Binnaz Abla

tamam diğer falı iptal edip serüven'e kitap falı attım. yalnız kızlar kitap falında zaten her bilgimizi veriyoruz ya. sahiden o kadar iyi mi? bekleyelim bakalım. yazarım size erken bakarsa.

bir de telwedeki şu kredi kartıyla ödeme işi resmen dolandırma ya? 5 dolara 7 kredi aldım az önce ya.

mobil ödemede 5 tl 5 kredi.

mobilim bittiği için kartla aldım öf.

bir sürü para bayıldım ben de su anda ama merak ediyorum ne yapayım..

keyifli hafta sonları kızlar

sonunda saraylı da 1. sıradayım akşam olmadı yarın yorumum gelicek, ve saraylıyı çok takdir ettim, falıma daha bakmadı ama bizleri kırmadı fal gönderebilmemiz için açtı, onunda pek fazla boş vakti yok, tutumu davranışlarına hayran kaldım
onun dışında İlkay gür olumsuz konuşmuş diyosunuz bana da tam tersi olumlu konuştu, ve ben anlatım tarzını dobralığını beğendim, falları daha çıkmadı ama rezzan abla gibi yorumunu beğendiğim falcılardan bir tanesi

ben geçen sene bahar başları mart ta mert e baktırmıştım, falalemdeydi, kızlar bana baktığı fal çıkmadı, cilt ile ilgili güzellşmek için bişeyler yapıcaksın dedi, o zaman epilasyona gitmiştim, tek çıkan bu oldu :) ben kart gönderdiğimde elektronik ortamdan çekilen kartı yorumlayanı istemiyorum sonuçta enerjinle dokunup çekmiyosun kartları, o sadece çektiğim kartları yorumlamıştı, ve dediğim gibi yorumları çıkmadı, kendi çekip açılım yapsaydı belki bişeyler çıkardı...

Bende dun aksam seruvene kitapfali atmistim bugun yorumladi..anlik durum,analizleri iyiydi dogruydu yani.Ama benim acimdan normal bir faldi,derine ayrintiya girmemis,yuzeysel anlatmis ,waww diyebilecegim bi yorum degildi,birtanede soru sordum umarim cevap verir,vermezse ayip eder yani,parayi aliyosan ucuzda degil hani hakkini vermeleri lazim.Boylelikle seruvenle tellwe sayfasini kapattim,yorumculari cokda saygili davranmiyor,diger sitelere nazaran pahali tabi bu benim sahsi gorusum kazik bi ste.AMa gelecek icin olumlu konustu.bakalim yasayip gorecez.ama denenebilir..

kızlar mert reiki hakkında ne düşünüyosunuz? hazır gelmişken fal atayım dedim

Kızlar merhaba biryolunvar Nişa Padmavati a baktıran var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar selenaya atıpta cıkan var mı bır de ne kadar sürede yorumlandı fal

kızlar selenaya atıpta cıkan var mı bır de ne kadar sürede yorumlandı fal
4 gün sonra yorumlaşmıştı falımı, dediklerinden çıkan oldu, ama aşk ile ilgili dedikleri çok doyurucu değildi
sana böle yakın zamanı nokta atışlarıyla destekliycek biri lazım selena çok genel yorumluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…