- 12 Mayıs 2010
- 996
- 1.878
- 408
Bende olumsuzlar var begendim faliniKızlar serüvenin cvbı gelmiş fakat bayaaa olumlu hiç olumsuz dediği varmı merak ettim:/
kızlar ilkay gür kahve mi tarot mu??
Bu arada kadınlar gününe özel kampanya yapan site var mı?
Aynen yaa sırf adet yerini bulsun diye baktıracakmış gibi hissediyorum kendimi. Fal hevesim mi gitti yoksabinnaz ve biryolunvar puan veriyormuş binnaz baktırdığın her fala 100 biryolunvar baktırdığının yarısı kadar indirime girselerdi belki ama denemeyi düşünmüyorum artık merak ettiğim biri bile yok
Bende olumsuzlar var begendim falini
canım haftaya hafta sonu açıcak, telwe duvarında yazıyor, facebook adresi de saraylı tarot tu yanlış hatırlamıyosamKızlaaar saraylının facebooku ne diye geçiyor? Yada ne zaman açacağını bilen varmı
ben ilkaya, tarot atmıştım,beğendim falı, çıkarsa daha çok beğenicem :)kızlar ilkay gür kahve mi tarot mu??
Off vall benim icinde bir ay vermis iletisim icin benim farkli bir konuda olumsuzluk vardi ama ne yalan soyleyey baya iyi bilmis bu kadin keske daha uzun baksa 25 cokHmm bu tezimde cürüdü neyse nisanda yüzyüze görüşceksiniz dedi ilkay bana bı ay iletişim olcak nisanda yüzyüze dedi ikiside bi kız var ama yatıp kalkıo capkın bu adam aklı sende düzgün bi kızsın totosu yememiş dedi yani ağız birliği nasıl ediolar bilmiorum ama sıfır umudum cıkarsa yazarım..
umuscanıım oldu mu senin nişanınnnMerhabalar
Dünya kadınlar günümüz kutlu olsun
@thalix in deneyimi varmış gelecek cıkmamış bencede anormal olumlu imkansız tabiki cıksın isterim ama ümitlenmicem..Off vall benim icinde bir ay vermis iletisim icin benim farkli bir konuda olumsuzluk vardi ama ne yalan soyleyey baya iyi bilmis bu kadin keske daha uzun baksa 25 cok
sadece anlık durum ıcın baktırcaksan ıkısıde ıyı ama gelecek cıkmıyoArkadaslar,mert reiki'nin kahvesimi daha iyi tarotumu..baktirmis olanlar yorum yapabilirlermi acaba..
Arkadaslar,mert reiki'nin kahvesimi daha iyi tarotumu..baktirmis olanlar yorum yapabilirlermi acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?