Binnaz Abla

Bilge binnaz

Banada is konusunda farkli yorum yapti[/QUOTE]
canım garıp gelcek ama forumcak bırbrmze cok benzıyruz babam hep uzaktaydı benım annemde gercekten sınır hastasıydı ama bnu kabul etmyrdu oyzden tedavı falan da asla olmadı oyzden ben hep eksık kaldım hatta hayatımın heralanına etkı ettı bu durum cok basarlı olmama ragmen asla ıstedgm huzur olmadı bende ıstanbla kaçıp geldm sımdıde benı kaybettgnı anladı aramzı duzeltmeye calısıyr ama gecti artık...

bu ne yaaa tellwe dolarla mı çalışıyo usd para birimi diyor kredi almaya çalışınca :)))

yaa kızlar ben serüvenide merak ediyorum fal sepeti bu sene içinde iademi yapabilirse baktırcam ona
bde sen baktır canım ınsaşşallah sendede bzdekı gbı bılır ya gelecegı zamanıyla beraber A audrey_24 cıkmış ıns bzede cıkar:)

hımm anladım canım belli olmaz bak bana dediğini biliyosun rezzanın ama biz tamamen koptuk (çok şükür).. o yüzden belli olmaz
rezzanla seruven fatkli konustu seruvende suan donme mumkun dgl temmzda geri donus olabilir demisti.suan rezznla seruven onlarin fal sanirim cikiyo.cnm sana olumlu konustudami olmadi.

Kart yorumunu napcan cnm bence tam tersi hosleriyle konusani tercih et.

rezzanla seruven fatkli konustu seruvende suan donme mumkun dgl temmzda geri donus olabilir demisti.suan rezznla seruven onlarin fal sanirim cikiyo.cnm sana olumlu konustudami olmadi.
yani bana Rezzan tekrar birleşme var dedi 2 kere..ama o açık kapı bıraktı en son..eğer istemiyorsan farklı biride olabilir bu gördüğüm kişi dedi ama benim içime tanıdığın biri olarak doğdu ve barışma hissediyorum dedi..ama telveler yanıltmıyorsa dedi ki bence benim istemediğimide hissetti ayrıca bu bunuda gösterir

Ne dediki canım rezzan?
tatlım şöyleki benim eski nişanlım ile barışma gördü..diğer tüm falcılar yeni biri olacak eskiyi olumlu görmüyorum diye yorumladılar genel olarak. bitek Rezzan böyle bir yorum yaptı.. en son falında birisi var ama bence önceden tanıdığın biri ve bir barışma dedi.. ama eğer asla istemiyorum diyosan yeni biriside olabilir ama ben ilk bakınca önceden tanıdığın olarak hissettim dedi..yani benim istemediğimide bildi bir anlamda

Arkadaşlar Rezan ablaya fal baktırdım dinleyemiyorum yardımlarınızı beklıyorum tel ıphone 6 önceki ıphone da dinliyordum

YARDIMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…