taha ciddi olmayacak dedi o yüzden hiç bulaşma . yani gelicek ama kabul etme dedi . gelirse tabikide bir şasn veririm sonuçta bunlar fal yüzde yüz çıkıcak diye birşey yok . ama ben kendim arayacağını bile düşünmüyorum . zaten üç hafta olcak aramadı bu saatten sonra aramaz . yabancı uyruklu afedersin şey yani bildiğin öle birini eklemiş . kadının altına pis pis yorumlar yapmış adamlar . böle birinle takılıyor işte
taha'ya ben de 2 ay önce falan baktırmıştım bana güzel konuşmuştu ayrılıklar,küslükler olsa bile arada bu ilişki ayakta kalır demişti şuan ayrıyız bilemiyorum ama an ve durum yorumları güzeldi bir ara uğrasam mı ona ne yapsam:) moral bozmak ben de istemem ama genel anlamda birazı olumlu birazı olumsuz konuşmuşsa olumsuz olma ihtimali yüksek oluyor ben öyle düşünüyorum diğerleri dönme ihtimaline odaklanmışlar sonuca değil eğer böyle biriyse seni ne kadar mutlu eder ki benimkinin bir hatası olsa karaktersiz adamın biri olsa hiççç umrum olmaz da çok düzgün biri işte fazla düzgün olduğu için ayrıldık ne acayip bir işama dediğin gibi bunblar fal en iyi sen bilir ve hissedersin sonunda olmazsa da dersini alırsın önüne bakarsın canım sen kendi hissiyatına daha çok inan bence
Dikkat et canim sen yinede tabi bunu soylemek bana dusmez ama..hos degil
Bi yerden deste katina kartlarini bulsam keske herkese bakarimsatin alayim diyorum cok pahaliya geliyor
bende var :)))2 hafta once meraktan aldim
Kiraze benimde favorim, o sitedeki ilk ve tek favorim... Eylül demişti, eylülün bitmesine az kaldı... Bir de ekim falan bişiler diyordu çok fal baktırdım tekrar dinlicem biEkimin yarısından sonra Kiraze'ye baktırmayı düşünüyorum eğer olmazsa... Adin'e gönderdim.
Rumi benimkini geri gönderdi ya!
Kart anlamlari süper tellwedede heralde ordan yararlaniyolar katina yollayinca hayir kart anlamlarini doldurup yorum yapmis oluyolar
rumiye baktıracaktım vazgeçtim. duvarını okudum tartışıyor, laf ebeliği yapıyor. görünce vazgeçtim
rumi spesifik bir şey bilememiş, üstelik falcı ağzı yapmış bana .......geçiniz derim.
kızlar bu falları nerden nasıl baktırıyorsunuz? epey okudum ama anlamadım... ben de mi baktırsam acaba :S
bence hiç bulaşma bu işe. Bir Dost! :86:
bağımlılık yapıyo diyosun ha :) benim de baya ihtiyacım var aslında...
sen bilirsin o zaman şekerim :) kızlar durduramıyorum kendimi, param gidiyor, herkes farklı konuşuyor kafam allak bullak oldu demelere kendini hazırla derim. benden söylemesi
yok ya ben sınırımı bilirim. birkaç kere baktırırım en fazla :) yani umarım öyle olur. peki nasıl baktırıcam fala? nasıl olacak bu iş?
öylemi hiç baktırmam o zaman. adin de fena değilmiş. gelecekyildızını hiç beğenmedim.
Bu arada eylülde aman nasıl bir pembe tablo,, aman nasıl pembelikler öyle. okurken pespembe oldum resmen
öylemi hiç baktırmam o zaman. adin de fena değilmiş. gelecekyildızını hiç beğenmedim.
Bu arada eylülde aman nasıl bir pembe tablo,, aman nasıl pembelikler öyle. okurken pespembe oldum resmen
Sen katina mı baktırmıştın şekerim binnazabla Eylül'e ? Anı bilmesi ve yorumu süper diyenler var, gelecek tablosu mu tozpembe?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?