Yaa canımm hala şoktayım. Arkadaşlarla da yaptık az önce. Eylülde düğünü olacak bi arkadaşım var kaç yaşında evlenecek dedik 28 çıktı ve 27 si bitiyor. Annem kaç yaşında evlendim dedi evlendiği yaş çıktı. Bi arkadaşa 29 yaş çıktı nişan atmıştı ve hala çok seviyorlar birbirlerini onunla mı olacak dedik o çıktı. Bikaç arkadaşa daha baktık işte evlenecekleri yaş için ve gerçekten de gidişat o şekilde. Allah bilir tabi en doğrusunu ama bu heyecan bile yeter şimdilik bize :)
Bende yaPtım kızlar 29 yasındayım hazıranda 30 olcam 30 cıktı banada ama altın yuzukle yapmadımKuzu yapılışı çok kolay evde sessiz bi odaya geç yeter. Ve sana lazım olan tek şey bardak, su, ip ve altın yüzük :)
Bunlarin hicbiri bende yoktubana balık ye dedi, bunlardan ama 10 gün de 2,5 gün de bi balık yedik vallabaktıktan 10 içinde oldu bu balık yeme işi :)
Peki var mı öyle birileri evlilik planları falan canım :)Bende yaPtım kızlar 29 yasındayım hazıranda 30 olcam 30 cıktı banada ama altın yuzukle yapmadım
kızlar benim olumluya dönen fallarım tekrar olumsuza döndü anladım ki duygular devamlı değişiyor fallar da öyle kader de öyle. aşk meşk hakkında fal baktırmak çok boş üzgünüm ki
Evet canim falsepetinden atmislar ama binnaz sitesinde hala duruyor..yiğitt bana yine cıktııı onuu hep tavsiyee ederimm bana pembee tabloo falan çizmedii bu aradaa meselaa saraylıı bendee tek şeyy bilmedii güvenmedimm sonraa bizz birine sarıncaa ailecekk baktırıyoruzz odaa varr çıkana cıkıyooo o yüzdenn okuyupp atmıyorumm suu binnazdaa çalışann keremm falsepetindee egemenn olarakk iki katt ücrett koymuşşmelekopo ses kayıtlarınıı attık falsepetindenn atmışlarr haberinizz olaa atmayınn su gereksizeee binnazdaa astrolojii 25 falsepetindee 50 kahvee binnazdaa 15 falsepetindee 25dii ben attımm anıı bildii ama bidaa atmam sahtekar
falsepetinee helal olsunn ben binnazadaaa, falsepetinedee yazdımm. falsepetine dee anlattımm durumuu orasıı atmışş binnaz atmamışşEvet canim falsepetinden atmislar ama binnaz sitesinde hala duruyor..
kızlar birine su falı attım sallayacak gibi ama süpriz yapim isim vermim şimdi :))
canısı yapamadım anlamadım tam nolur bır daha anlat:))))Kuzu yapılışı çok kolay evde sessiz bi odaya geç yeter. Ve sana lazım olan tek şey bardak, su, ip ve altın yüzük :)
vardı suan ayrıyız bakalım noolcak yıgıtede fal baktırdım oda 1.5 yıl ıcınde evleneceksın dedı yuzuk falıda 30 dıyor ıkı kez baktım ıkısıde 30 dedıPeki var mı öyle birileri evlilik planları falan canım :)
aynenn bişi kaçırdıkk bacılarımm (bacı dedim diye eğitimm seviyem eleştirildii burdaaarkadaşlar şu yüzük falını baştan anlatan birisi olursa sevinirim,ne lazım bu lazım olanlarla nasıl başlayıp devam ediyoruz,detaylı anlatan olursa teşekkür ederim,
baksınn yeşill yeşillGeleceginSifresii adlı kişiye attım...
nesibe mayıs ayının sonunda haber gelecek dedi. kafan karısacak dedı..
meryem:eskisi gelecek onu kabul edeceksın..lakin yeşil gözlü beyaz tenli biri dekarsına cıkacak sen eskısını sececeksın dedı..
gelecegın sifresi:yeşil gözlü beyaz tenli biri aranda yas farkı var..sen bunu sececeksın evlılık var dedi.e-r harfi verdi.
yüz yüze baktırdıgım ıkı falcı:yeşil gözlü beyaz tenli bir erkek yas farkı var evlilik dedi..s ve u harfi verdi..
emine:uzun boylu beyaz tenli erkek yüzük var evlilik var dedi sen bile şaşıracaksın.s ve u harfi verdi..
dort yıl önce baktırdıgım kısı: iki kişi arasında kalacaksın biri eskisi biri yeni biri yeni birini sececeksin..
binnaz da baktırdıgım ıkı kısı: aranızda bırkaç yas olan kısı,yeşil gözlü evlilik ve yüzük dedi...
gelecek ama sen ıstemeyeceksın dedı..daha dogrusu kafan karısacak dedı kuzu..ama benim duygularım degıstı sorun orada..o da dedi zaten bu baktırdıgım kişi de aynı şeyi dedi kafan karısacak dedi..ben de yeşilim :)baksınn yeşill yeşillbacımmm herkess aynısınııı demişş nesibee eskisi gelmeyecekmii dedii
canım bu lazım olanlar kolay,nasıl başlar devam eder bi anlatabilirsen memnun olurum,bende denemek isterimKuzu yapılışı çok kolay evde sessiz bi odaya geç yeter. Ve sana lazım olan tek şey bardak, su, ip ve altın yüzük :)
Hahaha benim de aynısını yapmam lazım canım bu arada bu yiğit fazla pembeciüfff deme( haber benm ayagıma kadr gelıyor canısı ama kulaklarımı tıkıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?