ayyyyy elım ayagım tıtrıyorrrr yoksa olayları bılmıyormusun:)))))))))kızlar derin2013 ü nasıl bilirsinizz
hayırrrrrrrrrrrrrrr anlatmalısın hemennn :)))))))))))))))ayyyyy elım ayagım tıtrıyorrrr yoksa olayları bılmıyormusun:)))))))))
bı 50 sayfa gerı gt sayfa sayfa oku canımmm derın ve derıngıllerı....hayırrrrrrrrrrrrrrr anlatmalısın hemennn :)))))))))))))))
ovv tamamm :)))bı 50 sayfa gerı gt sayfa sayfa oku canımmm derın ve derıngıllerı....
bende yaaa o zaman falalemden bırı var aklımda ona atıcam ama su ındırım ne kadar acaba?hakkaten ya napiyim puanı indirim versenizeilkaya fal atmak istiyodum
baldan sen bunu nerde okudun beybi?İlk indirim haberi Rezzan hanımcımdan :
Rezzan Iksir
2 dk. ·
Değerli arkadaşlarım, şimdiden kadınlar gününüzü kutlarım, bütün mutluluklar sizlerin olsun..yarın bütün fallarda kadınlar gününe özel bir indirim olacaktır..2D85ZW ödemelerde bu kodu girmeniz yeterli olur..sonsuz sevgiler
Canım en son ne zaman attın zeusa ve ne attın?bı 50 sayfa gerı gt sayfa sayfa oku canımmm derın ve derıngıllerı....
kime atmayı düşünüyosun :)bende yaaa o zaman falalemden bırı var aklımda ona atıcam ama su ındırım ne kadar acaba?
nil han dikkatımı cektı ona atsammı dıye dusundumkime atmayı düşünüyosun :)
canım 10 gun olmamış katına attım hep katına atmışım zeusaCanım en son ne zaman attın zeusa ve ne attın?
rezzan ablanın facebookunda yazıyor, bendefal atmayı düşünüyorum rezzana madem indirime girmişbaldan sen bunu nerde okudun beybi?
Çok kazık ya 30 lira..kadın pembecimi sence? Baktığında nerdeyse 1700 fal baktırmışlar ya az uz değil.canım 10 gun olmamış katına attım hep katına atmışım zeusa
baldan sen bunu nerde okudun beybi?
Oglen sordum daha cevap gelmedi belki yarin verirSeruven soruna cevap verdimi peki ?
yok bea azda degıl %35 mişhayatim facebooktan gordumama indirim ne kadar yazmiyordu allah bilir azcik biseydir indirimi
mert çıkmıyor mu yaa boşuna mı bekledim o kadar??? ben bir serüven yapiim ozaman ilkönce :)Mert sahalara geri dönüyormuş nihayet. Son falında geleceğe dair söylediği şeyler pek çıkmamış olsa da an konusunda kendisini çooook beğenirim, karakter analizlerinde hiç yanılmadı şimdiye kadar.
hangı fal dı attıgın ben 2 kez atmışım okudum 2014 de atmışım tek bışey cıkmamış tarotundaCanım ben taa ilk falımı hislerime dayanarak zeusa baktırdım.söylediği şeylerden birini ertesi gün birinide 1 hafta sonra yaşadım.gerisi için dürüst olucam biraz uzunca vaktin var dedi.ertesi gün dediği şey olduğunda şoka grmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?