- 12 Mayıs 2010
- 996
- 1.878
- 408
Canım katinaydı.hangı fal dı attıgın ben 2 kez atmışım okudum 2014 de atmışım tek bışey cıkmamış tarotunda
Kuzum serüven harika ama kitap falı.lütfen sonucu bizlede paylaş atarsanmert çıkmıyor mu yaa boşuna mı bekledim o kadar??? ben bir serüven yapiim ozaman ilkönce :)
selenaya atmaktansa serüveni tercih ederim,daha anlaşılır.selenayı çok öven var ama ben hiç beğenmemiştim.banada bahsettiğin şekilde bakmıştı
yok bea azda degıl %35 miş
ayyyy artık ben arayacam Adatepe polikliniği yalvarırım alın premsesi diyecem:)) boyu boyuma, suyu suyuma, huyu huyuma,yaşı yaşıma,gözü gözüme,eli elime..........KIZLAR SİZE PRENSESTEN HABERLER GETİRDİM
prenses34
peki bu tanışıcağım beylen nezaman tanışıcam?tanışıcağım beyin gözleri renklimi?tahsilli birisimi?evi arabası varmı?yaşı yaşıma huyu huyuma ailesi aileme uygunmu?evlendikden sonra kaç çocuğum olcak?kızmı erkemi?başka bi hastanade güvenlik işimi yapcam yada adatepe polikliğniğinemi geçiç yapcam?tanışıcağım adam cömert olan içkisi sigarası kumarı olmıyan yakışıklı bi adammı olcak?
bende atamıyorum 2 lıram eksık wodafone da 15 lıradan asagısını yuklemıyo bana vodafonedan 2 lıra atmak ısteyen varsa ozel mesajdan numaramı yazabılırımiyiymis iyisonradan %35 yazdigini gordum ama yorumu once yazmistim. Valla faturamin son gunu, begenirsen senin su tarotcu guzeline atarim belki bnde
topig sallandı canım senin haberin yokmu,oo neler oldu neler,benim ağzım açık kaldı bi şaştım anlatamam,şaştımda bana durum biraz karışık geldi anlat desen anlatamam inan.hayırrrrrrrrrrrrrrr anlatmalısın hemennn :)))))))))))))))
silinmiş oabilir,çünkü sistem o günlerde çok şeyi silmek zorunda kaldı.ay bulamadımm ben
ay ben o sırada neyın kafasını yasıyordum acbaa paso burdaydımtopig sallandı canım senin haberin yokmu,oo neler oldu neler,benim ağzım açık kaldı bi şaştım anlatamam,şaştımda bana durum biraz karışık geldi anlat desen anlatamam inan.
sanıyorum sen o bi kaç gün girmedin yada o gün yoktun,iyi hatırlıyorumay ben o sırada neyın kafasını yasıyordum acbaa paso burdaydım
ya ılk falı delı pembeydı ama mucıze gbı cıktı..bence pembecı canım 9ayddır aynı seyı dyr ama olmayacak brsey bence ne blyım hatta dedım zeus abla ben olmayacagna ınanıyrum oyzden senn byle demene gerek yk ne gruysan onu de..yne aynı seyı dyr yne aynı seyıÇok kazık ya 30 lira..kadın pembecimi sence? Baktığında nerdeyse 1700 fal baktırmışlar ya az uz değil.
evetttt ilk sırayı ona vericem ve direk paylaşıcam canım..ama genel soru soramıyoruz değilmi bir konu üzerine mi olacak??Kuzum serüven harika ama kitap falı.lütfen sonucu bizlede paylaş atarsan
olabilir kuzum valla tam zamanına denk gelmişimsanıyorum sen o bi kaç gün girmedin yada o gün yoktun,iyi hatırlıyorum
Çoklu anket defteri gibi bu ne abi...kız ömür törpüsü gibi Ay şiştim be.ben yorumcu olsam soruları silip yanlışlıkla sistem silmiş der derin bi nefes alırdımay yerlerdeyim biri beni yerden alsın lütfen
prenses34
mithat ne zaman pişman olcakda beni arıcak?hiç beni düşünmüyomu haksızlık yapdım edaya diye?şu an maddi durumu kötümü mithatın?duygu gülşah acı çekiyolarmı?ben yeni işe nezaman geçecem?intikam alcammı mithat duygu gülşahdan?facede yazdıklarımı okuyolarmı duygu gülşah mithat?uyuz oluyolarmı?verip veriştiriyorum diye.
fal da da bunlar sorullmaz kiÇoklu anket defteri gibi bu ne abi...kız ömür törpüsü gibi Ay şiştim be.ben yorumcu olsam soruları silip yanlışlıkla sistem silmiş der derin bi nefes alırdım
Hem sorunu sor hemde genel yorum istiyorum de.zaten bende soru dışında genel olarak oldukça ayrıntı bildirmiştievetttt ilk sırayı ona vericem ve direk paylaşıcam canım..ama genel soru soramıyoruz değilmi bir konu üzerine mi olacak??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?