Binnaz Abla

Canım seninde bilmişmiydi çok şeyi?Çıkanların oldumu? Bide öyle iddialıki yaşıycağını düşünüyorum verdiğim süreyi bekle gör dedi ya..
Canım bende anlık durumda öyle şeyler söyledi ki çok şaşırmıştm.. Zaman olarak da yaz aylarını verdi bakalım çıkacakmı.

Kızlar serüvenin cvbı gelmiş fakat bayaaa olumlu hiç olumsuz dediği varmı merak ettim:/

mert çıkmıyor mu yaa boşuna mı bekledim o kadar??? ben bir serüven yapiim ozaman ilkönce :)

Ufak tefek dedikleri çıkıyor. Bi de zaten bana gelecekle ilgili olumlu konuşmuştu. Şu anda da her şey o yönde. Ama bana sorarsan mert daha çok anda iyi bi falcı. Yine de severim kendisini. Top3 falcılarımdan.

Elif Işık'a 38 kez mi

Ben artık tellwe sayfasını kapattım..daha baktırmayı düşünmüyorum orda..bikaç tane doğru düzgün falcı var orda zaten..bakıyorumda illginç ilginç tipler orda pek güven vermiyor bana orası bikaç falcı dışında..

Şaka yaptığını düşünmek istiyorum gerçekten bu kadar çok fal baktırdın mı

BENİM FALLAR BU YIL SONUNNA KADAR BELLİ OLCAK SONUÇLARI..YA TOPTAN PATLAYACAK YADA MUTLU SON..ŞİMDİLİK BİŞEY DİYEMİYORUM..AMA SERUVEN ANDA IYIYDİ TUTTURDUĞU ŞEYLER OLDU BANA..
yaa yıl sonuna kadar zamanmı verilir,bu çok uzun bir süre değilmi.

"İyi ki varız kız! Günümüz kutlu olsun. Bugün, kampanyadan, indirimden öte büyük bir acının özgürlüğe dönüştüğü gün. Bugün bizim günümüz. Seçme ve seçilme özgürlüğümüzü bile bu kadar geç almışken, cinsiyet ayrımcılığı ırkçılıkla, kolelikle eş değerken hala hakkımızı arıyoruz. Şu yüzyılda tecavüzlerle, tacizlerle, erkek egemen bir toplumun altında eziliyoruz. Nasıl doğum yapacağımızdan, ne giyeceğimize, hamile kadının sokağa çıkıp çıkmayacağına bile karışan bir toplumda yaşıyoruz. Okuyun, okutun, görün, gösterin. Kızlarınızı korkuyla değil, sevgiyle büyütün. 'baban kızar!' ile korku aşılamayın. Babalar, kızların sığınacak limanları olsun. Cahilliği ahlak zannederek, "Kadın az konuşur, kadın susar, kadının yeri evi, kadın dediğin o saatte orada olmaz." Bunlarla bir adım ileri gidemeyiz. İyi ki varız, iyi ki varsın."
"Kadınlar insandır, biz insanoğlu" ‪#‎NeşetErtaş‬

Bu kdr cok fal atmissin gene tutan bisi yok en iyisi hic fal atmamak.

kızlar biryolunvar a baktım da nerdeyse hepsi patladı ben yalnızım ben yalnızım yalnızııımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…