Binnaz Abla

selenayı çok öven var ama ben hiç beğenmemiştim.banada bahsettiğin şekilde bakmıştı

çok övüldüğü için baktırmıştım zaten. tamam bildiği şeyler var ama detaylarda boğulmuyor. birde nasihatvari yorumu var..yani ben bilemedim beğendim ya da beğenmedim diyemiyorum, net birşey söylemek için erken

olumsuz bişeyler görüyolarsa nasihata bürünüyor bu falcılar yaw...

olumsuz bişeyler görüyolarsa nasihata bürünüyor bu falcılar yaw...

yok olumsuz konuşmamış şöyle yap, böyle yap gibi şeyler. yani ne bileyim selena demişti dur şöyle yapayım demem herhalde, o anki ruh halime bağlı çünkü.

sen baktırdın mı, sende nasıldı?

ne baktırdın canım ? Su mu ? Valla beni fallarıyla şok etmedi ama faldan 1 hafta sonra filan bir soru sormuştum cevabıyla şok etti ben o cevap kadar hiçbir faldan şok olmadım.

ne baktırdın canım ? Su mu ? Valla beni fallarıyla şok etmedi ama faldan 1 hafta sonra filan bir soru sormuştum cevabıyla şok etti ben o cevap kadar hiçbir faldan şok olmadım.

su baktırdım. faldan sonra sorularıma kısa ve net cevaplar vermişti. cevap kısmında gayet iyiydi ama..

yok olumsuz konuşmamış şöyle yap, böyle yap gibi şeyler. yani ne bileyim selena demişti dur şöyle yapayım demem herhalde, o anki ruh halime bağlı çünkü.

sen baktırdın mı, sende nasıldı?
canım ben tarot baktırmıştım, sorularımı yanıtlamıştı hepsini,batırdıktan sonra bile yanıtladı, çok ince ayrıntı detay vermedi, çok kötü diyemem, çok aşırı iyi de diyemem, dediklerinden çıkan da oldu, ama bazı şeyleri yanlış tarif etmiş, o kadar da olur diyorum:)

kızzzlarrr, saraylının yorumu geldi, çok beğendim,sorularıma cwp vermiş, hatta sormadığım evle ilgili bişeyi de bilmiş, artık kendisi 1 numaralı favorim bundan sonra, işh dedikleri en yakın zamanda çıkar

bende canım o sıteye bulaşmam .kızlar bu sakız falını begenmeyınce baska kupon vermışlerdı bana özügür diye brine attım şamdan da yazıyorum falan da yazmış proflne ex donecekmıi baskasıda olacakmış exle deneyecekmışz olmayacakmıiş yenısı efsaneymıiş ayagımı yerden kesecekmış falan fılan off sacma sapan geçmışle ılglı bldgı hcbrsey yok bu net

ayy sana da mı cıktı yoksa zeusun kı:) ama sadece ılk 2 falı cıktı kuzum ayrıldgmzdan berı barıscaksınız dyr ama barısmıyoruz
Canım ben taa ilk falımı hislerime dayanarak zeusa baktırdım.söylediği şeylerden birini ertesi gün birinide 1 hafta sonra yaşadım.gerisi için dürüst olucam biraz uzunca vaktin var dedi.ertesi gün dediği şey olduğunda şoka grmiştim

canım ya bız baya bırmışız..of ama zeus bana 9 aydır barıscanız evlenecenz dyr ama olmuyor .s.s ama dedgnden de vazgemcmıyor.s zeusa cok sevyrdum burda ble oyumu ona verdım cıksa keske ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…