Binnaz Abla

Bir falcıya 38 fal, maşallah rekor sende

Kızlar cok uzun zamandır topıgı dısardan takıp edıyorum.genellıkle sevgılımle aram kötü oldugu zaman fal baktırıyorum onlıne fal cok baktırmamıstım sımdıye kadar bu sefer ona sardım evde işte heryerde cok pratık :)) nesıbe ılkay seruven Rezzan melih ıkı haftadır baktırıyorum bunlar baktırdıklarımdan bırkacı nesıbe hepsı ıyı anda ve gecmıste benı en sasırtan nesıbe oldu suan ılkaygure ıkıncı kez baktırıyorum yorumlanacak ters gelısmeler oldu cunku.gecen yıl baktırdıklarımın arasında bunlar yokmus tellweden bukac kısıye baktırmısım onlıne fal gıttıgım falcılar hepdı sevgılın donecek demıs ıkı kısı harıc bırı tellweden sahsenem bırıde ankaradayım ben burda bı falcı ıkısı donmeyecegını hayatma cok yakınımda olan yenı bırının gırecegını soylemıs ve bılmısler sasırdım o cocuk gırdı bır yıl kadar once sımdı onunlada ayrıldık herkes yıne barıstırıyo bakalım sahsenem ve ankaradakı falcı dahıl bu sefer bakalım ılkay ne dıcek merakla beklıyorum :)) paylasmak ıstedım

ankaradakı falcının ısmını adresını alabılırmıyız?

ankaradakı falcının ısmını adresını alabılırmıyız?

ankarakini ben de çok merak ettim

Resım çekıp yolıyım istıyosan canım ınan abartmıyorum iskambıl falı cokkkk ıyı gelıyo bana aşk da o an karşı tarafı ojuyo

Inan bana yarısııı bunlar daha bıryolunvar ve telwe ve falsepetı bıtmedı

Naptın sen canım ya Sendeki fal baktırma değil başka bir şey olmuş, senin yerinde olsam ne fal sitelerine girerim ne de bu foruma gerçekten bağımlılık gibi olmuş Bence gerçekten kendin için uza durmalısın

Bu son 1,5 sene ama bu ay degıl:)))

ben eğlencelik telefondaki uygulamalardan bakıyorum ücretsiz makara olsun diye yani
kimse gaipten haber veremez paramıda çöpte bulmadım yani şarlatanlara vercek param yok

ben eğlencelik telefondaki uygulamalardan bakıyorum ücretsiz makara olsun diye yani
kimse gaipten haber veremez paramıda çöpte bulmadım yani şarlatanlara vercek param yok

Tebrik ederiz, 100 puan

Biz paramızı çöpte bulduk şarlatanlarla paylaşıyoruz.

ben
Tebrik ederiz, 100 puan

Biz paramızı çöpte bulduk şarlatanlarla paylaşıyoruz.
kendi adıma konuştum siz neden alındınız anlayamadım ben şimdi o sizin zevkiniz bu benim
ben sizin gibi alaycı yaklaşmadım fikrimi beyan ettim

Tellwede GeleceginSifresii ne katina baktıran varmıı?? Yada baska bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…