Binnaz Abla

emine bana sacmaladı ama dediği birkaç şey dogru cıkacak gıbı.. ay kafam karıstı telwe de kredim var...
eminenin bana dediği 2 şey çıktı, asıl dedikleri detaylı yazdıklarının çıkmasına zaman var, zaten çıksın dedikleri ben sizlere uzun uzun yazarım canım :)

biri yorum yazmıs duvarına begenmemiş o yüzden tereddütte kaldım..
canım ben baktırdım,elbette çok nokta atışı vardı diyemem ama anı bir kaç dediği doğruydu,elbette kişiden kişiye fark edebilir,kafan karışıksa bekle biraz,bazen falı beğenmeden ziyade olumsuz oluncada duvara yazıyorlar,bu tamamen senin tercihin.

Kiz hakli ya bu zamanda düzgün birini bulmak zor ama fallardan bile cikmiyor o söylediklerin yavrum

İndirim yapsalar ne olur,ozamanda cok ozensiz bakiyolarki..daha once batirmistim indirm kampanyalarindan 2 satir yazip birakiyolar dalga gecer gibi..

Ay bu kız gerçekmi yaa....bide yukardan vahiy istesrydin kaderini bari.çüşş be

serüvenin kitap falında kişiye odaklı mı olmak zorunda genel soru soramıyormuyuz benim aklımda biri yokki su anda birkaç kişi öyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…