Allah tamamına erdrsin inşallah mutluluklaarr
TebrikleeerNişan oldu hayatım. Cuma günü yaptık aile arasında güzeldi. Çok mutluyum
allah tamamınaa erdirsinnTeşekkürler Bermuda darısı tüm arkadaşlarımıza. Kazasız belasız nişanı atlattık bakalım
organikk emine herkesee topluu paraa demişş banaa ve ablamadaa demiştiii
Yaa canımm hala şoktayım. Arkadaşlarla da yaptık az önce. Eylülde düğünü olacak bi arkadaşım var kaç yaşında evlenecek dedik 28 çıktı ve 27 si bitiyor. Annem kaç yaşında evlendim dedi evlendiği yaş çıktı. Bi arkadaşa 29 yaş çıktı nişan atmıştı ve hala çok seviyorlar birbirlerini onunla mı olacak dedik o çıktı. Bikaç arkadaşa daha baktık işte evlenecekleri yaş için ve gerçekten de gidişat o şekilde. Allah bilir tabi en doğrusunu ama bu heyecan bile yeter şimdilik bize :)o ne kı canım nerden nasıl bakılıyor
hic tutmadi yabir de herkese ayni seyleri soylemis. Para gelecek, yuzn guzel sacini topla, balik ye, abur cuburu azalt, araba alacaksin, akrep burcu. Biraz tutturabildigine gibi bir durumu var sanki.
Teşekkürlerallah tamamınaa erdirsinn
nerden baktınız kuzum anlamadım ben nasıl oldgnu:)))):) supermiş bu aradaa:))))Yaa canımm hala şoktayım. Arkadaşlarla da yaptık az önce. Eylülde düğünü olacak bi arkadaşım var kaç yaşında evlenecek dedik 28 çıktı ve 27 si bitiyor. Annem kaç yaşında evlendim dedi evlendiği yaş çıktı. Bi arkadaşa 29 yaş çıktı nişan atmıştı ve hala çok seviyorlar birbirlerini onunla mı olacak dedik o çıktı. Bikaç arkadaşa daha baktık işte evlenecekleri yaş için ve gerçekten de gidişat o şekilde. Allah bilir tabi en doğrusunu ama bu heyecan bile yeter şimdilik bize :)
LeylaylommmYaa canımm hala şoktayım. Arkadaşlarla da yaptık az önce. Eylülde düğünü olacak bi arkadaşım var kaç yaşında evlenecek dedik 28 çıktı ve 27 si bitiyor. Annem kaç yaşında evlendim dedi evlendiği yaş çıktı. Bi arkadaşa 29 yaş çıktı nişan atmıştı ve hala çok seviyorlar birbirlerini onunla mı olacak dedik o çıktı. Bikaç arkadaşa daha baktık işte evlenecekleri yaş için ve gerçekten de gidişat o şekilde. Allah bilir tabi en doğrusunu ama bu heyecan bile yeter şimdilik bize :)
Kuzu yapılışı çok kolay evde sessiz bi odaya geç yeter. Ve sana lazım olan tek şey bardak, su, ip ve altın yüzük :)nerden baktınız kuzum anlamadım ben nasıl oldgnu:)))):) supermiş bu aradaa:))))
bana balık ye dedi, bunlardan ama 10 gün de 2,5 gün de bi balık yedik vallabir de herkese ayni seyleri soylemis. Para gelecek, yuzn guzel sacini topla, balik ye, abur cuburu azalt, araba alacaksin, akrep burcu. Biraz tutturabildigine gibi bir durumu var sanki.
hic tutmadi yakeske tutsa bana araba demedi akrepte demedi genede tutmadi
banaa bişeyiii tuttuuu paraa odaa herkesee söylemişş o yüzdenn organikk diyee seviyorumm bi kuzumm kadınınn has tarzıı varr ondann belkiibir de herkese ayni seyleri soylemis. Para gelecek, yuzn guzel sacini topla, balik ye, abur cuburu azalt, araba alacaksin, akrep burcu. Biraz tutturabildigine gibi bir durumu var sanki.
Altın mı olması lazım ıllakıKuzu yapılışı çok kolay evde sessiz bi odaya geç yeter. Ve sana lazım olan tek şey bardak, su, ip ve altın yüzük :)
nasıl yapacaz canım?Kuzu yapılışı çok kolay evde sessiz bi odaya geç yeter. Ve sana lazım olan tek şey bardak, su, ip ve altın yüzük :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?