tatlım, orası dolarla ödeme kabul ediyor kredi kartı ile, ben telefondan ödüyorum, gerçi kredi kartı ile tl alıp ardından, telefonun tl lerini yatırıyorumçıkmış saraylı sistemden..canım kredim hazır olsun diye alıcam şimdi..ama kredi kartı ödemesinde dolar çıkıyor 30 krdi 20 dolar diyor anlamadım ???
telefonla ödiycem ozamantatlım, orası dolarla ödeme kabul ediyor kredi kartı ile, ben telefondan ödüyorum, gerçi kredi kartı ile tl alıp ardından, telefonun tl lerini yatırıyorum
telefonla ödiycem ozaman(
saraylı bir müddet giremiycem demiş duvarında bir kişiye..kaldım öyle valla bende
Hangı baslıkkı bu bu arada yıgıtede baktırdm ben Garıp seylerı bıldı ınsallah cıkar dedıgıKızlaaar burda tesadüfen bi başlıkta yüzük falına denk geldim espri olsun diye denedim ve şok olmuş durumdayım, kesinlikle tavsiye ederim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...eksin-yuzuk-fali.358901/page-56#post-38890843Hangı baslıkkı bu bu arada yıgıtede baktırdm ben Garıp seylerı bıldı ınsallah cıkar dedıgı
Yok cnm ya hic baktirmadim onaSorma canım ya yine trilyon tane dedikodu duydum bi de şu çocuğu arıyım bakalım sen de var mı numarası
Emine dobra hatundur.. Hiç şüphem yok..Kizlar selam bir olay paylasayim emineye fal attim bugun benim icin ozel bir gun benimki ararmi demistim sorumda arayacagini sanmam daha sonra arayacak dedi cidden de ses yok hani baska falci olsa der aa kesin arar kutlar vs
emine yakın zamanda çok iyi yaw, okulla ilgili bişey olumsuz olucak dedi 2gün içinde olumsuz oldu, sonra düzelicek dedi 1 hafta içersinde dediği gibi olmuştu, umarım diğer dedikleri de çıkarKizlar selam bir olay paylasayim emineye fal attim bugun benim icin ozel bir gun benimki ararmi demistim sorumda arayacagini sanmam daha sonra arayacak dedi cidden de ses yok hani baska falci olsa der aa kesin arar kutlar vs
Bu emıne nerde hangı sıtedeemine yakın zamanda çok iyi yaw, okulla ilgili bişey olumsuz olucak dedi 2gün içinde olumsuz oldu, sonra düzelicek dedi 1 hafta içersinde dediği gibi olmuştu, umarım diğer dedikleri de çıkar
Bırde ne bakıyo kahve tarotBu emıne nerde hangı sıtede
bir yolun var da bakıyor canım, kahvesi meşhur, ben de kahve baktırmıştım, komşu teyze modunda bakar, biraz karışık olabilir falıBu emıne nerde hangı sıtede
Tesekkur ederım sekerımbir yolun var da bakıyor canım, kahvesi meşhur, ben de kahve baktırmıştım, komşu teyze modunda bakar, biraz karışık olabilir falı
umuscanıım oldu mu senin nişanınnn
Kizlar selam bir olay paylasayim emineye fal attim bugun benim icin ozel bir gun benimki ararmi demistim sorumda arayacagini sanmam daha sonra arayacak dedi cidden de ses yok hani baska falci olsa der aa kesin arar kutlar vs
Nişan oldu hayatım. Cuma günü yaptık aile arasında güzeldi. Çok mutluyum
Canim bu kadinla benim uydu sanki ama aramis olmasi super senin sen seruvene atmismiydinBana dediği tek kelime çıkmadı bu kadının, 2 ay oldu, bu adam seni aramaz ararsan sen ararsın dedi 4 gün sonra adam aradıBenim falda baya fosladı emine ya garip bir şekilde size çıkıyor, baya şaşırıyorum nasıl çıktı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?