Binnaz Abla

kuzum baktırdıgım falların yarısından cogu gelecek oldu yarısından cogu da gelmeyecek baska biri girecek oldu sevginiz var aşıksınız vs vs ama biri de cıkıp bana demedi ki duygusuz senin sevgin bitecek diye.. içimde sadece kırıntı var o da gecıp gıdıyor o yuzden ne zaman ne olacagı bellı olmuyor fallara bakıpta dönecek dıye umut baglamamamız gerekıyor yoksa sımdıye kadar barısmıstık falların zamanı geldıgınde hepsi fos cıkıyor..

Tesekkur ederım canım sgol

Mert sahalara geri dönüyormuş nihayet. Son falında geleceğe dair söylediği şeyler pek çıkmamış olsa da an konusunda kendisini çooook beğenirim, karakter analizlerinde hiç yanılmadı şimdiye kadar.

kızlar telwe de kime su falı atayım öneriler kimlerr

Banada is konusunda farkli yorum yapti
canım garıp gelcek ama forumcak bırbrmze cok benzıyruz babam hep uzaktaydı benım annemde gercekten sınır hastasıydı ama bnu kabul etmyrdu oyzden tedavı falan da asla olmadı oyzden ben hep eksık kaldım hatta hayatımın heralanına etkı ettı bu durum cok basarlı olmama ragmen asla ıstedgm huzur olmadı bende ıstanbla kaçıp geldm sımdıde benı kaybettgnı anladı aramzı duzeltmeye calısıyr ama gecti artık...[/QUOTE]
Gecen geciyor aniston silinen siliniyor
grey prolugun hayirli olsun

Cok tatli olmussun can bu arada seruvene sende baktirdin kitap fali detayi nasildi canim
Teşekkürler bitanem
Serüveni burda tavsiye edenlerdenim canım..kitap falı çok iyiydi.. Yaşadığım bir olayı falda bana söylemesi çok şaşırttı.. Anlık durum, geçmiş, duygu ve düşünceler.. Bunlar da çok iyi.. Gelecek beklemede.. Birçok güvendiğim falcıyla gelecek için aynı tarihleri vermeside güvenimi artırdı serüvene.. Dediğide çıkabilir yani canım.. Denemediysen kitap falını baktır derim..

ya kararsız kaldım ben su falında nazzı begenmeyen de var birkaç kişi fos dedıler

Naazla ilgili tereddütün varsa o zaman selenanın su falını dene canım. O da çok beğenildi
onu da kurcalayım bıraz kuzu ya fatimaya taktım ben kadın şehir falan vermıs cogu kısıye hepsi cıkmıs o kadın geri gelmeli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…