kzlar bnu az once sıteden bırı begenmıştı onun uzerıne attım ama gordnz komedı yazmış bana enerjı ble dıyemedım cunku farkındaysanız sadece GELECEK YAZMIŞ.S.S.S.S ölcutu bıle yapamıyorum gecmış yok an yok.s sorumu okumamış gece gece delırttı benıyaa canım tuhaf tuhaf isimler inan bende artık kim kim,kime ne attım ne dedi karıştırmaya başaladım,elbette sayısız fal baktırınca bu hale geldim,bunama gibi sanki,kimin ne dediğini aklımda tutamaz oldum desem yeri
baktırmadım canım ıstıyorumda korkuyorum daevet canım açıktı çıkmış falda olan saraylı onla karıştırdım çünkü ikisinide merak ediyorum..sen saraylıya baktırdın mı
artık iyice bu işi oyuna bindirdiler,hayretler içerisindeyim,bu kadar bizleri artık hafife alıyorlar,salla gitsin hesabı adeta.sevindim canım iadeye.LAKSHMİ VADUDA dedıklerı kısının canım ve ben ex ı brde bolum degsklıgını sormuştum ne alaka bu fal .s.s.s. sakız falı dedım sıteye kupon kodu gonderdıler ıadeyı kabul ettılerde ordan bıraz rahatladım
o kadar tutturuyo mu o anlamdamı dedinnn yoksaaa :)baktırmadım canım ıstıyorumda korkuyorum da
Aaaaaaa ne çok bekleyen vardı onu ymert reiki onl,ne kızlar nasıl bılırsınız
1 yıl önce söylediklerini yaşadınızmı?Teşekkürler arkadaşlar siteden yardım aldım uzun bir aradan sonra Rezan abla şaşırttı beni tam bır yıl sonr yıne attım
valla canım bende braz yatıstımartık iyice bu işi oyuna bindirdiler,hayretler içerisindeyim,bu kadar bizleri artık hafife alıyorlar,salla gitsin hesabı adeta.sevindim canım iadeye.
ayyyyyyyyyyyyyyy benim o bennnnnAaaaaaa ne çok bekleyen vardı onu y
aynen aynenAaaaaaa ne çok bekleyen vardı onu y
neyı cıkmıştı canım bu adamın sanaayyyyyyyyyyyyyyy benim o bennnnn
baktıralım ona anistoncumaynen aynen
cok begenenı var canım olumsuz knusursa uzulurumo kadar tutturuyo mu o anlamdamı dedinnn yoksaaa :)
ben baktırmadım canım hiçneyı cıkmıştı canım bu adamın sana
sımdı cıkmış canım ıyı mıydıkı bu reıkı hc denemedım canımbaktıralım ona anistoncum
ayy takıpte kalalım ozaman:)ben baktırmadım canım hiçama çok merak ediyodum çok gördüm iyi yorumlarını
anladım canım..ay bilmiyorum ben bayılacam şimdi az kaldı mertte geliyor kafam çorba oldu nereye ne baktırcam sapıttım valaacok begenenı var canım olumsuz knusursa uzulurum
evet canım çıkmışsımdı cıkmış canım ıyı mıydıkı bu reıkı hc denemedım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?