ben bu yorumuna pek katilmiyorum canim..Sevmek,birinden hoslanmak benim icin cok zor zaten bunu hissettigim biri icinde pesinden kosmak demek istemem. onlar bu yaptiklarimizi bilmiyorlar gayet gururlu oturuyorum ben tenezzulum yok gibi.. cok kolay bir sey degil bu kendi adima
aslında bu dediklerime çoğu kız arkadaşım katılmaz.ama onlar aşk acısıyla kıvranıp fal baktırıken yada geri dönsün diye dua ederken adamlar hiç umursmadan başka kızlarla gezip tozarlar
aslında bu dediklerime çoğu kız arkadaşım katılmaz.ama onlar aşk acısıyla kıvranıp fal baktırıken yada geri dönsün diye dua ederken adamlar hiç umursmadan başka kızlarla gezip tozarlar
Çok komik bir durum mu bu? İnsan sevmediği biriyle de sırf kendini seviyor diye birlikte olamaz! Olacağını söyleyenler aşkı tatmamış kişilerdir.Belki yorumlarımı okuyup benim içinde üzülmüşsündür...
Beni umursamayan, o kızla bu kızla gezen biri için üzülmüyorum... Bunu belirteyim de, benim için de üzüldüysen belki üzüntün bir nebze olsun hafifler.
Sonunda ona bugun fal baktırdım gayet güzel nokta atışları oldu falı dinlerken sürekli evet evet evet dedim , diğer bütün fallarımla paraleldi günler verdi ara bemi dedi çıkarsa hemen ararım zatenbu arada ben de şunu söylemek isterim ben kimsenin peşinden koşmadım ha koşadabilirim bundan da gocunmam kız koşmaz erkek koşar mantığı bana ters zaten her iki tarafta fedakarlık yapar kendi adıma konuşayım ben fal baktırıyorum evet ama kendimi yiyip bitirmiyorum sürekli ağlanıp sızlanmıyorum geziyorum eğleniyorum ama içimde onun yeri ayrı ve benden daha fazla acı çektiğine de eminim, başkalarıyla gezmediğine de... Gezedebilir yapan erkek ark. da oldu ama ağlaya sızlaya döndüler seni unutmak için yaptım deyip o yüzdne bence acınacak bir durum yok içe atıp kendini yemektense falla terapi olmak kötü birşey değil zaten olmazsa duygular soğuıyup biter yenileri gelir gider
ben bu yorumuna pek katilmiyorum canim..Sevmek,birinden hoslanmak benim icin cok zor zaten bunu hissettigim biri icinde pesinden kosmak demek istemem. onlar bu yaptiklarimizi bilmiyorlar gayet gururlu oturuyorum ben tenezzulum yok gibi.. cok kolay bir sey degil bu kendi adima
Bende aynıyım.gece evde üzülüyorum arkadaşlarımı arıyorum geçmiot fal baktırıyorum Bi de falcı olumsuz konuşmuşsa üstüne ağlıyorum sonra sabah işe gidiyorum,sanırsın evde ölen biten ben değilim.adamın karşısında Bi normal duruyorum ki.anlatsam senin için geberiyorum diye inanmaz.o kadar çaktırmıyorum ki.
canim ya ayni isyerindeyseniz ne kadar guc bir durum Allah sabir versin gercekten guclu bir ruh lazim bunu basarabilmek icin..Hersey guzellesecek insallah hepimize
Amin canım inşallah.bu arada sarsylıhanım konuşulmuşta ben gündüz işte olduğumdan giremiyorum buraya.ben ona baktırdım hiç de beğenmedim.uyuz kadın,saatlerce de bekletti.falı yorumlarken de esler veriyorum,demiş bana.ağırkanlı insan.hayır bari falı bişeye benzese içim yanmaz.
ya bana cok kibar davrandi cokta guzel yorumladi..soylediklerini de begenmedin demek..Bakalim cikacakmi bana soyledi cunku bildigi baya durum var sen eylulu dene ama katinada
kızlar nasılsınız muhabbet koyu görüyorum .. pat diye daldım ama yine dayanamadım fal baktırdım . bu son ama artık beklicem . tahaya baktırdım fal sepetinden çok olumsuz konuştu . beklediğin adam gelicek ama yine gidecek hiç hayatına alma başka kadınlar var dedi ki doğru sanırım faceinde bir yabancı uyruklu kadın gördüm eklemiş . sonra birde fal aleminden almira mı ne ona baktırdım . oda olumsuz konuştu ama o iyice salladı . bir ilişkisi var ciddi uzun süreli dedi olmadığına eminim . geçici olabilir ama uzun değil . falın sonunda bana puan veririsen sevinirim puan önemli dedi bu sitede . tabikide vermedim . beğensem zaten kendim veririm onun demesine gerek yok . ayrıca mercan var falcı farklı . ona telden baktırdım ççok olumlu konuştu . ama dediği süreye zaman var daha . içim daralıyor . artık vazgeçicem sanırım moralim çok bozuk ..
seni bizden cok anlayan olamaz herhalde..Uuzlmemeye calis diyecegim ama bunun ne kadar zor oldugunu hepimizde biliyoruz.Taha bende cok seyi bilmisti ama ben kahvesini cok seviyorum onun tarot baktirmadim..Yapabiliyorsan faceten sil..cok zor biliyorum ama..
taha sende geleceği bildi mi canım bu arada . moralim çok bozuldu . rezzan abla falan olumlu konuşmuştu . birde mercana baktırdım o bu sitelerde değil oda olumlu konuştu . bir ay süre verdiler ama ben inanmıyorum zaten olucağına . taha arıcak ama bence hiç cevap verme dedi . dinle ama buluşma vs .. ararsa insan umutlanıyor yani nasıl açmadan durabilirim bilmiyorum ...
taha benim bir olayimi olmadan 4 ay once bildi ve oncesinde olmayacak dedigi bir olay icin bosuna bekleme yildiziniz bir degil dedi ve tonal baktirmistim cogu olacak demisti ama maalesef cikmadi dedikleri taha hakli ciktiuzulerek soyluyorum tabi sana bunu simdi sordugun icin.Ama en son bana taha baktiginda bulusma olacak dedi henuz gerceklesmedi
banada öle dedi . yani gelicek arıyacak ama sakın diyorum dedi . moralimi bozdu . diğer falcılarda hep olumlu . binnaz abladan semra mı ne ona baktırdım . oda gelicek ama sen korkutmuşsun çok ciddi görünmüşsün vs dedi . neyse ya hayırlısı artık onun için para dökmeyeceğim yeter .
Canim bazen sabretmek cok zor oluyor biliyorum anliyorumda ama bir muddet ondan haber alma,arasa icinden geceni yap derim..Semra mi serra sanirim o eger sen ona cok ciddi gorunmussun dediyse karsi taraf belki farkli yapida kisilerden hoslaniyor olabilir seni uzebilir bu anlamda taha da seni uyarmistir..
taha ciddi olmayacak dedi o yüzden hiç bulaşma . yani gelicek ama kabul etme dedi . gelirse tabikide bir şasn veririm sonuçta bunlar fal yüzde yüz çıkıcak diye birşey yok . ama ben kendim arayacağını bile düşünmüyorum . zaten üç hafta olcak aramadı bu saatten sonra aramaz . yabancı uyruklu afedersin şey yani bildiğin öle birini eklemiş . kadının altına pis pis yorumlar yapmış adamlar . böle birinle takılıyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?