yani enerji meselesi tabi ki çıkmadığı falları olmuştur başkasında. mesela ben 4-5 kere su falı attım onun dışında bana tellwe kafede de yardımcı oldu attığım falları iade edip ve soru kısmında da baya bi ilgilendi. bütün fallarında bana anda geçmişte ve gelecekte çoook şey tutturmuşluğu vardır. hani herkesin tek falcısı var ya bulunca hep ona attığı benim de o falcım Selena iştecogu kısı cıkmadı da dıyor tereddüt yasıyorum valla nasıl yorum yapıyor genel mi ayrntı verdımı
anladım kuzum peki ne kadar sürede yorumluyor falııyani enerji meselesi tabi ki çıkmadığı falları olmuştur başkasında. mesela ben 4-5 kere su falı attım onun dışında bana tellwe kafede de yardımcı oldu attığım falları iade edip ve soru kısmında da baya bi ilgilendi. bütün fallarında bana anda geçmişte ve gelecekte çoook şey tutturmuşluğu vardır. hani herkesin tek falcısı var ya bulunca hep ona attığı benim de o falcım Selena işte
kesin bi süre veremem sana değişiyo çünkü. bi hafta bile beklediğim oldu benim ama beklediğime değiceğini bildiğim için çok sıkıntı olmadı bana. yine de at diyemem iyi düşün bana tutan sana tutmayabilir çünkü ama atıcaksan da su falı at bence sanırım en çok onda tutturuyoanladım kuzum peki ne kadar sürede yorumluyor falıı
ya kızlar yanlış isimle fal baktırmayın,iyi falcı isimi okuduğu ve söylediği anda fal baktırandan enerji alıyormuş,eğer isim yanlış olursa falcı tutturamıyormuş,bana bunu bi falcı söylemişti,online bi falcı değildi,ama ben inanıyorum,isimin enerjisi olduguna.serüveeeeen.aklındaji herhangibi ismi ver kuzum işte.
teşekkürler kuzu ne cıkarsa bahtıma olsun :))kesin bi süre veremem sana değişiyo çünkü. bi hafta bile beklediğim oldu benim ama beklediğime değiceğini bildiğim için çok sıkıntı olmadı bana. yine de at diyemem iyi düşün bana tutan sana tutmayabilir çünkü ama atıcaksan da su falı at bence sanırım en çok onda tutturuyo
peki isim-soyisim mi veriyoruz kendimizin ve karşı tarafın??? yani kitap falında genel bir özel hayat yada iş hayatıda yapılabilir belkiya kızlar yanlış isimle fal baktırmayın,iyi falcı isimi okuduğu ve söylediği anda fal baktırandan enerji alıyormuş,eğer isim yanlış olursa falcı tutturamıyormuş,bana bunu bi falcı söylemişti,online bi falcı değildi,ama ben inanıyorum,isimin enerjisi olduguna.
baktırıcan mı selenaya kuzum?teşekkürler kuzu ne cıkarsa bahtıma olsun :))
baktırayım dıyorum kuzum ya valla para var huzur yok misali oldumbaktırıcan mı selenaya kuzum?
karşı tarafın ismini vermene gerek yokki,sen kendi ismini doğru ver,soyisminede gerek yok,kahve,tarot ,katina gibi fallarda gerek yok. ama su falında bunlar net olarak gerekebilir,peki isim-soyisim mi veriyoruz kendimizin ve karşı tarafın??? yani kitap falında genel bir özel hayat yada iş hayatıda yapılabilir belki
ahh ne parası kuzum bu ay yine tıy tıpır kaldım,bu fal yüzünden,neredeyse gelirimden fazla fala para gidiyor,baktırayım dıyorum kuzum ya valla para var huzur yok misali oldumsabahtan beri arastırıyorum
ahh ne parası kuzum bu ay yine tıy tıpır kaldım,bu fal yüzünden,neredeyse gelirimden fazla fala para gidiyor,
ben bu günden itibaren kestim,beklemeye geçeceğim,nasısa gümbürtü hep birlikte havaya uçacak paracıklar.haha farklı degılım kuzum onemli aylara geldim ben fallara gore mart ve nısan beyaz atlı kaslı prensım hala ortalıkta yok yani
Bu prenses kafasından ben de istiyommmay yerlerdeyim biri beni yerden alsın lütfen
prenses34
mithat ne zaman pişman olcakda beni arıcak?hiç beni düşünmüyomu haksızlık yapdım edaya diye?şu an maddi durumu kötümü mithatın?duygu gülşah acı çekiyolarmı?ben yeni işe nezaman geçecem?intikam alcammı mithat duygu gülşahdan?facede yazdıklarımı okuyolarmı duygu gülşah mithat?uyuz oluyolarmı?verip veriştiriyorum diye.
Bilgegatunun kahve falını ben de çok beğendim.. Tekrar atıcaktm. Keşke kapatmasaymıştellwede en iyi kahve bilgehatundu yuhhh dedim herseyi döktü ve 5 tl ama artık kahve bakmıyor.birde ecem23 aşk sonuç falı efsaneydi.ama ecemde hesabını kapadı artık bakmıyor(
Canım seninde bilmişmiydi çok şeyi?Çıkanların oldumu? Bide öyle iddialıki yaşıycağını düşünüyorum verdiğim süreyi bekle gör dedi ya..Bilgegatunun kahve falını ben de çok beğendim.. Tekrar atıcaktm. Keşke kapatmasaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?