Binnaz Abla

ayy kuzum valla o beni ayıptır söylemesi b.k unutur benleyken kafası yerden kalkmıyordu herkes sahıdımdı oradakı herkes o gun zaten şey dediler hala sevıyorlar birbirlerini bizim için..
canım bana eylulden berı butun falcılar ara dyor aramıyorum ben arayarak ugrasarak olan seyden ıstemyrum ben cok cektım bde benı terk edenın arkasından koşamam degmez umrundada deglm zaten

ayy ben bi ara şey dedim ben de beyaz tenli uzun boylu yeşil gözlüyüm kendi kendimin kaderi miyim acep diye düşünmeye basladım valla ne yalan diyim
acabaa senimii görüyolarr kızz bu topictee bilee yeşill göz duymadımm biliyolardırr belkii hele bekleyelimm yeşill göz diyenlerii ayaktaa alkışlıcamm olur olurr

acabaa senimii görüyolarr kızz bu topictee bilee yeşill göz duymadımm biliyolardırr belkii hele bekleyelimm yeşill göz diyenlerii ayaktaa alkışlıcamm olur olurr
bılemedım ben şimdi fallarda cıkan harfler s-u-a-l-e-r bunlarla ad soyad olusturacagım

canım bana eylulden berı butun falcılar ara dyor aramıyorum ben arayarak ugrasarak olan seyden ıstemyrum ben cok cektım bde benı terk edenın arkasından koşamam degmez umrundada deglm zaten
Ayrılan bendım ıste o da var..sızde durum tersi bizim için hala şey diyorlar hayatında kız var ama oradaki kişilerin yorumları su : duygusuz nasıl hata yaptıysa o kızı hayatında hala tutuyor... valla kendi uckurunu mu dusunuyor benimi cezalandırıyor belirsiz umrumda degil artık.

oooo tamam isimde tamamdır
yeşill gözlüü sualp er kızz ne dicemm annem bi araa farmwille oynuyoduuu binnazdakii bilgee anamaa topraklaa uğraşann biri demiştii üstünee yiğitt ekiyorr biçiyorr diye şiirimsiii sesiylenn söyleyincee annemm tarımlaa uğraşann bir ağaa dedii

canım sen ayrıldn ustune bırde umursamıyr bakısı attın belkı sen brsey yapablrsn ozaman hanı bende de tamamen bttmedın gbı:/

bacımm ne hatunsunn hemm ayrılmışş üstünee acı cektiriyosunn helal olsunn gelmesedee olurr

ayy bana emıne ne dedı zeytınyagı ıle ugrasan bırı var falında dedı ne oluyor len dedım valla bu falcılar da sapıttı iyice :d

bacımm ne hatunsunn hemm ayrılmışş üstünee acı cektiriyosunn helal olsunn gelmesedee olurr
yok kuzu acı cekmıyorum bana ınat kızla cıktı ben evını bastım bunun o da beni evden kovdu onu hazmedememiştim sımdı sorun yok ay ben böyleyim ilişki yürütemiyorum valla..cocuk ıyıkı kaçtı kurtardı kendını

canım sen ayrıldn ustune bırde umursamıyr bakısı attın belkı sen brsey yapablrsn ozaman hanı bende de tamamen bttmedın gbı:/
ay kuzum korkuyor ki bırakırım tekrar diye haklı o yüzden ben bir şey yapamam elimden geleni yaptım korkusu devam ediyordu keyfi bilir :)))))))))

ayy bana emıne ne dedı zeytınyagı ıle ugrasan bırı var falında dedı ne oluyor len dedım valla bu falcılar da sapıttı iyice :d
eminee burdann birinee yanyann yürüyenn biri seninlee ilgileniyorr, e harflii herkes seni beğeniyorr, sigaraa içme, burnuu basıkk biri senii istiyorr falann demiştiii birinidee pilotlaa evlendirmişş I lovee eminee yaa en azındann güldürüyooo seviyorumm o kadınıı

gözüü halaa sendeyseee bağlamışşş kendinii salla gitsinn bacımm yaa gelsedeee kovv sinirr oluyorumm şöylee adamlaraa paramızaa yazıkk yaa kızzz düşünsenee biz bunlaraa farkındaa olmadann paraa harcıyoz öbür dünyadaa hakkımızz olsun

he ya valla neyse kasının gözünün sadakası olsun onun ıcın benım baktırdıgım fallar of ben beklemiyorum artık bır seyler fallar zaten yalan oldu ınadına mavı gözlü bulup kaderimi degistircegim

yeşill kızz boşverr bacımm yaaa içimizinn közüü sönsünn hakkımızz olsunn

ben ona atmıştım herseyı bana sorup sonra bana benı antmıştı verdıgı tarhlerden de hıcbrsey cıkmadı sahtekarın tekı o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…