- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
ee neler söylüyor kuzum o zaman genel yorumu fln yok mubana hiç tarih vermedi ya((
valla nasıl desem bilmiyorum falı atayım sen değerlendiree neler söylüyor kuzum o zaman genel yorumu fln yok mu
Bana ses kaydini sonunu getirmeden yuzumu kapar gibi kapatmisti.soru bolumunde hic aciklama yapmadi,insan bi kusura bakma der..o tavriyle bitti benim icin ilkay.begenenletede saygim sonsuz tabiiben manitalar gününde attım ilkaya baştan savma bakmıyor, düzgün bakmıştı
bilemiyorum, 1,5 gün sonra baktı fal attıktan 57 falım var demişti, ve bunun için özür diledi, yani normal sırayla, bu da robot değil, insan sonuçta ve fala bakmadan öncede gecikeceğini maille bildirmişti... sizinki gözünden falan kaçmış olmasın, selena 4 gün sonra baktı hiç özür bile dilemedi, hani işim var fln dese söylese uyarsa, o bile yoktu... ben dile getirdim soru kısmında...Bana ses kaydini sonunu getirmeden yuzumu kapar gibi kapatmisti.soru bolumunde hic aciklama yapmadi,insan bi kusura bakma der..o tavriyle bitti benim icin ilkay.begenenletede saygim sonsuz tabii
ufku geniş biz gibi takılıp kalmıyoAy bu kız gerçekmi yaa....bide yukardan vahiy istesrydin kaderini bari.çüşş be
raven guvenırsen banada atarmısın seruvenın falını cok merak ettımvalla nasıl desem bilmiyorum falı atayım sen değerlendir
15 ay boyunca buyuk ve ozel bir sevgiye inandığım , bir ilişkiydi... off uzun cok uzun aslında.. sevgisine inandığım ama sorguladığım zamanlar var.. biraz da ben pesimistim ondan bilemiyorumSenin ne hissettiğin önemli. Fallara bu kadar takılma. Onunla Aradandaki bağı sen biliyorsun.. Seni ne kadar seviyor? Sana ne kadar değer veriyor? Sevgisi tam olmayan birini beklersen, senden sonra başka bir kadınla görüşmesi olan birini beklersen bence boşuna beklemiş olursun
saol canım ya beklememek lazım ama beklememeyi kontrol etmek zorkuzum baktırdıgım falların yarısından cogu gelecek oldu yarısından cogu da gelmeyecek baska biri girecek oldu sevginiz var aşıksınız vs vs ama biri de cıkıp bana demedi ki duygusuz senin sevgin bitecek diye.. içimde sadece kırıntı var o da gecıp gıdıyor o yuzden ne zaman ne olacagı bellı olmuyor fallara bakıpta dönecek dıye umut baglamamamız gerekıyor yoksa sımdıye kadar barısmıstık falların zamanı geldıgınde hepsi fos cıkıyor..
Naazz konusunda katılıyorum. Gereğinden fazla bekletiyor. Ve en sinir olduğum şey fal atıyorsun diyelim ki 3.sıradasın o gün içinde defalarca online oluyor ama sıra hiç ilerlemiyor fala bakmak için değil de sırf fal alımı yapabilmek adına online oluyor. Tamam güzel fal bakıyor ama sonuçta bi falın sonucu da günlerce bekletilmemeli.bilemiyorum, 1,5 gün sonra baktı fal attıktan 57 falım var demişti, ve bunun için özür diledi, yani normal sırayla, bu da robot değil, insan sonuçta ve fala bakmadan öncede gecikeceğini maille bildirmişti... sizinki gözünden falan kaçmış olmasın, selena 4 gün sonra baktı hiç özür bile dilemedi, hani işim var fln dese söylese uyarsa, o bile yoktu... ben dile getirdim soru kısmında...
Ayyy heyecanlandım yarın kime fal atsak kiİlk indirim haberi Rezzan hanımcımdan :
Rezzan Iksir
2 dk. ·
Değerli arkadaşlarım, şimdiden kadınlar gününüzü kutlarım, bütün mutluluklar sizlerin olsun..yarın bütün fallarda kadınlar gününe özel bir indirim olacaktır..2D85ZW ödemelerde bu kodu girmeniz yeterli olur..sonsuz sevgiler
Rezzan iksir kim yaAyyy heyecanlandım yarın kime fal atsak ki
Ayyy heyecanlandım yarın kime fal atsak ki
Rezzan iksir kim ya
tatlım bu ilkaydı; naazz değil, karışıklık olmasın :)Naazz konusunda katılıyorum. Gereğinden fazla bekletiyor. Ve en sinir olduğum şey fal atıyorsun diyelim ki 3.sıradasın o gün içinde defalarca online oluyor ama sıra hiç ilerlemiyor fala bakmak için değil de sırf fal alımı yapabilmek adına online oluyor. Tamam güzel fal bakıyor ama sonuçta bi falın sonucu da günlerce bekletilmemeli.
tatlım bu ilkaydı; naazz değil, karışıklık olmasın :)
selenayı çok öven var ama ben hiç beğenmemiştim.banada bahsettiğin şekilde bakmıştıkızlar selenaya baktırdım. geçmişe hiç değinmemiş, şimdiki durumla alakalı bildiği şeyler var. geleceğe dair de bak şunu unutma kulağına küpe olsun, ben söyliyeyimde aklında bulunsun, nasihat tarzında yorumlama yapmış..anlayamadım pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?