canım bana eylulden berı butun falcılar ara dyor aramıyorum ben arayarak ugrasarak olan seyden ıstemyrum ben cok cektım bde benı terk edenın arkasından koşamam degmez umrundada deglm zatenayy kuzum valla o beni ayıptır söylemesi b.k unutur benleyken kafası yerden kalkmıyordu herkes sahıdımdı oradakı herkes o gun zaten şey dediler hala sevıyorlar birbirlerini bizim için..
acabaa senimii görüyolarr kızz bu topictee bilee yeşill göz duymadımm biliyolardırr belkii hele bekleyelimm yeşill göz diyenlerii ayaktaa alkışlıcamm olur olurrayy ben bi ara şey dedim ben de beyaz tenli uzun boylu yeşil gözlüyüm kendi kendimin kaderi miyim acep diye düşünmeye basladım valla ne yalan diyim
bılemedım ben şimdiacabaa senimii görüyolarr kızz bu topictee bilee yeşill göz duymadımm biliyolardırr belkii hele bekleyelimm yeşill göz diyenlerii ayaktaa alkışlıcamm olur olurr
sualp er cıkıyoo bacımm ben cıkardımmbılemedım ben şimdifallarda cıkan harfler s-u-a-l-e-r bunlarla ad soyad olusturacagım
Ayrılan bendım ıste o da var..sızde durum tersi bizim için hala şey diyorlar hayatında kız var ama oradaki kişilerin yorumları su : duygusuz nasıl hata yaptıysa o kızı hayatında hala tutuyor... valla kendi uckurunu mu dusunuyor benimi cezalandırıyor belirsiz umrumda degil artık.canım bana eylulden berı butun falcılar ara dyor aramıyorum ben arayarak ugrasarak olan seyden ıstemyrum ben cok cektım bde benı terk edenın arkasından koşamam degmez umrundada deglm zaten
oooo tamam isimde tamamdırsualp er cıkıyoo bacımm ben cıkardımm
yeşill gözlüü sualp eroooo tamam isimde tamamdır
canım sen ayrıldn ustune bırde umursamıyr bakısı attın belkı sen brsey yapablrsn ozaman hanı bende de tamamen bttmedın gbı:/Ayrılan bendım ıste o da var..sızde durum tersi bizim için hala şey diyorlar hayatında kız var ama oradaki kişilerin yorumları su : duygusuz nasıl hata yaptıysa o kızı hayatında hala tutuyor... valla kendi uckurunu mu dusunuyor benimi cezalandırıyor belirsiz umrumda degil artık.
bacımm ne hatunsunn hemm ayrılmışş üstünee acı cektiriyosunn helal olsunnAyrılan bendım ıste o da var..sızde durum tersi bizim için hala şey diyorlar hayatında kız var ama oradaki kişilerin yorumları su : duygusuz nasıl hata yaptıysa o kızı hayatında hala tutuyor... valla kendi uckurunu mu dusunuyor benimi cezalandırıyor belirsiz umrumda degil artık.
ayy bana emıne ne dedı zeytınyagı ıle ugrasan bırı var falında dedı ne oluyor len dedımyeşill gözlüü sualp erkızz ne dicemm annem bi araa farmwille oynuyoduuu binnazdakii bilgee anamaa topraklaa uğraşann biri demiştii üstünee yiğitt ekiyorr biçiyorr diye şiirimsiii sesiylenn söyleyincee annemm tarımlaa uğraşann bir ağaa dedii
yok kuzu acı cekmıyorum bana ınat kızla cıktı ben evını bastım bunun o da beni evden kovdu onu hazmedememiştimbacımm ne hatunsunn hemm ayrılmışş üstünee acı cektiriyosunn helal olsunngelmesedee olurr
ay kuzum korkuyor ki bırakırım tekrar diye haklı o yüzden ben bir şey yapamam elimden geleni yaptım korkusu devam ediyordu keyfi bilir :)))))))))canım sen ayrıldn ustune bırde umursamıyr bakısı attın belkı sen brsey yapablrsn ozaman hanı bende de tamamen bttmedın gbı:/
eminee burdann birinee yanyann yürüyenn biri seninlee ilgileniyorr, e harflii herkes seni beğeniyorr, sigaraa içme, burnuu basıkk biri senii istiyorr falann demiştiii birinidee pilotlaa evlendirmişş I lovee eminee yaa en azındann güldürüyooo seviyorumm o kadınııayy bana emıne ne dedı zeytınyagı ıle ugrasan bırı var falında dedı ne oluyor len dedımvalla bu falcılar da sapıttı iyice :d
gözüü halaa sendeyseee bağlamışşş kendinii salla gitsinn bacımm yaa gelsedeee kovv sinirr oluyorumm şöylee adamlaraa paramızaa yazıkk yaayok kuzu acı cekmıyorum bana ınat kızla cıktı ben evını bastım bunun o da beni evden kovdu onu hazmedememiştimsımdı sorun yok ay ben böyleyim ilişki yürütemiyorum valla..cocuk ıyıkı kaçtı kurtardı kendını
he ya valla neyse kasının gözünün sadakası olsun onun ıcın benım baktırdıgım fallargözüü halaa sendeyseee bağlamışşş kendinii salla gitsinn bacımm yaa gelsedeee kovv sinirr oluyorumm şöylee adamlaraa paramızaa yazıkk yaakızzz düşünsenee biz bunlaraa farkındaa olmadann paraa harcıyoz öbür dünyadaa hakkımızz olsun
yeşill kızzhe ya valla neyse kasının gözünün sadakası olsun onun ıcın benım baktırdıgım fallarof ben beklemiyorum artık bır seyler fallar zaten yalan oldu ınadına mavı gözlü bulup kaderimi degistircegim
valla kuzum yayeşill kızzboşverr bacımm yaaa içimizinn közüü sönsünn hakkımızz olsunn
ben ona atmıştım herseyı bana sorup sonra bana benı antmıştı verdıgı tarhlerden de hıcbrsey cıkmadı sahtekarın tekı oyiğitt bana yine cıktııı onuu hep tavsiyee ederimm bana pembee tabloo falan çizmedii bu aradaa meselaa saraylıı bendee tek şeyy bilmedii güvenmedimm sonraa bizz birine sarıncaa ailecekk baktırıyoruzz odaa varr çıkana cıkıyooo o yüzdenn okuyupp atmıyorumm suu binnazdaa çalışann keremm falsepetindee egemenn olarakk iki katt ücrett koymuşş @melekopo ses kayıtlarınıı attık falsepetindenn atmışlarr haberinizz olaa atmayınn su gereksizeee binnazdaa astrolojii 25 falsepetindee 50 kahvee binnazdaa 15 falsepetindee 25dii ben attımm anıı bildii ama bidaa atmam sahtekar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?