Binnaz Abla

nokta atısları kim yaparki :S

peki naazın kahve falı falan nasıl ay ben fatimaya taktım

KIZLAR SİZE PRENSESTEN HABERLER GETİRDİM

prenses34

peki bu tanışıcağım beylen nezaman tanışıcam?tanışıcağım beyin gözleri renklimi?tahsilli birisimi?evi arabası varmı?yaşı yaşıma huyu huyuma ailesi aileme uygunmu?evlendikden sonra kaç çocuğum olcak?kızmı erkemi?başka bi hastanade güvenlik işimi yapcam yada adatepe polikliğniğinemi geçiç yapcam?tanışıcağım adam cömert olan içkisi sigarası kumarı olmıyan yakışıklı bi adammı olcak?

nokta atısları kim yaparki :S

tatlım nette baktırdıklarımdan, saraylının ince detayları vardı bende çıktı onlar, ta ağustosta baktırmıştım;
ocak ayında baktırdığımda konuştuğum biri vardı, işte onla ilgili de detay bildi, yakın zamanda öngörüleri çıkıyor 1 aylık dönemde çıkmıştı bu dediklerim
onun dışında bir yolum var aylin nin nokta atışları var ama pek tutarlı değil %50-%50 diyeyim, ankaradaysan gitmen için birilerini önerebilirim
rezzan eskiden çok iyiydi, 2013 yılın da ayda 1 fal atardım ona, netten fal baktırdığım ilk kişiydi, son zamanlarda çıkanlarda oluyor, çıkmayanlarda...
diğerleri genel söylemişti, ince detaylı anlatan yoktu

peki saraylı sisteme ne zmaan giriyor kuzum ona atayım bari??

kızlar bu bıryolun vardan mail gelmedı acaba burayı okuyup bıze ınat kampanya yapmıycaklarmı

bu fala ne desem yakışır bilmemki,partavalın daniskası

peki naazı denedin mi kuzum bir edeyim rica
yok canım denemedim
saraylı, selena, emine, aylin, rezzan, ilkay a fal attım son zamanlarda
eskiden falalemde merti, ester kira, bi kaç bayanı daha denemiştim ama onların falı çıkmadı, eskiden denediklerim iyi değil,tavsiye etmem onları

bir de serüvenden bahsediyorlar kitap falı, o da bana olumlu gibi geldi, ama denemedim

orası öyle canım,telvenin falsolarını tartışsak bitiremeyiz,haklısın,

valla bu prenses bolluk içerisinde,biri olmazsa biri,seçip alacak helal olsun.

emine bana sacmaladı ama dediği birkaç şey dogru cıkacak gıbı.. ay kafam karıstı telwe de kredim var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…