ahahahhaha canım valla ya yne şaştık bızanladım canım..ay bilmiyorum ben bayılacam şimdi az kaldı mertte geliyor kafam çorba oldu nereye ne baktırcam sapıttım valaa
canımcım yandıkki ne yandıkkkahahahhaha canım valla ya yne şaştık bız
seruvenı erteleme derım canım..ya bu yamıba nın ne yaptgnı bende anlamadım bana kupon kodu verdıler ama aynı kısı ıcın kupon kodu vermışler .s.s ben ona ne baktrcam ya..s.scanımcım yandıkki ne yandıkkkgüya ben final felan yaptıydım...uzun bi süre ara veriyodum. :))) şimdik elimizde mert reiki ve saraylı var en önce benim merak ettiklerim..serüveni erteliyorum şimdilik..merti bu kadar bekleyip baktırmazsam çatlarımmmmm amaaa
aaaaa nassı yaa ?? tekrar mail at itiraz et canım..dalga mı geçiyolarseruvenı erteleme derım canım..ya bu yamıba nın ne yaptgnı bende anlamadım bana kupon kodu verdıler ama aynı kısı ıcın kupon kodu vermışler .s.s ben ona ne baktrcam ya..s.s
canım herseyımız goruluyor bana maıl atmışlar sızın ıslemınızı manuel olarak yaptık dye..ozugur mu ne ona atmaya kadr gelmıştım kupon kodunu yazamadım dye kalmıştı ona atmışlar heralde ama her ıslemım görlyrmuş ya:)aaaaa nassı yaa ?? tekrar mail at itiraz et canım..dalga mı geçiyolar
mutlu olanlar uyudu kuzum geceler bıze kaldı:)aaaaa nassı yaa ?? tekrar mail at itiraz et canım..dalga mı geçiyolar
alla allaaa çok ilginçcanım herseyımız goruluyor bana maıl atmışlar sızın ıslemınızı manuel olarak yaptık dye..ozugur mu ne ona atmaya kadr gelmıştım kupon kodunu yazamadım dye kalmıştı ona atmışlar heralde ama her ıslemım görlyrmuş ya:)
Baktım ama offline canım 9unda girecekmişayyyyyyyyyyyyyyy benim o bennnnn
evet canımcım yamutlu olanlar uyudu kuzum geceler bıze kaldı:)
evet canım her akşam bakıyodum gelmiş mi diye hatta bu akşamda baktım..9 unu bekliycem artıkkBaktım ama offline canım 9unda girecekmiş
Avutulmuş çocuklaar çoktaan sustuu bir ben kaldım bir ben kaldım ortasında gecenin avutulmamış beenevet canımcım yaMutlular çoktan uyudu mutsuzlara selam olsun demişlerrr
Ben de denemk istiyorum merti ya kahv bakıyor muevet canım her akşam bakıyodum gelmiş mi diye hatta bu akşamda baktım..9 unu bekliycem artıkkbari saat felan yazsa ne zaman gircekse
Bu kabus ne zaman biticek gunes bizede dogucakmiAvutulmuş çocuklaar çoktaan sustuu bir ben kaldım bir ben kaldım ortasında gecenin avutulmamış been
sımdı ahmet kaya zamanı yakarız geceleriiiiiAvutulmuş çocuklaar çoktaan sustuu bir ben kaldım bir ben kaldım ortasında gecenin avutulmamış been
bugece dogsa ne guzel olur ya :)Bu kabus ne zaman biticek gunes bizede dogucakmi
tatlım kahve yorumları güzeldi özellikle ben öyle hatırlıyorum..kahve atıcam ben sanırımBen de denemk istiyorum merti ya kahv bakıyor mu
Söylee yağmur çamur değmedi yüreğime ŞİMDİ SEN NERDESİN BEN NERDEsımdı ahmet kaya zamanı yakarız geceleriiiii
sikintidan bas agrisi bir saga bir sola vuruyo aglicam bu gece sanirim gidenler mutliki yerinden bir kis gecti donen yok seferindenbugece dogsa ne guzel olur ya :):dsabaha bambaska bırgun baslasa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?