Binnaz Abla

eskidenn faydaa gelmezz bacımm yaa gelsee eskii olmazdıı yinedee isteyenn bütünn herkess kavuşsunn

ayyy şaka gbı kız anlaşmışlar sankıs.s :)))))

bu da butun fal bakanlar dahıl aynı seyi söyledi..adım atmaya korkuyor..ben ılıskıde cok hatalıydım ve cok korkuttum onu kendı de ıtıraf etmıstı cesaretı yok dıyor herkes ben mı adım atayım anlamadım ya allah allah..

bacımm geçenn eğlenceyee gitmişsinn okudumm yaa yanındaa kız varkenn sana bakandann hayırrmı gelirr bırakk gelirsee gelsinn kendi kendinee

bacımm geçenn eğlenceyee gitmişsinn okudumm yaa yanındaa kız varkenn sana bakandann hayırrmı gelirr bırakk gelirsee gelsinn kendi kendinee
ayy kuzum valla o beni ayıptır söylemesi b.k unutur benleyken kafası yerden kalkmıyordu herkes sahıdımdı oradakı herkes o gun zaten şey dediler hala sevıyorlar birbirlerini bizim için..

ayy kaç kişi söyledii valla sinirlerim bozuldu glüyorum ben de
vardırr bir hayırr kızz banadaa ayrılcann yenisi olcakk diyenlerr vardıı bi yeşilgözz demedilerr ablamadaa en fazlaa ela cıktıı annemedeee mavi demiştiii yiğit ama ne mavisii yaa bii kıvançç biliyozz odaa yeşil bilee olabilir

ayy kuzum valla o beni ayıptır söylemesi b.k unutur benleyken kafası yerden kalkmıyordu herkes sahıdımdı oradakı herkes o gun zaten şey dediler hala sevıyorlar birbirlerini bizim için..
seviyosaa gelsinn yaa bununn gibileree uyuzumm kızz döner gelirsee bu paraları cıkarr ondann

ayy ben bi ara şey dedim ben de beyaz tenli uzun boylu yeşil gözlüyüm kendi kendimin kaderi miyim acep diye düşünmeye basladım valla ne yalan diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…