- Kızlar buarada fıkırlerımı paylaşmak İstiyorum
- Zeus
falsepeti)2014 de 2 kez baktırmışım hatta erkek sanıyodum yazılı bakıyodu evet kibardı ama yorumu çıkmamış ve 30 tl asla verıpte acaba değiştimi dıye baktırmam. - Mert Reiki(falalem):5 kez baktırmışım 2 kahve 3 tarot insanlıgı kibarlıgını cok severım, dedıklerınden karşı tarafın ayrılık haberlerını bılmış o zaman ama benımle ılgılı kısmı neyazıkkı çıkmamış
bıdaha baktırırmıyım denk gelırse maddıyatım cok rahatlarsa evet,pembe tablocu degıl. - Rezzan hanım
falalem) bır abla olarak severım 17 kez baktırmışım hepsı kahve aralarında önemlı olmaysn seyleri arada yasamış ama her falı cok ıyımı hayır, genelde nasıhat havasında sohpet,ne evet ne hayır olan cvplar karşı tarafın başına gelıceklerı cok bılmışmı eh bu kızla ayrılır demış ayrılmış ama ne tarıh tutmuş işle ılgılı hiççç bişey bılemedı!1 senedır 3 ay 3 ay ilerı atmış tarıhleri, gene baktırırmıyım eserse evet. - Nesibe(falsepeti) ben insanlıgını dostlugunu tok gözlüğünü çok severım 7 kez baktırdım tarot katına karşı tarafın hayatı ıle ılgılı bıldı bana dedıklerı cıkmadı.ama anda superdırt bıldıgız karşı tarafın ve sızın ruhhalını okur.gen baktırıcakmıyım EVET.
- Venüs( falsepeti) objektıf bır yorumcu tarıhler gectı cıkmadı;( olmaz dedıgı seyler olmadı ama:)gebe denermıyım 2 kez baktırmışım olabılır.
- Elif ışık( binnz abla)38 kez baktırmışım abartmıyorum lakın ben ona hep ıskambıll rıca etmışım oda kırmamış burda bucok kişi olumsuz yorum yapar ama benım psıkolojık olarak rahatlatan pembe tablo cızdıgı ıçın degıl ama iskambıl anı bende okur.dedıklerını yasadımmı eh .. Ama karşı tarafın hayatında ne oluyosa aynen dedıgı gıbı cıkmıştır.benım herzaman baktırıcagım bır insandır.abla kardes gıbı olduk maddı cıkar gozetmez benım için degerlıdır hıc saklayamıcam.
- Umut ışık
bınnaz abla) geçinizz 3 kez attmışım kahve hep ucurmuş benı benımde işime gelmış ama fıssss.bırdaha aslaaaa - Maya demır( bınnaz abla) 4 kez hatta yakalıcam dıe bıhaylı koşturmuştum hıcc bır dediği çıkmadııı bırdaha asla.
- Selın ımer( binnaz abla) 5 kez ılkı ıyı cıkmamış dıgelerı olumsuzlar cıkmış olumlu yok bırdaha asla.
- Bılge ozdogru
bınnaz) bır kahve bır katına gecınızzz...asla bırdaha. - Huma bal; ( bınnaz abla) begendım ama beklemede yorum için erken.
- Saraylı hanım: ( telwe) TEK gecıyorum insanlıgı verdıgı deger kıbarlıgı, ıkı kez baktırdım ılk dedıgı gıbı oldu, ıkıncıde tek sey cıktı.ucuncuyu beklıyorum yazarım bırdaha elbetye baktırırımm
- Selena(telwe)3 su falı 2 tarot ben severım dedıklerını yasamadım ama karşı tarafın hayatını okudu resmen.an superdır.bırseyı bılmış ve benı sasırtmıştı.
- Bıryolun var ve dıger baktırdıklarımı okuyup dınleyıp yazıcam ınanamazsınız hegalde yazmadıgım 37 kişi falcı var haha:) dışarda baktırdıklarımıda yazıcam.
- Arkası yarın
ankaradakı falcının ısmını adresını alabılırmıyız?Kızlar cok uzun zamandır topıgı dısardan takıp edıyorum.genellıkle sevgılımle aram kötü oldugu zaman fal baktırıyorum onlıne fal cok baktırmamıstım sımdıye kadar bu sefer ona sardım evde işte heryerde cok pratık :)) nesıbe ılkay seruven Rezzan melih ıkı haftadır baktırıyorum bunlar baktırdıklarımdan bırkacı nesıbe hepsı ıyı anda ve gecmıste benı en sasırtan nesıbe oldu suan ılkaygure ıkıncı kez baktırıyorum yorumlanacak ters gelısmeler oldu cunku.gecen yıl baktırdıklarımın arasında bunlar yokmus tellweden bukac kısıye baktırmısım onlıne fal gıttıgım falcılar hepdı sevgılın donecek demıs ıkı kısı harıc bırı tellweden sahsenem bırıde ankaradayım ben burda bı falcı ıkısı donmeyecegını hayatma cok yakınımda olan yenı bırının gırecegını soylemıs ve bılmısler sasırdım o cocuk gırdı bır yıl kadar once sımdı onunlada ayrıldık herkes yıne barıstırıyo bakalım sahsenem ve ankaradakı falcı dahıl bu sefer bakalım ılkay ne dıcek merakla beklıyorum :)) paylasmak ıstedım
Kızlar cok uzun zamandır topıgı dısardan takıp edıyorum.genellıkle sevgılımle aram kötü oldugu zaman fal baktırıyorum onlıne fal cok baktırmamıstım sımdıye kadar bu sefer ona sardım evde işte heryerde cok pratık :)) nesıbe ılkay seruven Rezzan melih ıkı haftadır baktırıyorum bunlar baktırdıklarımdan bırkacı nesıbe hepsı ıyı anda ve gecmıste benı en sasırtan nesıbe oldu suan ılkaygure ıkıncı kez baktırıyorum yorumlanacak ters gelısmeler oldu cunku.gecen yıl baktırdıklarımın arasında bunlar yokmus tellweden bukac kısıye baktırmısım onlıne fal gıttıgım falcılar hepdı sevgılın donecek demıs ıkı kısı harıc bırı tellweden sahsenem bırıde ankaradayım ben burda bı falcı ıkısı donmeyecegını hayatma cok yakınımda olan yenı bırının gırecegını soylemıs ve bılmısler sasırdım o cocuk gırdı bır yıl kadar once sımdı onunlada ayrıldık herkes yıne barıstırıyo bakalım sahsenem ve ankaradakı falcı dahıl bu sefer bakalım ılkay ne dıcek merakla beklıyorum :)) paylasmak ıstedım
ankaradakı falcının ısmını adresını alabılırmıyız?
Resım çekıp yolıyım istıyosan canım ınan abartmıyorum iskambıl falı cokkkk ıyı gelıyo bana aşk da o an karşı tarafı ojuyoUfak tefek dedikleri çıkıyor. Bi de zaten bana gelecekle ilgili olumlu konuşmuştu. Şu anda da her şey o yönde. Ama bana sorarsan mert daha çok anda iyi bi falcı. Yine de severim kendisini. Top3 falcılarımdan.
Elif Işık'a 38 kez mi
Inan bana yarısııı bunlar daha bıryolunvar ve telwe ve falsepetı bıtmedıŞaka yaptığını düşünmek istiyorum gerçekten bu kadar çok fal baktırdın mı
Inan bana yarısııı bunlar daha bıryolunvar ve telwe ve falsepetı bıtmedı
Turuncu cade cengız boyle bıraz kırıtık :)) degısık bır adam ebced hesabı falan yapıo
bayaa fazlaymışInan bana yarısııı bunlar daha bıryolunvar ve telwe ve falsepetı bıtmedı
Bu son 1,5 sene ama bu ay degıl:)))Naptın sen canım yaSendeki fal baktırma değil başka bir şey olmuş, senin yerinde olsam ne fal sitelerine girerim ne de bu foruma gerçekten bağımlılık gibi olmuş Bence gerçekten kendin için uza durmalısın
Uzun uzun yazdım canım dıger baktırdıklarımıda yszıcam saraylı 1 numaram cıkanlardanbayaa fazlaymıştellwede saraylı vardır kesin nasıl yorumların???
ben eğlencelik telefondaki uygulamalardan bakıyorum ücretsiz makara olsun diye yani
kimse gaipten haber veremez paramıda çöpte bulmadım yani şarlatanlara vercek param yok
HahahhahaTebrik ederiz, 100 puan
Biz paramızı çöpte bulduk şarlatanlarla paylaşıyoruz.
kendi adıma konuştum siz neden alındınız anlayamadım ben şimdi o sizin zevkiniz bu benimTebrik ederiz, 100 puan
Biz paramızı çöpte bulduk şarlatanlarla paylaşıyoruz.
Cengız dıye bır cocuk kırıtık :))ankarakini ben de çok merak ettim
Yaacengiz miay ben 3 kez gittim hiçbir şey tutmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?