyor. Haleh var kartlardan bahseden başka bildiğiniz kimler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…