- 10 Şubat 2015
- 580
- 712
- 358
- 40
ayyyy buralara bu kadar yazıyosa face'e kim bilir neler yazıyooorrr:))) acı çektikleri kesin!! nerden bulaştık diye bayaaa acı çekiyolardır..ay yerlerdeyim biri beni yerden alsın lütfen
prenses34
mithat ne zaman pişman olcakda beni arıcak?hiç beni düşünmüyomu haksızlık yapdım edaya diye?şu an maddi durumu kötümü mithatın?duygu gülşah acı çekiyolarmı?ben yeni işe nezaman geçecem?intikam alcammı mithat duygu gülşahdan?facede yazdıklarımı okuyolarmı duygu gülşah mithat?uyuz oluyolarmı?verip veriştiriyorum diye.
peki canım yarın serüveni takipteyim haber vericemHem sorunu sor hemde genel yorum istiyorum de.zaten bende soru dışında genel olarak oldukça ayrıntı bildirmişti
serüveeeeen.aklındaji herhangibi ismi ver kuzum işte.kızlar telwe de kime atam bana bi el atıverın gari sabahtan beri şiştim para var atacak yer yok yani :/
kuzum aklımda isim yokki sorun orada geçmişimdeki insanı ıstemıyorum paramı onun ıcın cok heba ettim simdi edememserüveeeeen.aklındaji herhangibi ismi ver kuzum işte.
hahahayyyy bendede sorun aynı duygusuzcummmkuzum aklımda isim yokki sorun orada geçmişimdeki insanı ıstemıyorum paramı onun ıcın cok heba ettim simdi edemem
valla kaldık öyle iyimi deneyemedik cağnım falıhahahayyyy bendede sorun aynı duygusuzcummm
buda iyi değilmiş.. kara kara soru düşünmekten falı atamıycazvalla kaldık öyle iyimi deneyemedik cağnım falı
seruven olablr ya denemedysenkızlar telwe de kime atam bana bi el atıverın gari sabahtan beri şiştim para var atacak yer yok yani :/
valla yaa ne olacak bize böyle BİNNAZ nasıl acaba o sitede su falımı atsam onabuda iyi değilmiş.. kara kara soru düşünmekten falı atamıycaz
deneyemiyorum kı kuzum onu genel soru soramıyoruz kıtap falında kahvesı de kötü dıyorlarseruven olablr ya denemedysen
ben selenaya su falı attım çoğu çıktıkızlar selenaya atıpta cıkan var mı bır de ne kadar sürede yorumlandı fal
cogu kısı cıkmadı da dıyor tereddüt yasıyorum valla nasıl yorum yapıyor genel mi ayrntı verdımıben selenaya su falı attım çoğu çıktı
canımcımm onla ilgili hiç burda yorum okumadım.. sen saraylıya atmışmıydın??valla yaa ne olacak bize böyle BİNNAZ nasıl acaba o sitede su falımı atsam ona
yok kuzum hıcbırıne telwe de atmadım ben birkaç kişiye atmıstım fos onlardacanımcımm onla ilgili hiç burda yorum okumadım.. sen saraylıya atmışmıydın??
bende atabilirsem tellwede ilk olacakyok kuzum hıcbırıne telwe de atmadım ben birkaç kişiye atmıstım fos onlarda
selena ya mı atsam yine ya cekmıstım geribende atabilirsem tellwede ilk olacak
sakınn atma parana yazıktelwe de calgıcı karısı bınnaz tarzında Binnaz ilgimi çekti o nasıl kızlar
yok atmadım canımmmmsakınn atma parana yazık
bu sorulara hangi falcı cevap verebiliyosa helal olsun valla,bu ne yaa falcılarda anlamıştır bunun halini kesin.ay yerlerdeyim biri beni yerden alsın lütfen
prenses34
mithat ne zaman pişman olcakda beni arıcak?hiç beni düşünmüyomu haksızlık yapdım edaya diye?şu an maddi durumu kötümü mithatın?duygu gülşah acı çekiyolarmı?ben yeni işe nezaman geçecem?intikam alcammı mithat duygu gülşahdan?facede yazdıklarımı okuyolarmı duygu gülşah mithat?uyuz oluyolarmı?verip veriştiriyorum diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?