Hahahahahahaha ah başıma ne işker açtın venüssen venüslerden yana dertlisin tabi yarı olumluydu bana o nasıl oluyosa
nokta atısları kim yaparki :S4 gün sonra yorumlaşmıştı falımı, dediklerinden çıkan oldu, ama aşk ile ilgili dedikleri çok doyurucu değildi
sana böle yakın zamanı nokta atışlarıyla destekliycek biri lazım selena çok genel yorumluyor
nokta atısları kim yaparki :S
peki saraylı sisteme ne zmaan giriyor kuzum ona atayım bari??tatlım nette baktırdıklarımdan, saraylının ince detayları vardı bende çıktı onlar, ta ağustosta baktırmıştım;
ocak ayında baktırdığımda konuştuğum biri vardı, işte onla ilgili de detay bildi, yakın zamanda öngörüleri çıkıyor 1 aylık dönemde çıkmıştı bu dediklerim
onun dışında bir yolum var aylin nin nokta atışları var ama pek tutarlı değil %50-%50 diyeyim, ankaradaysan gitmen için birilerini önerebilirim
rezzan eskiden çok iyiydi, 2013 yılın da ayda 1 fal atardım ona, netten fal baktırdığım ilk kişiydi, son zamanlarda çıkanlarda oluyor, çıkmayanlarda...
diğerleri genel söylemişti, ince detaylı anlatan yoktu
canım, dün açtı, duvarına yaz çünkü uzun bi süre olmayacağını söylemiş, alabiliyorda alır, o da öğrenci die biliyorum, ondan pek boş vakti olmayabiliyorpeki saraylı sisteme ne zmaan giriyor kuzum ona atayım bari??
tuh ya sansıma vallacanım, dün açtı, duvarına yaz çünkü uzun bi süre olmayacağını söylemiş, alabiliyorda alır, o da öğrenci die biliyorum, ondan pek boş vakti olmayabiliyor
bence sen bi duvarından rica et tatlım, bizleri kırmadı belki seni de kırmaztuh ya sansıma valla
bu fala ne desem yakışır bilmemki,partavalın daniskasıbenim fal daha da komik
Selamlar Burcu, Yamiba'ya hoş geldin tatlım, İçindeki sıkıntılar gitmiş , yerine düşünceler gelmiş :) Bir sürü şey geçiyor aklından eminim tatlım. Ama bunların sonu yok biliyorsun değil mi? Düşün düşün nereye kadar.Bir yerde son vermeli bu düşüncelere. Biraz da zamanın bize sunduklarını kabul edip rahatlayalım diyorum ben.Fincana baktığımda bir kalp görüyorum. Bu kalbi tutan bir adam var. Adam senden büyük ve uzun boylu biri. Buğday tenli diyebiliriz. Adının için de birden fazla E harfi olabilir. Sana yaklaşacak ve kalbini sunacak.Sizin ilişkiniz güzel enerji yayıyor dünyaya :))) Mutluluk yakın diyorum ben.
İşle ilgili soru sordum değinmemiş bile hanımefendi parama yazık.Geçen bahsettiğim gibi nasihat almak için fal atmıyoruz biz bunlara.Soru soruyoruz direkt cevap versinler veremiyorlarsa iade etsinler falımızı bir daha o siteye asla bulaşmam.
peki naazı denedin mi kuzum bir edeyim ricabence sen bi duvarından rica et tatlım, bizleri kırmadı belki seni de kırmaz
serüvene ben baktırdım,fazla bekletmemişti.kızlar serüven hemen bakıyor mu? atayım diyorum ne önerirsiniz
tarotuda iyidir serüvenin.evet kitap falıymıs kuzum ben de kitap falımı baktırsam diye düşünüyorum sımdı
yok canım denemedimpeki naazı denedin mi kuzum bir edeyim rica
orası öyle canım,telvenin falsolarını tartışsak bitiremeyiz,haklısın,Bende dun aksam seruvene kitapfali atmistim bugun yorumladi..anlik durum,analizleri iyiydi dogruydu yani.Ama benim acimdan normal bir faldi,derine ayrintiya girmemis,yuzeysel anlatmis ,waww diyebilecegim bi yorum degildi,birtanede soru sordum umarim cevap verir,vermezse ayip eder yani,parayi aliyosan ucuzda degil hani hakkini vermeleri lazim.Boylelikle seruvenle tellwe sayfasini kapattim,yorumculari cokda saygili davranmiyor,diger sitelere nazaran pahali tabi bu benim sahsi gorusum kazik bi ste.AMa gelecek icin olumlu konustu.bakalim yasayip gorecez.ama denenebilir..
valla bu prenses bolluk içerisinde,biri olmazsa biri,seçip alacak helal olsun.KIZLAR SİZE PRENSESTEN HABERLER GETİRDİM
prenses34
peki bu tanışıcağım beylen nezaman tanışıcam?tanışıcağım beyin gözleri renklimi?tahsilli birisimi?evi arabası varmı?yaşı yaşıma huyu huyuma ailesi aileme uygunmu?evlendikden sonra kaç çocuğum olcak?kızmı erkemi?başka bi hastanade güvenlik işimi yapcam yada adatepe polikliğniğinemi geçiç yapcam?tanışıcağım adam cömert olan içkisi sigarası kumarı olmıyan yakışıklı bi adammı olcak?
prenses beni krize sokuyor ama seviyorum ya falcılara Allah sabır versinvalla bu prenses bolluk içerisinde,biri olmazsa biri,seçip alacak helal olsun.
emine bana sacmaladı ama dediği birkaç şey dogru cıkacak gıbı.. ay kafam karıstıyok canım denemedim
saraylı, selena, emine, aylin, rezzan, ilkay a fal attım son zamanlarda
eskiden falalemde merti, ester kira, bi kaç bayanı daha denemiştim ama onların falı çıkmadı, eskiden denediklerim iyi değil,tavsiye etmem onları
bir de serüvenden bahsediyorlar kitap falı, o da bana olumlu gibi geldi, ama denemedim
Bu prenses idolüm yaa :)valla bu prenses bolluk içerisinde,biri olmazsa biri,seçip alacak helal olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?