- 10 Şubat 2015
- 580
- 712
- 358
- 40
ilkay canım:)kim buuu??
Iyyyy kabus demek istiyorum...ilkay canım:)
Iyyyy kabus demek istiyorum...
Seni carpmis bu tutulma biraz relax panpa :)cok mantıklı benımde burcum basak yukselenım yay
Karsi taraf bitirmis gibi gorunuyor bugun bir sey olduda falcilara gore 2.5 ay icinde donus olucakti yani nisanda donmesi lazim suan baktigimda hic ole degilşaşkınım şuan canım..baya belirti varmı o yönde merak ettim ya
Bilmiyorum son yasadigim seyler arkadas kazigiydi gercekte tanidigim insanlarin bana sirt cevirmesine sahit oldum gerek akraba gerek normal arkadas veya uzaktan her neyse hicbiri yaniltmadi beni.. Erkekler konusunda öyle ahim sahim bi tecrubem yyok anne babamin evliligi cok etkiledi benide yanlisti zararida yansidi.. Simdi is odakli yasiyorum aslinda isim gücüm olsun ask mesk olmasada olur diyorum bakalim devlette umudunu bana baglama diyor simdiden ortada birakti saolsunBoyle seylerden sonra iste cidden sevgiye cok daha onem veriyorsun ve sagliga ve evliligin bir kadin icin ne kadar onemli oldugunu dusunuyorsun yanlis insanla yapilan evliligin sonuclarini ailemde birebir yasadim ben evlilik aa hadi yasim geldi herkes evlendi diyerek yapilacak birsey degil karsimizdaki erkekleri ki cogumuz onlar icin fal baktiriyoruz ama belki yasamin kiyisindan donuyoruz onlarla olmamasi ile..
Mekani cennet olsun pek babaci degilim ama hayatta erkek olrak deger verdigim bi tek dayim varBen de babamı kaybettim 2 yaşlarımda, millet ağlarken ben anlamadan belki oyun oynuyodum, annemle de ara ara uzak kaldık, içim doldu benimde Rabbim inşaallah mekanlarını cennet eylesin...Birbirimizi görmedik ama iyi varsınız kızlar hepinizsercenin_gozyasi
bencede benı fena carptıSeni carpmis bu tutulma biraz relax panpa :)
Berrine icim daraldi diye fal attim kisacik bi yorum gelmis :S kisa oldugu icin begenmedim canimcim
isabetli cümlelerde var ama genede i ih
ne kadar kısa canım ? Hiç sevmem kısa falı da
benmkı cok derınlerde canım ya tek basıma yapabılecegımı hıc sanmıyorum ama bakayım yne canm cok tskkr ederımbeynini yika , beynine format at diye kitaplar var kizil sacli bi adamin ne derece isini görür bilmiyorum canim yazdiklarindan bu kitaplar aklima geldi
birine attım canım vadduha mı neydıhepsine atayım falan demede kuzum
ygsdeki paragraf sorulari kisaliginda
ask icin taa hazirani vermis ama su an bi aksiyon durumu var gibi hali hazirda (kesin degil tabi benim kararima bagli )
o kisiyi sormadim bile ismindeki harfi bilmis sallamadiysa.
devlet olmuyor demis özelden de tavsiyeyle bisiler olucak demis cok uzak vade vermis yil sonu demis ölürüm heralde o zamana kdr .. kahve atmistim o kdr uzak vade olmaz
onun disinda bu olcak su olcak vs demis bitirmis fali klasik.
Sağ ol Canım...Mekani cennet olsun pek babaci degilim ama hayatta erkek olrak deger verdigim bi tek dayim var
Herkesin babasi cocugunun elinden tutmus parka götürürdü bende bunlara hasret kaldim galiba :) Ama o günleri düsününce bi tuhaf oluyorum.. hic deger görmemis oldugumu hissettiriyor..
Birbirimizi görmesekte birbirimizi dinliyoruz arkadasiz bundan daha kiymetli bisi olamaz
cvp verdi mi merak ettim beğenecek misinbirine attım canım vadduha mı neydıayy valla zor tutuyrum hoş tıpler vr ama sankı
hımm anladım canımKarsi taraf bitirmis gibi gorunuyor bugun bir sey olduda falcilara gore 2.5 ay icinde donus olucakti yani nisanda donmesi lazim suan baktigimda hic ole degil
ya hayr sınır oldum bu sıtede kaçıncı sıradayım bılmem ne o da yok.s.s ne zaman gelcek bu fal.scvp verdi mi merak ettim beğenecek misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?