Binnaz Abla

emine yakın zamanda çok iyi yaw, okulla ilgili bişey olumsuz olucak dedi 2gün içinde olumsuz oldu, sonra düzelicek dedi 1 hafta içersinde dediği gibi olmuştu, umarım diğer dedikleri de çıkar

Hakikaten hayret verici bu Emine yakın zamanda çok iyi gerçektem bana da yüklü bir alacağın var dedi 1 haftaya gelecek dediydi gelmişti. Üstelik sorumda para ile ilgili bir şey yoktu.

Canim bu kadinla benim uydu sanki ama aramis olmasi super senin sen seruvene atmismiydin

yok canım serüvene atmadım. Selena, naz, aylin son attıklarım. Bugün tellwe de geysu diye biri gelmiş kredim vardı onu tamamlayıp 5 e ona attım, begendim selenayla pararlel konuşmuş. İş için aynı meslekten bir abim var yardım eder diyordum, emine de iş için iri bir erkek yardım edecek dedi. Net iki ayı devirdik o abi bile yardım edemedi. Emine bence anı gördüğünce yorumluyor kadInın dediklerinin tersi oldu maşallah zaten iyi de bişey dememişti, ailede hastalık filan dedi iki ay oldu çok şükür o da olmadı. Füze gibi biri giriyordu hayatıma o da yok

Geysu mu )) cok degisik bir isim

ben eğlencelik telefondaki uygulamalardan bakıyorum ücretsiz makara olsun diye yani
kimse gaipten haber veremez paramıda çöpte bulmadım yani şarlatanlara vercek param yok
Burda kimsenin sizin fikirlerinizi sordugunu sanmiyorum umarim bir daha gelmezsiniz

senin $u greta gelsede ona atsam bi onu merak ettim onun harici zaten atmiyorum

5 kişiden 4 e düşerse, açılır canım biraz takip et, bence bugün özel olduğu için sınırlama yapmaz
Kızlar ne yalan soyleyım bnm bu onlıne falda en cok begendıgım nesıbe oldu cıkar cıkmaz bılmıyorum ama anlık karakter tespiti superdı ılkayla rezzan nasıhat verır gıbı olabılır falan dıyolar onları pek sevmedım ama rezzan denk gelırse bıdaha yollıcam Bırazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…