- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Allah tamamina erdirsin canimhaydı hayırlı uğurlu olsun Allah mutlu etsin canım
haydı hayırlı uğurlu olsun Allah mutlu etsin canım
mutluluklar canımNişan oldu hayatım. Cuma günü yaptık aile arasında güzeldi. Çok mutluyum
Offlıne sımdı emıne kahve ıcıcem kıme baktırsam yaaa
emine yakın zamanda çok iyi yaw, okulla ilgili bişey olumsuz olucak dedi 2gün içinde olumsuz oldu, sonra düzelicek dedi 1 hafta içersinde dediği gibi olmuştu, umarım diğer dedikleri de çıkar
Canim bu kadinla benim uydu sanki ama aramis olmasi super senin sen seruvene atmismiydin
Oda mesgul :))) kara bahtım kör talihimmutluluklar canım
ben rezzan ablaya attım kahve 13 tl bugün için, indirim kupon şeysini girince :)
Geysu muyok canım serüvene atmadım. Selena, naz, aylin son attıklarım. Bugün tellwe de geysu diye biri gelmiş kredim vardı onu tamamlayıp 5 e ona attım, begendim selenayla pararlel konuşmuş. İş için aynı meslekten bir abim var yardım eder diyordum, emine de iş için iri bir erkek yardım edecek dedi. Net iki ayı devirdik o abi bile yardım edemedi. Emine bence anı gördüğünce yorumluyor kadInın dediklerinin tersi oldu maşallah zaten iyi de bişey dememişti, ailede hastalık filan dedi iki ay oldu çok şükür o da olmadı. Füze gibi biri giriyordu hayatıma o da yok
Burda kimsenin sizin fikirlerinizi sordugunu sanmiyorum umarim bir daha gelmezsinizben eğlencelik telefondaki uygulamalardan bakıyorum ücretsiz makara olsun diye yani
kimse gaipten haber veremez paramıda çöpte bulmadım yani şarlatanlara vercek param yok
mutluluklar canım
Teşekkürler hayatım
5 kişiden 4 e düşerse, açılır canım biraz takip et, bence bugün özel olduğu için sınırlama yapmazOda mesgul :))) kara bahtım kör talihim
senin $u greta gelsede ona atsam bi onu merak ettim onun harici zaten atmiyorumyok canım serüvene atmadım. Selena, naz, aylin son attıklarım. Bugün tellwe de geysu diye biri gelmiş kredim vardı onu tamamlayıp 5 e ona attım, begendim selenayla pararlel konuşmuş. İş için aynı meslekten bir abim var yardım eder diyordum, emine de iş için iri bir erkek yardım edecek dedi. Net iki ayı devirdik o abi bile yardım edemedi. Emine bence anı gördüğünce yorumluyor kadInın dediklerinin tersi oldu maşallah zaten iyi de bişey dememişti, ailede hastalık filan dedi iki ay oldu çok şükür o da olmadı. Füze gibi biri giriyordu hayatıma o da yok
Geysu mu)) cok degisik bir isim
offf hayr hayatım fal atmak yok beklemek varArkadaşlr yiğit miydi adı şu telefonla fal bakan çocuğun numarasını verir misiniz bana
Allah tamamına erdrsin inşallah mutluluklaarrNişan oldu hayatım. Cuma günü yaptık aile arasında güzeldi. Çok mutluyum
senin $u greta gelsede ona atsam bi onu merak ettim onun harici zaten atmiyorum
Kızlar ne yalan soyleyım bnm bu onlıne falda en cok begendıgım nesıbe oldu cıkar cıkmaz bılmıyorum ama anlık karakter tespiti superdı ılkayla rezzan nasıhat verır gıbı olabılır falan dıyolar onları pek sevmedım ama rezzan denk gelırse bıdaha yollıcam Bırazdan5 kişiden 4 e düşerse, açılır canım biraz takip et, bence bugün özel olduğu için sınırlama yapmaz
üfff demeSorma canım ya yine trilyon tane dedikodu duydum bi de şu çocuğu arıyım bakalım sen de var mı numarası
o ne kı canım nerden nasıl bakılıyorKızlaaar burda tesadüfen bi başlıkta yüzük falına denk geldim espri olsun diye denedim ve şok olmuş durumdayım, kesinlikle tavsiye ederim :)
maşallaahhhh oleyyyy yuppiii:))))) guzel haberler:^^^.3Nişan oldu hayatım. Cuma günü yaptık aile arasında güzeldi. Çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?