Binnaz Abla

cogu kısı cıkmadı da dıyor tereddüt yasıyorum valla nasıl yorum yapıyor genel mi ayrntı verdımı
yani enerji meselesi tabi ki çıkmadığı falları olmuştur başkasında. mesela ben 4-5 kere su falı attım onun dışında bana tellwe kafede de yardımcı oldu attığım falları iade edip ve soru kısmında da baya bi ilgilendi. bütün fallarında bana anda geçmişte ve gelecekte çoook şey tutturmuşluğu vardır. hani herkesin tek falcısı var ya bulunca hep ona attığı benim de o falcım Selena işte

anladım kuzum peki ne kadar sürede yorumluyor falıı

anladım kuzum peki ne kadar sürede yorumluyor falıı
kesin bi süre veremem sana değişiyo çünkü. bi hafta bile beklediğim oldu benim ama beklediğime değiceğini bildiğim için çok sıkıntı olmadı bana. yine de at diyemem iyi düşün bana tutan sana tutmayabilir çünkü ama atıcaksan da su falı at bence sanırım en çok onda tutturuyo

serüveeeeen.aklındaji herhangibi ismi ver kuzum işte.
ya kızlar yanlış isimle fal baktırmayın,iyi falcı isimi okuduğu ve söylediği anda fal baktırandan enerji alıyormuş,eğer isim yanlış olursa falcı tutturamıyormuş,bana bunu bi falcı söylemişti,online bi falcı değildi,ama ben inanıyorum,isimin enerjisi olduguna.

teşekkürler kuzu ne cıkarsa bahtıma olsun :))

peki isim-soyisim mi veriyoruz kendimizin ve karşı tarafın??? yani kitap falında genel bir özel hayat yada iş hayatıda yapılabilir belki

peki isim-soyisim mi veriyoruz kendimizin ve karşı tarafın??? yani kitap falında genel bir özel hayat yada iş hayatıda yapılabilir belki
karşı tarafın ismini vermene gerek yokki,sen kendi ismini doğru ver,soyisminede gerek yok,kahve,tarot ,katina gibi fallarda gerek yok. ama su falında bunlar net olarak gerekebilir,

• Kızlar buarada fıkırlerımı paylaşmak İstiyorum
  • Zeusfalsepeti)2014 de 2 kez baktırmışım hatta erkek sanıyodum yazılı bakıyodu evet kibardı ama yorumu çıkmamış ve 30 tl asla verıpte acaba değiştimi dıye baktırmam.
  • Mert Reiki(falalem):5 kez baktırmışım 2 kahve 3 tarot insanlıgı kibarlıgını cok severım, dedıklerınden karşı tarafın ayrılık haberlerını bılmış o zaman ama benımle ılgılı kısmı neyazıkkı çıkmamış bıdaha baktırırmıyım denk gelırse maddıyatım cok rahatlarsa evet,pembe tablocu degıl.
  • Rezzan hanımfalalem) bır abla olarak severım 17 kez baktırmışım hepsı kahve aralarında önemlı olmaysn seyleri arada yasamış ama her falı cok ıyımı hayır, genelde nasıhat havasında sohpet,ne evet ne hayır olan cvplar karşı tarafın başına gelıceklerı cok bılmışmı eh bu kızla ayrılır demış ayrılmış ama ne tarıh tutmuş işle ılgılı hiççç bişey bılemedı!1 senedır 3 ay 3 ay ilerı atmış tarıhleri, gene baktırırmıyım eserse evet.
  • Nesibe(falsepeti) ben insanlıgını dostlugunu tok gözlüğünü çok severım 7 kez baktırdım tarot katına karşı tarafın hayatı ıle ılgılı bıldı bana dedıklerı cıkmadı.ama anda superdırt bıldıgız karşı tarafın ve sızın ruhhalını okur.gen baktırıcakmıyım EVET.
  • Venüs( falsepeti) objektıf bır yorumcu tarıhler gectı cıkmadı;( olmaz dedıgı seyler olmadı ama:)gebe denermıyım 2 kez baktırmışım olabılır.
  • Elif ışık( binnz abla)38 kez baktırmışım abartmıyorum lakın ben ona hep ıskambıll rıca etmışım oda kırmamış burda bucok kişi olumsuz yorum yapar ama benım psıkolojık olarak rahatlatan pembe tablo cızdıgı ıçın degıl ama iskambıl anı bende okur.dedıklerını yasadımmı eh .. Ama karşı tarafın hayatında ne oluyosa aynen dedıgı gıbı cıkmıştır.benım herzaman baktırıcagım bır insandır.abla kardes gıbı olduk maddı cıkar gozetmez benım için degerlıdır hıc saklayamıcam.
  • Umut ışıkbınnaz abla) geçinizz 3 kez attmışım kahve hep ucurmuş benı benımde işime gelmış ama fıssss.bırdaha aslaaaa
  • Maya demır( bınnaz abla) 4 kez hatta yakalıcam dıe bıhaylı koşturmuştum hıcc bır dediği çıkmadııı bırdaha asla.
  • Selın ımer( binnaz abla) 5 kez ılkı ıyı cıkmamış dıgelerı olumsuzlar cıkmış olumlu yok bırdaha asla.
  • Bılge ozdogru bınnaz) bır kahve bır katına gecınızzz...asla bırdaha.
  • Huma bal; ( bınnaz abla) begendım ama beklemede yorum için erken.
  • Saraylı hanım: ( telwe) TEK gecıyorum insanlıgı verdıgı deger kıbarlıgı, ıkı kez baktırdım ılk dedıgı gıbı oldu, ıkıncıde tek sey cıktı.ucuncuyu beklıyorum yazarım bırdaha elbetye baktırırımm
  • Selena(telwe)3 su falı 2 tarot ben severım dedıklerını yasamadım ama karşı tarafın hayatını okudu resmen.an superdır.bırseyı bılmış ve benı sasırtmıştı.
  • Bıryolun var ve dıger baktırdıklarımı okuyup dınleyıp yazıcam ınanamazsınız hegalde yazmadıgım 37 kişi falcı var haha:) dışarda baktırdıklarımıda yazıcam.
  • Arkası yarın

Bu prenses kafasından ben de istiyommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…