Binnaz Abla

Bilmis kadin bndede ne hissediyorum nede goruyorum ayri kalcaksiniz ses tonu bile o enerjiyi verdi bana baska biri ile bir badlangic dedi gelen giden yok.rezzanin faldan sonra cok kotu oldum mesaj attim rezzna dedim o kadar mi olumsuz dedi o kadarda kotu hissetmiyorum bekleyelim biraz ama kadinin o sesinden bile olumsuz diye bagiriyodu sanki

Banada is konusunda farkli yorum yapti
canım garıp gelcek ama forumcak bırbrmze cok benzıyruz babam hep uzaktaydı benım annemde gercekten sınır hastasıydı ama bnu kabul etmyrdu oyzden tedavı falan da asla olmadı oyzden ben hep eksık kaldım hatta hayatımın heralanına etkı ettı bu durum cok basarlı olmama ragmen asla ıstedgm huzur olmadı bende ıstanbla kaçıp geldm sımdıde benı kaybettgnı anladı aramzı duzeltmeye calısıyr ama gecti artık...[/QUOTE]
Gecen geciyor aniston silinen siliniyor

Merhaba canım öncelikle YAMİBA ya hoşgeldin. İlk karttan görmüş olduğum kart senin artık aşk flört vs değilde evlilik zamanının geldiğini gösteriyor. O yüzden karşına ciddiyet anlamında seni taşıyabilecek ilişkiler çıkmıyor. Senin artık niyetinin evlilik ve ciddiyet olması gerektiğini söyleyen bu ilk kartın hemen arkasında Balık burcunu temsil eden bir erkek kartını görmekteyiz. Bu kişi duygusal biri ve güzel giyinen ve maddi durumu iyi olan gösterişli bir adam. Bu kişiyle sen bu Mayısta tanışacaksın. Baharla beraber önüne açılacak kapıyı temsil eden üçüncü kart bu kişinin sana ciddiyetle geleceğini gösteriyor. Daha ilişkinin başından sana evlilik fikriyle yaklaşacak olan bu kişi sana aşkı getirecek. Fiziksel anlamda da çok hoşlanacağını düşündüğüm bu kişi tıpla bağlantılı bir iş yapıyor olabilir. Doktor ya da cerrah olma durumu olabilir benden söylemesi. Çünkü dördüncü kartta bu kişinin ağır sorumluluk gerektiren zor bir işi genç yaşta sırtlandığını görmekteyim. Başarılı ve ne istediğini bilen bir yapısı var. Senin güzelliğin onun başını döndürecek ve seni gördüğü andan itibaren eşi olarak kendine seçecek ve görmek isteyecek gibi hissettim. Beşinci kartta düzenini gayet güzel kurmuş bu adamı ve hemen son kartta ise onun hayatına giren imparatoriçeyi yani gönül tahtına oturan kadın olarak seni görmekteyiz. Güzel haberlerini bekliyorum. SEVGİLERİMLE... KOMEDIIIIII NE EVLILIGI BE CANIM NE SACMALADIN SEN.....

evet canım açıktı çıkmış falda olan saraylı onla karıştırdım çünkü ikisinide merak ediyorum..sen saraylıya baktırdın mı
HAYR CANIM ya sacma sapan yamıhaya baktırdım.s gttı 20 lıram offff falı grdunmu komedının otesı sordgm soruları okumamış ble şaka mı bu ya

Indir diyor ancak dinlenmiyor indiri tıkladıktan sonra sayfa Açılıyor ancak çalmıyor

Disk diye bir şey var onda da şifre istiyor anlamadım yadex diye bir sayfa
evet bendede oluyodu..şimdi siyah ekran üzerine play tuşu çıkıyo onun en üstünde minicik bir yer var indir diye

HAYR CANIM ya sacma sapan yamıhaya baktırdım.s gttı 20 lıram offff falı grdunmu komedının otesı sordgm soruları okumamış ble şaka mı bu ya
iade isteyemiyor musun canım ?? ne geçmiş nede an ?? çıkan kartllardan cerrahlar falan görmüş:)

birine attım canım vadduha mı neydı ayy valla zor tutuyrumhoş tıpler vr ama sankı
yaa canım tuhaf tuhaf isimler inan bende artık kim kim,kime ne attım ne dedi karıştırmaya başaladım,elbette sayısız fal baktırınca bu hale geldim,bunama gibi sanki,kimin ne dediğini aklımda tutamaz oldum desem yeri

canım kimin falı bu ne kadar tutarsız ve saçma bi fal

canım kimin falı bu ne kadar tutarsız ve saçma bi fal
LAKSHMİ VADUDA dedıklerı kısının canım ve ben ex ı brde bolum degsklıgını sormuştum ne alaka bu fal .s.s.s. sakız falı dedım sıteye kupon kodu gonderdıler ıadeyı kabul ettılerde ordan bıraz rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…