Binnaz Abla

ay serüven e fal atasım geldi ama aklımda biri yok

8 mart bizim günümüz kutlarımm canlarrrhersey bizim için güzel geçsinnn bu gün bir milat olsun güzel fallar ardarda cıksın gidenler dönsün, beklenen iş teklıflerı terfılerı gelsın, sınavlar geçilsinn ve Hepımızın sevdıklerıne sağlıkkkkkkk getırsinnnn

ayyyy artık ben arayacam Adatepe polikliniği yalvarırım alın premsesi diyecem:)) boyu boyuma, suyu suyuma, huyu huyuma,yaşı yaşıma,gözü gözüme,eli elime..........

iyiymis iyi sonradan %35 yazdigini gordum ama yorumu once yazmistim. Valla faturamin son gunu, begenirsen senin su tarotcu guzeline atarim belki bnde
bende atamıyorum 2 lıram eksık wodafone da 15 lıradan asagısını yuklemıyo bana vodafonedan 2 lıra atmak ısteyen varsa ozel mesajdan numaramı yazabılırım

topig sallandı canım senin haberin yokmu,oo neler oldu neler,benim ağzım açık kaldı bi şaştım anlatamam,şaştımda bana durum biraz karışık geldi anlat desen anlatamam inan.
ay ben o sırada neyın kafasını yasıyordum acbaa paso burdaydım

Çok kazık ya 30 lira..kadın pembecimi sence? Baktığında nerdeyse 1700 fal baktırmışlar ya az uz değil.
ya ılk falı delı pembeydı ama mucıze gbı cıktı..bence pembecı canım 9ayddır aynı seyı dyr ama olmayacak brsey bence ne blyım hatta dedım zeus abla ben olmayacagna ınanıyrum oyzden senn byle demene gerek yk ne gruysan onu de..yne aynı seyı dyr yne aynı seyı

ay yerlerdeyim biri beni yerden alsın lütfen
prenses34
mithat ne zaman pişman olcakda beni arıcak?hiç beni düşünmüyomu haksızlık yapdım edaya diye?şu an maddi durumu kötümü mithatın?duygu gülşah acı çekiyolarmı?ben yeni işe nezaman geçecem?intikam alcammı mithat duygu gülşahdan?facede yazdıklarımı okuyolarmı duygu gülşah mithat?uyuz oluyolarmı?verip veriştiriyorum diye
.

Çoklu anket defteri gibi bu ne abi...kız ömür törpüsü gibi Ay şiştim be.ben yorumcu olsam soruları silip yanlışlıkla sistem silmiş der derin bi nefes alırdım

kızlar telwe de kime atam bana bi el atıverın gari sabahtan beri şiştim para var atacak yer yok yani :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…