Binnaz Abla

çıkmış saraylı sistemden..canım kredim hazır olsun diye alıcam şimdi..ama kredi kartı ödemesinde dolar çıkıyor 30 krdi 20 dolar diyor anlamadım ???
tatlım, orası dolarla ödeme kabul ediyor kredi kartı ile, ben telefondan ödüyorum, gerçi kredi kartı ile tl alıp ardından, telefonun tl lerini yatırıyorum

saraylı bir müddet giremiycem demiş duvarında bir kişiye..kaldım öyle valla bende

Kızlaaar burda tesadüfen bi başlıkta yüzük falına denk geldim espri olsun diye denedim ve şok olmuş durumdayım, kesinlikle tavsiye ederim :)

Kadinlar günümüz kutlu olsun arkadaslar.Rica etsem biri bana telde bakan yigitin numarasini verebilirmiSunu eklim sanaldakiler realde bakanlardan daha iyi cikiyorlarmis bugün bunu anladim .Fal baktimaya gittim yalansiz 200€ maloldu degdi mi koca bi hayirrr.5 krediye bakan bile sanalda insana sok yasatiyorken .

Kizlar selam bir olay paylasayim emineye fal attim bugun benim icin ozel bir gun benimki ararmi demistim sorumda arayacagini sanmam daha sonra arayacak dedi cidden de ses yok hani baska falci olsa der aa kesin arar kutlar vs

Kizlar selam bir olay paylasayim emineye fal attim bugun benim icin ozel bir gun benimki ararmi demistim sorumda arayacagini sanmam daha sonra arayacak dedi cidden de ses yok hani baska falci olsa der aa kesin arar kutlar vs
emine yakın zamanda çok iyi yaw, okulla ilgili bişey olumsuz olucak dedi 2gün içinde olumsuz oldu, sonra düzelicek dedi 1 hafta içersinde dediği gibi olmuştu, umarım diğer dedikleri de çıkar

Bana dediği tek kelime çıkmadı bu kadının, 2 ay oldu, bu adam seni aramaz ararsan sen ararsın dedi 4 gün sonra adam aradı Benim falda baya fosladı emine ya garip bir şekilde size çıkıyor, baya şaşırıyorum nasıl çıktı diye

Canim bu kadinla benim uydu sanki ama aramis olmasi super senin sen seruvene atmismiydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…