bir sürü para bayıldım ben de su anda ama merak ediyorum ne yapayım..tamam diğer falı iptal edip serüven'e kitap falı attım. yalnız kızlar kitap falında zaten her bilgimizi veriyoruz ya. sahiden o kadar iyi mi? bekleyelim bakalım. yazarım size erken bakarsa.
bir de telwedeki şu kredi kartıyla ödeme işi resmen dolandırma ya? 5 dolara 7 kredi aldım az önce ya.
mobil ödemede 5 tl 5 kredi.
mobilim bittiği için kartla aldım öf.
ben kitabı attım, beğenirsem sana da öneririm kuzumbir sürü para bayıldım ben de su anda ama merak ediyorum ne yapayım..
Canim ben begenmistim onu defiklernide yasadim..bende hangi fal turunde daha iddali oldugunu soracaktim burdan arkafaslara..bir kere katina baktirmistimkızlar mert reiki hakkında ne düşünüyosunuz? hazır gelmişken fal atayım dedim
Falsepetine fal atcağıma tellweye promoson atarım daha iyi ya nefret ediyorum o sitedenkızlar bıdaha yazıyım falsepeti nilhana baktıran varmı?
Kız ada tıklayınca bir yolun var açılıyor nasıl oldu öyleKızlar merhaba biryolunvar Nişa Padmavati a baktıran var mı?
ay falsepeti degıl yanlıs yazmısım ya falalem nilhan sadece tarot bakıyomus o yuzden dıkkatımı cektıFalsepetine fal atcağıma tellweye promoson atarım daha iyi ya nefret ediyorum o siteden
denedim ben tarot atmıştım güzeldi yorumu isabetliydiKızlar falalem venüsü deneyen var mı çok merak ettim
Bende tarot attım bakalım bekliyorum nedense biraz negatif bi enerjisi var ya da adı venus ya bana ondan öyle geldidenedim ben tarot atmıştım güzeldi yorumu isabetliydi
Bende tarot attım bakalım bekliyorum nedense biraz negatif bi enerjisi var ya da adı venus ya bana ondan öyle geldisana olumlu muydu canım
Kız ada tıklayınca bir yolun var açılıyor nasıl oldu öyle
4 gün sonra yorumlaşmıştı falımı, dediklerinden çıkan oldu, ama aşk ile ilgili dedikleri çok doyurucu değildikızlar selenaya atıpta cıkan var mı bır de ne kadar sürede yorumlandı fal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?