Binnaz Abla

Hahahahaha asıl ben şeyi seviyorum ya ceylan tanrı bile unuttu bu aralar yetmedi ettiğim duaaaalaaarr :) ne damar ne arabesk kızlar çıktık ya
hadi kızlar üzdünüz iyice benide,bu duygu dinlene dinlene taşınır,biraz uyuyun sonra yine yine sabah olacak,umudumuza güzel bir güneş doğacak,

ben size iyi geceler diliyorum, tatlı hayırlı rüyalar görün, inşallah sıkıntılarınızın yerini mutluluklar alsın,ssabah olsun hayrolsun.

Hahahahaha asıl ben şeyi seviyorum ya ceylan tanrı bile unuttu bu aralar yetmedi ettiğim duaaaalaaarr :) ne damar ne arabesk kızlar çıktık ya
Koydum sevinclerimi onume baktim hepsi sensin karadeniz kiziyim umudumun bittigi yerde inadim baslar ask bizi bu hale getirdi isyankar style tek ben terkdildim aci cekiyorum saniyordum

kızlarr iyigecelerr özürr dilerimm bilen bilirr sorun cıkardımm nedenii isee daha berbatt utancc duydumm alkollüü burayaa girdimm yazılanlarıı yanlışş anladımm özelliklee @aniston24 kalbinii kırdımm ondann 1000 kezz sizden dee cokk özürr dilerimm ben babasızz nişanlısınınn annesii tarafındaann ezilenn biriyimm burdaa sizlerlee iyiyim falcıı fall sorunumm değil hiçbirii umrumdaa değill anistonn herkesdenn dilee dediii dilerimm özürr dilemekk sorunn değill herşeyimm üzerinee ölmüşş babammdaa içindee yeminn ederimm bi falcıya laff taşıyann falann değilimm herkessin sevdiğii falcıı var benim dee varr sadecee durumm buu bidaa içmiceemm amaa şöylee baktımm güldümm sonraa millet içincee sevgilisinee yazarr falann benn bi burayaa girmişimm utandımm sonraa herşeyii yanlışş okumuşummm allah şahitt tolinedee yazdımm cok utandımm yenidenn yazarımm artıkk özürr dilerimm

Hepimiz bekleye bekleye helak olmuşuz...Herkese gunaydın beklediğimiz tum sonucların olumlu olarak sonuclanacağı bir gun olsun
Burda okuyup Rezzan Hanım'a da baktırdım. Haleh , Elif Işık , Sevval Erdal , Rania Hadwa , Huma Bal , Hulya, Esin Guven ve daha niceleri ile aynı şeyi söyledi donecek...Hep donecek duyuyorum ..Herkes aynı şeyi söylüyor ama gelen giden yok henux. Bir bolumunun verdiği zaman çıkmadı bir bölümüne zaman var. Kafam çok karıştı bana yardımmm lütfennnnn

HAYR CANIM ya sacma sapan yamıhaya baktırdım.s gttı 20 lıram offff falı grdunmu komedının otesı sordgm soruları okumamış ble şaka mı bu ya
benim fal daha da komik
Selamlar Burcu, Yamiba'ya hoş geldin tatlım, İçindeki sıkıntılar gitmiş , yerine düşünceler gelmiş :) Bir sürü şey geçiyor aklından eminim tatlım. Ama bunların sonu yok biliyorsun değil mi? Düşün düşün nereye kadar.Bir yerde son vermeli bu düşüncelere. Biraz da zamanın bize sunduklarını kabul edip rahatlayalım diyorum ben.Fincana baktığımda bir kalp görüyorum. Bu kalbi tutan bir adam var. Adam senden büyük ve uzun boylu biri. Buğday tenli diyebiliriz. Adının için de birden fazla E harfi olabilir. Sana yaklaşacak ve kalbini sunacak.Sizin ilişkiniz güzel enerji yayıyor dünyaya :))) Mutluluk yakın diyorum ben.
İşle ilgili soru sordum değinmemiş bile hanımefendi parama yazık.Geçen bahsettiğim gibi nasihat almak için fal atmıyoruz biz bunlara.Soru soruyoruz direkt cevap versinler veremiyorlarsa iade etsinler falımızı bir daha o siteye asla bulaşmam.

Serüven hanim bakmış falıma Inanilmaz nokta atısları yaptı sasırdım valla aklimi okudu resmen cok begendim tabi gelecek cikarmi bilmem ama şok oldum
Sana demiştim canım o kadın olağanüstü ya bende şok oldum.aklına gelmicek noktaları bulup vurguluyo ya.benim sadece gelecekte biraz geç tarihler verdi o can sıkıcı gerisi efsane

Senin ne hissettiğin önemli. Fallara bu kadar takılma. Onunla Aradandaki bağı sen biliyorsun.. Seni ne kadar seviyor? Sana ne kadar değer veriyor? Sevgisi tam olmayan birini beklersen, senden sonra başka bir kadınla görüşmesi olan birini beklersen bence boşuna beklemiş olursun

Sana demiştim canım o kadın olağanüstü ya bende şok oldum.aklına gelmicek noktaları bulup vurguluyo ya.benim sadece gelecekte biraz geç tarihler verdi o can sıkıcı gerisi efsane
Bana gec zaman vermis hic aklimda olmuycak seyleri söyledi banada bakalım çıkıcak mı bazen erkende olabiliyor ama sıkmayalım canımızı ☺

Bu rezzan bir banami olumsuz yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…