Binnaz Abla

kızlar benim olumluya dönen fallarım tekrar olumsuza döndü anladım ki duygular devamlı değişiyor fallar da öyle kader de öyle. aşk meşk hakkında fal baktırmak çok boş üzgünüm ki

aynisini dusunuyorum. An merak edilip baktirilabilir ama biz nasil insansak karsidaki de insan her dakika duygulari degisiyor, hayat akiyor kizlar biri icin fal baktirmak cok sacma, hepimiz aslinda icten ice biliyoruz bunu. Ben artik su sıkıntılı zamanimda gunumden keyif almak icin atiyorum.

fallarda duygular değişiyor normal önceden gelecek kabul edeceksin diyenler şimdi bana gelecek ama kabul etmeyeceksın diyorlar..

Evet canim falsepetinden atmislar ama binnaz sitesinde hala duruyor..

Evet canim falsepetinden atmislar ama binnaz sitesinde hala duruyor..
falsepetinee helal olsunn ben binnazadaaa, falsepetinedee yazdımm. falsepetine dee anlattımm durumuu orasıı atmışş binnaz atmamışşharamm olsunn paramm bi sitedenn atann falsepetii heraldee karenayıı da atmışlardııı diğerlerininn umrudumdaa değill

bu su falıda aynı cıktı ya gelecek ama kabul etmeyeceksın..bir de attıgım kısı meryemle aynı seyi söyledi..
bir de su durum var ben onu görmeden once bir bucuk aydır görmüyordum herkes yeni biri olacak geri gelmeyecek diyordu sımdı ıse pişmanlıgı var dıyorlar mayıs ayını verdi ama sen kabul etmeyeceksın dedı..

arkadaşlar şu yüzük falını baştan anlatan birisi olursa sevinirim,ne lazım bu lazım olanlarla nasıl başlayıp devam ediyoruz,detaylı anlatan olursa teşekkür ederim,
aynenn bişi kaçırdıkk bacılarımm (bacı dedim diye eğitimm seviyem eleştirildii burdaa) BACILARIMM kim biliyorsa kaçırdık birdahaa yazınn bizde yapalımm

GeleceginSifresii adlı kişiye attım...
nesibe mayıs ayının sonunda haber gelecek dedi. kafan karısacak dedı..
meryem:eskisi gelecek onu kabul edeceksın..lakin yeşil gözlü beyaz tenli biri dekarsına cıkacak sen eskısını sececeksın dedı..
gelecegın sifresi:yeşil gözlü beyaz tenli biri aranda yas farkı var..sen bunu sececeksın evlılık var dedi.e-r harfi verdi.
yüz yüze baktırdıgım ıkı falcı:yeşil gözlü beyaz tenli bir erkek yas farkı var evlilik dedi..s ve u harfi verdi..
emine:uzun boylu beyaz tenli erkek yüzük var evlilik var dedi sen bile şaşıracaksın.s ve u harfi verdi..
dort yıl önce baktırdıgım kısı: iki kişi arasında kalacaksın biri eskisi biri yeni biri yeni birini sececeksin..
binnaz da baktırdıgım ıkı kısı: aranızda bırkaç yas olan kısı,yeşil gözlü evlilik ve yüzük dedi...

baksınn yeşill yeşill bacımmm herkess aynısınııı demişş nesibee eskisi gelmeyecekmii dedii

baksınn yeşill yeşill bacımmm herkess aynısınııı demişş nesibee eskisi gelmeyecekmii dedii
gelecek ama sen ıstemeyeceksın dedı..daha dogrusu kafan karısacak dedı kuzu..ama benim duygularım degıstı sorun orada..o da dedi zaten bu baktırdıgım kişi de aynı şeyi dedi kafan karısacak dedi..ben de yeşilim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…