- 10 Şubat 2015
- 580
- 712
- 358
- 40
Bilge binnazarkadaşlar, ben tarot baktırmak istiyorum ama azda olsa kartlardan bahseden bir yorumcu tavsiyesi istiyorum sizlerden. bir sürü kart seçip onlardan hiç bahsetmeyen ve kafasına göre takılan yorumculardan biraz sıkıldım.gerçekten falıma bakmamışlar gibi geliyor. Haleh var kartlardan bahseden başka bildiğiniz kimler?
Sağ ol Canım...
Benim içinde şuanda en önmeli şey iş iş ...
Valla değer verdiğim hiç erkek yok maalesef ...amca, dayı...
yaşanmamışlıklar da insanın canını yakıyor, babama zaten küçükken üzülüyodum, dolmayan eksik kalan bir yan sanki...Anneciğimle de mutlu bi hayatımız olmadı, zaman zaman da ayrılıklar girdi,
şimdide zaten kendi ayaklarımın üstünde duruyorum şükür...
Ay neyse küçük emraha bağlamadan :)
Berrin'e baktırdım da herkesin aksine bi yorum yapmış iş konusunda
bana sadece kart yorumu yaptı cok kısaydı ve cok kotydu hıc begenmedım bılgeyıBilge binnaz
hayatım asırı uzun degl kısada degl ama kalıtelı yazıyor yanı memnun kalırsın benceeveeettt ama falda diyor kaçırdım yine ayrıca yazılıymış ama çok üzüldüm şu anda..uzun yazıyomu canımcım??
21 canım o baktgnda 19 dumm:)yaşın kaç senin ki yahu niye küçük olacakmışsın kiiii
yok canım benm bıldgm o hep acık tutuyor hzlıda bakıyor:)eveeettt ama falda diyor kaçırdım yine ayrıca yazılıymış ama çok üzüldüm şu anda..uzun yazıyomu canımcım??
rezzanla seruven fatkli konustu seruvende suan donme mumkun dgl temmzda geri donus olabilir demisti.suan rezznla seruven onlarin fal sanirim cikiyo.cnm sana olumlu konustudami olmadi.hımm anladım canımbelli olmaz bak bana dediğini biliyosun rezzanın ama biz tamamen koptuk (çok şükür).. o yüzden belli olmaz
Kart yorumunu napcan cnm bence tam tersi hosleriyle konusani tercih et.arkadaşlar, ben tarot baktırmak istiyorum ama azda olsa kartlardan bahseden bir yorumcu tavsiyesi istiyorum sizlerden. bir sürü kart seçip onlardan hiç bahsetmeyen ve kafasına göre takılan yorumculardan biraz sıkıldım.gerçekten falıma bakmamışlar gibi geliyor. Haleh var kartlardan bahseden başka bildiğiniz kimler?
Ne dediki canım rezzan?hımm anladım canımbelli olmaz bak bana dediğini biliyosun rezzanın ama biz tamamen koptuk (çok şükür).. o yüzden belli olmaz
yani bana Rezzan tekrar birleşme var dedi 2 kere..ama o açık kapı bıraktı en son..eğer istemiyorsan farklı biride olabilir bu gördüğüm kişi dedi ama benim içime tanıdığın biri olarak doğdu ve barışma hissediyorum dedi..ama telveler yanıltmıyorsa dedi ki bence benim istemediğimide hissetti ayrıca bu bunuda gösterirrezzanla seruven fatkli konustu seruvende suan donme mumkun dgl temmzda geri donus olabilir demisti.suan rezznla seruven onlarin fal sanirim cikiyo.cnm sana olumlu konustudami olmadi.
tatlım şöyleki benim eski nişanlım ile barışma gördü..diğer tüm falcılar yeni biri olacak eskiyi olumlu görmüyorum diye yorumladılar genel olarak. bitek Rezzan böyle bir yorum yaptı.. en son falında birisi var ama bence önceden tanıdığın biri ve bir barışma dedi.. ama eğer asla istemiyorum diyosan yeni biriside olabilir ama ben ilk bakınca önceden tanıdığın olarak hissettim dedi..yani benim istemediğimide bildi bir anlamdaNe dediki canım rezzan?
evet canım açıktı çıkmış falda olan saraylı onla karıştırdım çünkü ikisinide merak ediyorum..sen saraylıya baktırdın mıyok canım benm bıldgm o hep acık tutuyor hzlıda bakıyor:)
ne gibi bir sıkıntıki?Arkadaşlar Rezan ablaya fal baktırdım dinleyemiyorum yardımlarınızı beklıyorum tel ıphone 6 önceki ıphone da dinliyordum
YARDIMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?