selenayı çok öven var ama ben hiç beğenmemiştim.banada bahsettiğin şekilde bakmıştı
olumsuz bişeyler görüyolarsa nasihata bürünüyor bu falcılar yaw...çok övüldüğü için baktırmıştım zaten. tamam bildiği şeyler var ama detaylarda boğulmuyor. birde nasihatvari yorumu var..yani ben bilemedim beğendim ya da beğenmedim diyemiyorum, net birşey söylemek için erken
olumsuz bişeyler görüyolarsa nasihata bürünüyor bu falcılar yaw...
çok övüldüğü için baktırmıştım zaten. tamam bildiği şeyler var ama detaylarda boğulmuyor. birde nasihatvari yorumu var..yani ben bilemedim beğendim ya da beğenmedim diyemiyorum, net birşey söylemek için erken
ne baktırdın canım ? Su mu ? Valla beni fallarıyla şok etmedi ama faldan 1 hafta sonra filan bir soru sormuştum cevabıyla şok etti ben o cevap kadar hiçbir faldan şok olmadım.
canım ben tarot baktırmıştım, sorularımı yanıtlamıştı hepsini,batırdıktan sonra bile yanıtladı, çok ince ayrıntı detay vermedi, çok kötü diyemem, çok aşırı iyi de diyemem, dediklerinden çıkan da oldu, ama bazı şeyleri yanlış tarif etmiş, o kadar da olur diyorum:)yok olumsuz konuşmamış şöyle yap, böyle yap gibi şeyler. yani ne bileyim selena demişti dur şöyle yapayım demem herhalde, o anki ruh halime bağlı çünkü.
sen baktırdın mı, sende nasıldı?
canım bzm senle enerjımmız tutuyor galıba selenayı emıneyı sevmeyıp seruvenı sevmışızselenayı çok öven var ama ben hiç beğenmemiştim.banada bahsettiğin şekilde bakmıştı
bende canım o sıteye bulaşmam .kızlar bu sakız falını begenmeyınce baska kupon vermışlerdı bana özügür diye brine attım şamdan da yazıyorum falan da yazmış proflne ex donecekmıi baskasıda olacakmış exle deneyecekmışz olmayacakmıiş yenısı efsaneymıiş ayagımı yerden kesecekmış falan fılan off sacma sapan geçmışle ılglı bldgı hcbrsey yok bu netbenim fal daha da komik
Selamlar Burcu, Yamiba'ya hoş geldin tatlım, İçindeki sıkıntılar gitmiş , yerine düşünceler gelmiş :) Bir sürü şey geçiyor aklından eminim tatlım. Ama bunların sonu yok biliyorsun değil mi? Düşün düşün nereye kadar.Bir yerde son vermeli bu düşüncelere. Biraz da zamanın bize sunduklarını kabul edip rahatlayalım diyorum ben.Fincana baktığımda bir kalp görüyorum. Bu kalbi tutan bir adam var. Adam senden büyük ve uzun boylu biri. Buğday tenli diyebiliriz. Adının için de birden fazla E harfi olabilir. Sana yaklaşacak ve kalbini sunacak.Sizin ilişkiniz güzel enerji yayıyor dünyaya :))) Mutluluk yakın diyorum ben.
İşle ilgili soru sordum değinmemiş bile hanımefendi parama yazık.Geçen bahsettiğim gibi nasihat almak için fal atmıyoruz biz bunlara.Soru soruyoruz direkt cevap versinler veremiyorlarsa iade etsinler falımızı bir daha o siteye asla bulaşmam.
Galiba canım:) bide zeusundamı falı çıkmıştı sanacanım bzm senle enerjımmız tutuyor galıba selenayı emıneyı sevmeyıp seruvenı sevmışız
telwe de calgıcı karısı bınnaz tarzında Binnaz ilgimi çekti o nasıl kızlar
ayy sana da mı cıktı yoksa zeusun kı:) ama sadece ılk 2 falı cıktı kuzum ayrıldgmzdan berı barıscaksınız dyr ama barısmıyoruzGaliba canım:) bide zeusundamı falı çıkmıştı sana
Canım ben taa ilk falımı hislerime dayanarak zeusa baktırdım.söylediği şeylerden birini ertesi gün birinide 1 hafta sonra yaşadım.gerisi için dürüst olucam biraz uzunca vaktin var dedi.ertesi gün dediği şey olduğunda şoka grmiştimayy sana da mı cıktı yoksa zeusun kı:) ama sadece ılk 2 falı cıktı kuzum ayrıldgmzdan berı barıscaksınız dyr ama barısmıyoruz
hakkaten ya napiyim puanı indirim versenizebiryolunvardan sımdı maıl geldı ındırım yokmus odedıgımız fal mıktarının yarısı kadar falpuan kazanıcakmısız pehhh
canım ya bız baya bırmışız..of ama zeus bana 9 aydır barıscanız evlenecenz dyr ama olmuyor .s.s ama dedgnden de vazgemcmıyor.s zeusa cok sevyrdum burda ble oyumu ona verdım cıksa keske yaCanım ben taa ilk falımı hislerime dayanarak zeusa baktırdım.söylediği şeylerden birini ertesi gün birinide 1 hafta sonra yaşadım.gerisi için dürüst olucam biraz uzunca vaktin var dedi.ertesi gün dediği şey olduğunda şoka grmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?