eskidenn faydaa gelmezz bacımm yaa gelsee eskii olmazdıı yinedee isteyenn bütünn herkess kavuşsunngelecek ama sen ıstemeyeceksın dedı..daha dogrusu kafan karısacak dedı kuzu..ama benim duygularım degıstı sorun orada..o da dedi zaten bu baktırdıgım kişi de aynı şeyi dedi kafan karısacak dedi..ben de yeşilim :)
pembecii diyenlerrr varr gerçekcii diyenlerr varr ayarımıı varr yiğitinn yaaHahaha benim de aynısını yapmam lazım canım bu arada bu yiğit fazla pembeci
ayyy şaka gbı kız anlaşmışlar sankıs.s :)))))GeleceginSifresii adlı kişiye attım...
nesibe mayıs ayının sonunda haber gelecek dedi. kafan karısacak dedı..
meryem:eskisi gelecek onu kabul edeceksın..lakin yeşil gözlü beyaz tenli biri dekarsına cıkacak sen eskısını sececeksın dedı..
gelecegın sifresi:yeşil gözlü beyaz tenli biri aranda yas farkı var..sen bunu sececeksın evlılık var dedi.e-r harfi verdi.
yüz yüze baktırdıgım ıkı falcı:yeşil gözlü beyaz tenli bir erkek yas farkı var evlilik dedi..s ve u harfi verdi..
emine:uzun boylu beyaz tenli erkek yüzük var evlilik var dedi sen bile şaşıracaksın.s ve u harfi verdi..
dort yıl önce baktırdıgım kısı: iki kişi arasında kalacaksın biri eskisi biri yeni biri yeni birini sececeksin..
binnaz da baktırdıgım ıkı kısı: aranızda bırkaç yas olan kısı,yeşil gözlü evlilik ve yüzük dedi...
o değil dee duygusuzz bacımm kahvee gözlüü olsaa bakmayacakkkayyy şaka gbı kız anlaşmışlar sankıs.s :)))))
hahahahahahhah ay buna ıyı güldüm valla yao değil dee duygusuzz bacımm kahvee gözlüü olsaa bakmayacakkk
kız etkileniyoruzzz ablamm aylarcaaa elaa gözlüü beklemiştiihahahahahahhah ay buna ıyı güldüm valla ya
Hahahaha dur sana özelden anlatıcampembecii diyenlerrr varr gerçekcii diyenlerr varr ayarımıı varr yiğitinn yaapembeciyii görüncee şaşırıyorumm benii azarladığıı olduu çat çat söledii
he ya valla tablo böyle :))ayyy şaka gbı kız anlaşmışlar sankıs.s :)))))
bacımm geçenn eğlenceyee gitmişsinn okudumm yaa yanındaa kız varkenn sana bakandann hayırrmı gelirr bırakk gelirsee gelsinn kendi kendineebu da butun fal bakanlar dahıl aynı seyi söyledi..adım atmaya korkuyor..ben ılıskıde cok hatalıydım ve cok korkuttum onu kendı de ıtıraf etmıstı cesaretı yok dıyor herkes ben mı adım atayım anlamadım ya allah allah..
ayy kaç kişi söyledii valla sinirlerim bozuldu glüyorum ben dekız etkileniyoruzzz ablamm aylarcaaa elaa gözlüü beklemiştiiilk tanıştıklarındaa bu değill elaa olacakk demişti inanmasaa bilee insann hanii 3 falcıı söylesee heee tamam diyoo
tamam kuzummHahahaha dur sana özelden anlatıcam
ayy kuzum valla o beni ayıptır söylemesi b.k unutur benleyken kafası yerden kalkmıyordu herkes sahıdımdı oradakı herkes o gun zaten şey dediler hala sevıyorlar birbirlerini bizim için..bacımm geçenn eğlenceyee gitmişsinn okudumm yaa yanındaa kız varkenn sana bakandann hayırrmı gelirr bırakk gelirsee gelsinn kendi kendinee
vardırr bir hayırr kızz banadaa ayrılcann yenisi olcakk diyenlerr vardıı bi yeşilgözz demedilerrayy kaç kişi söyledii valla sinirlerim bozuldu glüyorum ben de
seviyosaa gelsinn yaa bununn gibileree uyuzummayy kuzum valla o beni ayıptır söylemesi b.k unutur benleyken kafası yerden kalkmıyordu herkes sahıdımdı oradakı herkes o gun zaten şey dediler hala sevıyorlar birbirlerini bizim için..
valla paraları cıkarmak ne kelime donunu cıkarır satarım o kıvamdayımseviyosaa gelsinn yaa bununn gibileree uyuzummkızz döner gelirsee bu paraları cıkarr ondann
öncedennn acıı cekerdikk şimdii üstünee paraa veriyozzvalla paraları cıkarmak ne kelime donunu cıkarır satarım o kıvamdayım
ayy ben bi ara şey dedim ben de beyaz tenli uzun boylu yeşil gözlüyüm kendi kendimin kaderi miyim acep diye düşünmeye basladım valla ne yalan diyimvardırr bir hayırr kızz banadaa ayrılcann yenisi olcakk diyenlerr vardıı bi yeşilgözz demedilerrablamadaa en fazlaa ela cıktıı annemedeee mavi demiştiii yiğit ama ne mavisii yaa bii kıvançç biliyozz odaa yeşil bilee olabilir
hahahahaha alemsin yaöncedennn acıı cekerdikk şimdii üstünee paraa veriyozzbendee kaynanamdann erzincann burmasıı isticemm sırff fal paralarıı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?