- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Gözlerimdeki yasida mendil kurutamadi bu nasıl sevda idi yurek unutamadi kizlarSöylee yağmur çamur değmedi yüreğime ŞİMDİ SEN NERDESİN BEN NERDE
nasıldı? ya böyle sayfa sayfa aramam zor oluyo dün birine de söyledimBen baktrdim
Of güzel allahım nasıl bir kader yazdın tadı damağımda kaldıGözlerimdeki yasida mendil kurutamadi bu nasıl sevda idi yurek unutamadi kizlar
simdilik araftayim firardayim hastayim hatta belki olmem icin bile yardimin gerekOf güzel allahım nasıl bir kader yazdın tadı damağımda kaldı
Baktirma keder gozyaslarin sona ericek falan demis anladin sennasıldı? ya böyle sayfa sayfa aramam zor oluyo dün birine de söyledimherkes bekle diyor bilemedim sana çıktı mı
Hahahahaha asıl ben şeyi seviyorum ya ceylan tanrı bile unuttu bu aralar yetmedi ettiğim duaaaalaaarr :) ne damar ne arabesk kızlar çıktık yasimdilik araftayim firardayim hastayim hatta belki olmem icin bile yardimin gereksuperdi bu arada
bu geece yüreğim ellerimde sana bir sırrımı söyleyecektim.sımdı ahmet kaya zamanı yakarız geceleriiiii
hadi kızlar üzdünüz iyice benide,bu duygu dinlene dinlene taşınır,biraz uyuyun sonra yine yine sabah olacak,umudumuza güzel bir güneş doğacak,Hahahahaha asıl ben şeyi seviyorum ya ceylan tanrı bile unuttu bu aralar yetmedi ettiğim duaaaalaaarr :) ne damar ne arabesk kızlar çıktık ya
Koydum sevinclerimi onume baktim hepsi sensinHahahahaha asıl ben şeyi seviyorum ya ceylan tanrı bile unuttu bu aralar yetmedi ettiğim duaaaalaaarr :) ne damar ne arabesk kızlar çıktık ya
benim fal daha da komikHAYR CANIM ya sacma sapan yamıhaya baktırdım.s gttı 20 lıram offff falı grdunmu komedının otesı sordgm soruları okumamış ble şaka mı bu ya
Serüven hanim bakmış falıma Inanilmaz nokta atısları yaptı sasırdım valla aklimi okudu resmen cok begendim tabi gelecek cikarmi bilmem ama şok oldumaynen canım bilgilendir bizi:)
Sana demiştim canım o kadın olağanüstü ya bende şok oldum.aklına gelmicek noktaları bulup vurguluyo ya.benim sadece gelecekte biraz geç tarihler verdi o can sıkıcı gerisi efsaneSerüven hanim bakmış falıma Inanilmaz nokta atısları yaptı sasırdım valla aklimi okudu resmen cok begendim tabi gelecek cikarmi bilmem ama şok oldum
Senin ne hissettiğin önemli. Fallara bu kadar takılma. Onunla Aradandaki bağı sen biliyorsun.. Seni ne kadar seviyor? Sana ne kadar değer veriyor? Sevgisi tam olmayan birini beklersen, senden sonra başka bir kadınla görüşmesi olan birini beklersen bence boşuna beklemiş olursunHepimiz bekleye bekleye helak olmuşuz...Herkese gunaydın beklediğimiz tum sonucların olumlu olarak sonuclanacağı bir gun olsun
Burda okuyup Rezzan Hanım'a da baktırdım. Haleh , Elif Işık , Sevval Erdal , Rania Hadwa , Huma Bal , Hulya, Esin Guven ve daha niceleri ile aynı şeyi söyledi donecek...Hep donecek duyuyorum ..Herkes aynı şeyi söylüyor ama gelen giden yok henux. Bir bolumunun verdiği zaman çıkmadı bir bölümüne zaman var. Kafam çok karıştı bana yardımmm lütfennnnn
Bana gec zaman vermis hic aklimda olmuycak seyleri söyledi banada bakalım çıkıcak mı bazen erkende olabiliyor ama sıkmayalım canımızı ☺Sana demiştim canım o kadın olağanüstü ya bende şok oldum.aklına gelmicek noktaları bulup vurguluyo ya.benim sadece gelecekte biraz geç tarihler verdi o can sıkıcı gerisi efsane
Bu rezzan bir banami olumsuz yaaaHepimiz bekleye bekleye helak olmuşuz...Herkese gunaydın beklediğimiz tum sonucların olumlu olarak sonuclanacağı bir gun olsun
Burda okuyup Rezzan Hanım'a da baktırdım. Haleh , Elif Işık , Sevval Erdal , Rania Hadwa , Huma Bal , Hulya, Esin Guven ve daha niceleri ile aynı şeyi söyledi donecek...Hep donecek duyuyorum ..Herkes aynı şeyi söylüyor ama gelen giden yok henux. Bir bolumunun verdiği zaman çıkmadı bir bölümüne zaman var. Kafam çok karıştı bana yardımmm lütfennnnn
Seruven soruna cevap verdimi peki ?Bana gec zaman vermis hic aklimda olmuycak seyleri söyledi banada bakalım çıkıcak mı bazen erkende olabiliyor ama sıkmayalım canımızı ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?