- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
biri yorum yazmıs duvarına begenmemiş o yüzden tereddütte kaldım..tarotuda iyidir serüvenin.
eminenin bana dediği 2 şey çıktı, asıl dedikleri detaylı yazdıklarının çıkmasına zaman var, zaten çıksın dedikleri ben sizlere uzun uzun yazarım canım :)emine bana sacmaladı ama dediği birkaç şey dogru cıkacak gıbı.. ay kafam karıstıtelwe de kredim var...
Canım sen kahve mi tarot mu Baktırdın?bana epey bi dediği çıktı çıkmasını beklediklerim var hala umarım çıkar onlar da
gözünün rengini bile merak ediyor haspam.Bu prenses idolüm yaa :)
canım ben baktırdım,elbette çok nokta atışı vardı diyemem ama anı bir kaç dediği doğruydu,elbette kişiden kişiye fark edebilir,kafan karışıksa bekle biraz,bazen falı beğenmeden ziyade olumsuz oluncada duvara yazıyorlar,bu tamamen senin tercihin.biri yorum yazmıs duvarına begenmemiş o yüzden tereddütte kaldım..
KIZLAR SİZE PRENSESTEN HABERLER GETİRDİM
prenses34
peki bu tanışıcağım beylen nezaman tanışıcam?tanışıcağım beyin gözleri renklimi?tahsilli birisimi?evi arabası varmı?yaşı yaşıma huyu huyuma ailesi aileme uygunmu?evlendikden sonra kaç çocuğum olcak?kızmı erkemi?başka bi hastanade güvenlik işimi yapcam yada adatepe polikliğniğinemi geçiç yapcam?tanışıcağım adam cömert olan içkisi sigarası kumarı olmıyan yakışıklı bi adammı olcak?
Değişik bi ruh hali var hatunda:) yokluktan diyeceğim ama tam tersi bununki bolluktan:)gözünün rengini bile merak ediyor haspam.
kimden bahsediyoduk unuttum benCanım sen kahve mi tarot mu Baktırdın?
Normaldir canım bikaç gün olmuş :) ilkay gür için soruyorum.kimden bahsediyoduk unuttum ben
Normaldir canım bikaç gün olmuş :) ilkay gür için soruyorum.
Ay bu kız gerçekmi yaa....bide yukardan vahiy istesrydin kaderini bari.çüşş beKIZLAR SİZE PRENSESTEN HABERLER GETİRDİM
prenses34
peki bu tanışıcağım beylen nezaman tanışıcam?tanışıcağım beyin gözleri renklimi?tahsilli birisimi?evi arabası varmı?yaşı yaşıma huyu huyuma ailesi aileme uygunmu?evlendikden sonra kaç çocuğum olcak?kızmı erkemi?başka bi hastanade güvenlik işimi yapcam yada adatepe polikliğniğinemi geçiç yapcam?tanışıcağım adam cömert olan içkisi sigarası kumarı olmıyan yakışıklı bi adammı olcak?
valla bu kızın hayatı bızden beter dua edelim yine de bizAy bu kız gerçekmi yaa....bide yukardan vahiy istesrydin kaderini bari.çüşş be
valla kıza da yazık :)Kiz hakli ya bu zamanda düzgün birini bulmak zor ama fallardan bile cikmiyor o söylediklerin yavrum
ben manitalar gününde attım ilkaya baştan savma bakmıyor, düzgün bakmıştıİndirim yapsalar ne olur,ozamanda cok ozensiz bakiyolarki..daha once batirmistim indirm kampanyalarindan 2 satir yazip birakiyolar dalga gecer gibi..
biri gelecek, desek bakamıycakmı kitaptanserüvenin kitap falında kişiye odaklı mı olmak zorunda genel soru soramıyormuyuz benim aklımda biri yokki su anda birkaç kişi öyle dedi
anlamadım kı öyle diyorlar tarih falan veriyormu baktıranlar bir yardım etsebiri gelecek, desek bakamıycakmı kitaptan
işe ne zaman giricezdesek bile mi...
bana hiç tarih vermedi yaanlamadım kı öyle diyorlar tarih falan veriyormu baktıranlar bir yardım etse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?