Binnaz Abla

canım arkadaşlarımm kadınlar günümüzz kutlu olsunn anca girebildimm bundan sonraa biz üzülmeyelimm kadının ezilmediğii zamanlarımızz olsunn sevmeyenn adamıı anlayalımm aşkk acısı cekmeyelimm bizi ezmesinlerr kadınıı erkek eziyorr hepp lanett olasıcaa ezenlerr amaa kadınıı kadınınn ezmediğii zamanlarımızz olsunn sizlerii kucaklıyorumm

organikk emine herkesee topluu paraa demişş banaa ve ablamadaa demiştiii

o ne kı canım nerden nasıl bakılıyor
Yaa canımm hala şoktayım. Arkadaşlarla da yaptık az önce. Eylülde düğünü olacak bi arkadaşım var kaç yaşında evlenecek dedik 28 çıktı ve 27 si bitiyor. Annem kaç yaşında evlendim dedi evlendiği yaş çıktı. Bi arkadaşa 29 yaş çıktı nişan atmıştı ve hala çok seviyorlar birbirlerini onunla mı olacak dedik o çıktı. Bikaç arkadaşa daha baktık işte evlenecekleri yaş için ve gerçekten de gidişat o şekilde. Allah bilir tabi en doğrusunu ama bu heyecan bile yeter şimdilik bize :)

nerden baktınız kuzum anlamadım ben nasıl oldgnu:)))):) supermiş bu aradaa:))))

Leylaylommm
Tam nasıl yapılıyor ıkı ıp falan demıs yuzuge sıyah pamuklu ıpı baglıyorum makara ıpı sonra suya batırmadan en yakın sekılde tutup beklıyormuyum bı anlat sekerım :))

bir de herkese ayni seyleri soylemis. Para gelecek, yuzn guzel sacini topla, balik ye, abur cuburu azalt, araba alacaksin, akrep burcu. Biraz tutturabildigine gibi bir durumu var sanki.
bana balık ye dedi, bunlardan ama 10 gün de 2,5 gün de bi balık yedik valla baktıktan 10 içinde oldu bu balık yeme işi :)

bir de herkese ayni seyleri soylemis. Para gelecek, yuzn guzel sacini topla, balik ye, abur cuburu azalt, araba alacaksin, akrep burcu. Biraz tutturabildigine gibi bir durumu var sanki.
banaa bişeyiii tuttuuu paraa odaa herkesee söylemişş o yüzdenn organikk diyee seviyorumm bi kuzumm kadınınn has tarzıı varr ondann belkii bidaa atarmıyımm atmamm

yiğitt bana yine cıktııı onuu hep tavsiyee ederimm bana pembee tabloo falan çizmedii bu aradaa meselaa saraylıı bendee tek şeyy bilmedii güvenmedimm sonraa bizz birine sarıncaa ailecekk baktırıyoruzz odaa varr çıkana cıkıyooo o yüzdenn okuyupp atmıyorumm suu binnazdaa çalışann keremm falsepetindee egemenn olarakk iki katt ücrett koymuşş melekopo ses kayıtlarınıı attık falsepetindenn atmışlarr haberinizz olaa atmayınn su gereksizeee binnazdaa astrolojii 25 falsepetindee 50 kahvee binnazdaa 15 falsepetindee 25dii ben attımm anıı bildii ama bidaa atmam sahtekar

kızlar benim olumluya dönen fallarım tekrar olumsuza döndü anladım ki duygular devamlı değişiyor fallar da öyle kader de öyle. aşk meşk hakkında fal baktırmak çok boş üzgünüm ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…