- 10 Şubat 2015
- 580
- 712
- 358
- 40
canım ya ben şu an tellwedeyim ne zaman girsem saraylı faldaUzun uzun yazdım canım dıger baktırdıklarımıda yszıcam saraylı 1 numaram cıkanlardan
bn ınanıyrum canım ben daha fazla baktrmışımdırInan bana yarısııı bunlar daha bıryolunvar ve telwe ve falsepetı bıtmedı
ben duydum ama hiç gitmedim, turuncu da seneler öncesinden yasemine gitmiştim canım, ne kadara bakıyor ve ne bakıyor?Cengız dıye bır cocuk kırıtık :))
kahvesi 25 tl, tarotu 30 tl canım, ben hep kahve baktırdımcanım ya ben şu an tellwedeyim ne zaman girsem saraylı faldane kadara baktığıda yazmıyor kredi alıcam ona göre ???
Kahve tarot baktırdım ben 60 tlben duydum ama hiç gitmedim, turuncu da seneler öncesinden yasemine gitmiştim canım, ne kadara bakıyor ve ne bakıyor?
kahvesi 25 tl, tarotu 30 tl canım, ben hep kahve baktırdım
kahve 25 tarot katına 30 tatlımcanım ya ben şu an tellwedeyim ne zaman girsem saraylı faldane kadara baktığıda yazmıyor kredi alıcam ona göre ???
Kım nerde bı istanbul? Ankara?Cengız dıye bır cocuk kırıtık :))
ay çokmuş, o ben neslihan ablaya gidiyorum genel de bi de mustafa abi ye kahve tarot sırayla neslihan 25tl, mustafa 30tlKahve tarot baktırdım ben 60 tl
Onlar kım ayol??ay çokmuş, o ben neslihan ablaya gidiyorum genel de bi de mustafa abi ye kahve tarot sırayla neslihan 25tl, mustafa 30tl
ama onlar her şeyi bildikleri için, biraz ara verdim, haftaya dayanamaz yine gidebilirim :)
ankara turuncu cadde mı cafe mı orda sanrm canımKım nerde bı istanbul? Ankara?
ankaradaki falcılar cafelerde bakanlardan canımOnlar kım ayol??
neyyyy 60 lıramı o adamın falı asla o kadar etmez aslaKahve tarot baktırdım ben 60 tl
Cengızın dedıgı bana cıkarsa haber verırım sıze ona gore gıdersınız:)) bu arada saraylı ne zaman onlıne oldugunu nerden bılıyoruz.onu merak edıyorum bende ama bıturlu onlıne olmuyoKahve tarot baktırdım ben 60 tl
Daha once dedıgı aynen cıkın a verdım vallahi ama bnde süpheye dustum sımdı ınsallah cıkarneyyyy 60 lıramı o adamın falı asla o kadar etmez asla
duvarında yazıyor tatlım, telwe deki duvarındaCengızın dedıgı bana cıkarsa haber verırım sıze ona gore gıdersınız:)) bu arada saraylı ne zaman onlıne oldugunu nerden bılıyoruz.onu merak edıyorum bende ama bıturlu onlıne olmuyo
çıkmış saraylı sistemden..canım kredim hazır olsun diye alıcam şimdi..ama kredi kartı ödemesinde dolar çıkıyor 30 krdi 20 dolar diyor anlamadım ???ben duydum ama hiç gitmedim, turuncu da seneler öncesinden yasemine gitmiştim canım, ne kadara bakıyor ve ne bakıyor?
kahvesi 25 tl, tarotu 30 tl canım, ben hep kahve baktırdım
Noldu bebegim canin mi sikildiArkadaşlr yiğit miydi adı şu telefonla fal bakan çocuğun numarasını verir misiniz bana
Sorma canım ya yine trilyon tane dedikodu duydum bi de şu çocuğu arıyım bakalım sen de var mı numarasıNoldu bebegim canin mi sikildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?